YLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 biraz eglence bolumune ait ama bunun gibi baska abarti kampanyalari varmi w7 nin? tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 rahatsız süpersin kardeşim. son anda artık vazgeçmiştim resmen varya... son mail adresi çalışıyo. tükenmeden çekin :D -- fakat nortonu indirdim. beleş indir yerinden indirdim. sonradan sayfa değişti 30 days trial bölümüne gitti. indirdim gene de ama bana bail falan gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 olm bi daha baktım da. bence norton beleşe vermiyo.. yalan o bence.. kasperski indirdiom şimdi ama norton 80mbt boşa indirdim esmen pff... -- AVG internet security 8.5 (paralısı) silip, kaspersky kuruyorum. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 rahatsiz said: [email protected] (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 rahatsiz said: [email protected] +rep sağol valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o değil de mail adreslerinin gerçek sahiplerine ayıp oldu biraz. sdfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kav kis farkını yazayım ben de bilmeyen arkadaşlar için genelde herkes kav = antivirüs ü kullanır kis ise Kaspersky Internet Security 2010 Sizi ve ailenizi internet tehditlerinden korur. Herzaman – Çalışırken, bankacılık işlemlerinde, alışverişte veya online oyun oynarken. Kaspersky Internet Security 2010 her durumda güvenli bir internet tecrübesi yaşamanızı garantiler. Tüm özellikler ve teknolojileri ile birlikte bu ürüne Kaspersky Anti-Virus 2010 entegre edilmiştir. http://www.kaspersky.com.tr/kaspersky_internet_security.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 throine said: o değil de mail adreslerinin gerçek sahiplerine ayıp oldu biraz. sdfsdas Evet hakkaten öyle oldu.Adamlar parti yapıyor "eve gidince indiririm." diye düşünürken, hooop maili tutturan pati ahalisi tüketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 son verilen mailide kabul etmiyo nerdeki isimleri deniyoruz tam anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mail sahipleri de aynı mail ile alabiliyolar. belirli bir sınır vardır iste 200 filan gibi. sonucta adam host. partiyi yapan kisi. eger yanlıs anlamadıysam bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mail adresi başına 20kişi mi 7kişi mi ne.. bir yerlerde yazıyordu. birisi link koymuştu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok mu mail :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 buldum [email protected] sömürün(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 paticikteki son yılın en hayırlı topiği oldu ya emeği geçen herkese teşekkürler. 3 bilgisayarıma birden kurdum wallaha. netbooka bile kurdum yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi açık hala yok mu yeni mail =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 [email protected] sömürün babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Taktik şu facebooka girip houseparty.com page'ine girip oradaki response veren üyelerin sayfalarına gir add et mail id al sonra tada... bukadar kolay.. Neyi zorluyorsunuz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 alamıyo muyuz biz şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ulen mal gibi üşendim de kaçırdım bu olayı ha yuh bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 netbookuma bile kaspersky kurdum o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bende kaspersky alabildim fakat diğerlerine de başarıyla kaydolmama rağmen bişey yok ortada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Lafa gelince ya kaspersky çok kötü hee diyenlerin hepsi almış sizi yağmacılar sizi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 üzerime alınmayayım, hiç öyle bişe demedim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kav 2010 felaket yoruyor makineyi 12gb ram var ama genede etkisini gösteriyor belkide 64bit sistemlere göre değil ondandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2010 kav var bende win7 32bit ile çok çok rahatım, 1kez bile hissetmedim kasma/donma/yorulma/şişme vs ram olarak 20mb'ı geçmiyo kullanımı.. donanım olarak ahım şahım bişede kullanmıyorum c2d e2180 & 3gb ram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar