Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Yıllık Kaspersky,Norton, Panda lisansları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rahatsız süpersin kardeşim. son anda artık vazgeçmiştim resmen varya... son mail adresi çalışıyo. tükenmeden çekin :D
--
fakat nortonu indirdim. beleş indir yerinden indirdim. sonradan sayfa değişti 30 days trial bölümüne gitti. indirdim gene de ama bana bail falan gelmedi..
Mesaj tarihi:
olm bi daha baktım da. bence norton beleşe vermiyo.. yalan o bence.. kasperski indirdiom şimdi ama norton 80mbt boşa indirdim esmen pff...

--

AVG internet security 8.5 (paralısı) silip, kaspersky kuruyorum. hadi hayırlısı
Mesaj tarihi:
kav kis farkını yazayım ben de bilmeyen arkadaşlar için genelde herkes kav = antivirüs ü kullanır kis ise

Kaspersky Internet Security 2010 Sizi ve ailenizi internet tehditlerinden korur. Herzaman – Çalışırken, bankacılık işlemlerinde, alışverişte veya online oyun oynarken.

Kaspersky Internet Security 2010 her durumda güvenli bir internet tecrübesi yaşamanızı garantiler.

Tüm özellikler ve teknolojileri ile birlikte bu ürüne Kaspersky Anti-Virus 2010 entegre edilmiştir.

http://www.kaspersky.com.tr/kaspersky_internet_security.html
Mesaj tarihi:
throine said:

o değil de mail adreslerinin gerçek sahiplerine ayıp oldu biraz. sdfsdas

Evet hakkaten öyle oldu.Adamlar parti yapıyor "eve gidince indiririm." diye düşünürken, hooop maili tutturan pati ahalisi tüketmiş.
Mesaj tarihi:
mail sahipleri de aynı mail ile alabiliyolar. belirli bir sınır vardır iste 200 filan gibi. sonucta adam host. partiyi yapan kisi. eger yanlıs anlamadıysam bu olayı
Mesaj tarihi:
paticikteki son yılın en hayırlı topiği oldu ya

emeği geçen herkese teşekkürler.

3 bilgisayarıma birden kurdum wallaha. netbooka bile kurdum yani o derece.
Mesaj tarihi:
Taktik şu facebooka girip houseparty.com page'ine girip oradaki response veren üyelerin sayfalarına gir add et mail id al sonra tada... bukadar kolay.. Neyi zorluyorsunuz ki...
Mesaj tarihi:
2010 kav var bende win7 32bit ile çok çok rahatım, 1kez bile hissetmedim kasma/donma/yorulma/şişme vs ram olarak 20mb'ı geçmiyo kullanımı.. donanım olarak ahım şahım bişede kullanmıyorum c2d e2180 & 3gb ram..
  • Yeni Oluştur...