DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 defans yapamayıp sonra "onu alıp kaleye kadar gidiyor gol atıyorlar" diye talihsiz yorumlar yapmayın lütfen. zaten pesi beceremeyen adam fifacı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 abi nası yapılıyor o defans anlatsana bana sen tutamıyosun ki adamı. yapışsan koşuyor kaçıyor, yapışmasan çalım atıyor. vurduğu an ya direk gol oluyo ya da kaleci sektiriyor karambole biri atıyor. tamam ben iyi oynayamıyor olabilirim eyvallah da, aynı şey kaç defa olur bir maç içinde yani anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 'doruk' pesle alakalı başarılı yorumlar yaparken tutup pesi beceremeyen fifacı oluyor demenle bütün argümanı kaybetmiş bulundun. fifayı 'öğrenmek' diye bir kavram bile var. pes'i ilk oturuşta oynuyorsun. hayır pes iğrenç pes rezil falan dediler pes10 oynadım geçende fifa09dan katkat daha zevkli olduğunu söyleyebilirim fakat fifa10>pes10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 deeper said: abi nası yapılıyor o defans anlatsana bana sen tutamıyosun ki adamı. yapışsan koşuyor kaçıyor, yapışmasan çalım atıyor. vurduğu an ya direk gol oluyo ya da kaleci sektiriyor karambole biri atıyor. tamam ben iyi oynayamıyor olabilirim eyvallah da, aynı şey kaç defa olur bir maç içinde yani anlamıyorum.sürekli x'e basmaya dayalı bir defans taktiğin var sanıyorum, x kullanmadan koşarak top kapmayı falan dene ilk başta. L1 ile adam çek falan arkasında perişan olma adamın. çalım attırma kay, faul yapmadan kaymayı da öğrenirsin. Vingthor said: 'doruk' pesle alakalı başarılı yorumlar yaparken tutup pesi beceremeyen fifacı oluyor demenle bütün argümanı kaybetmiş bulundun. fifayı 'öğrenmek' diye bir kavram bile var. pes'i ilk oturuşta oynuyorsun. hayır pes iğrenç pes rezil falan dediler pes10 oynadım geçende fifa09dan katkat daha zevkli olduğunu söyleyebilirim fakat fifa10>pes10arada gönderme de yapalım yani gamespot değiliz objektif olalım hep, onlar bile olmuyor ya neyse.. ama işin gerçeği peste iyi oynayan adam yenmek isterse her türlü yener, tecrübeye bağlı değil biraz yetenek ve futbol bilgisi işi. fifada ise 10 günde süper oynuyorum aga herkesi yenebilirim kıvamına gelebilirsin zira 3-4 adet gol şekli var hepsini ezberleyince karşıdakinin hata yapmasını beklemekten başka olayı kalmıyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 o dediğin fifa09'du. fifa10 hakkaten bambaşka bir klasman. fifa10 oynadım ps3 kafede. peside oynadım hem ps3'te hem pc'de. şey gerçekten doğru pes pc'de fifa ps3'te daha iyi olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 x'e dayalıydı eskiden taktik de sonra değiştirdim koşarak daha iyi olmuştu ama L1'i hiç, kaymayı da nerdeyse hiç gibi kullanmıyorum, deniyecem bakalım bunları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ben bu "fifa'da fix goller var pes'te yok" edebiyatını pek anlamıyorum. Pes 2010 demosuna şöyle bir baktım, fazla oynamadım ama 08 ve 09'da kanattan yardır, çizgiden orta yap gol olsun, 30 metreden Eto'yla şut çek gol olsun durumları yok muydu? Pes'in adam çalımlaması da fix hareket? Defans yapmasını bilmiyorsan Pes'te o golleri yersin diyecekseniz eğer, fifa'da da aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o olay bu sene peste yok demekten bıktık pes oynamış kişiler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fifa oyunu eski pes oyunlarına benzetmiş, başarılıda olmuş. ben tuşlarımı fln ayarladım pes oynarmış gibi oynuyorum. çokta zevk alıyorum hardcore pes oyuncusu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pes 2010'un özeti : pasa dayalı oyun yapılmaya fifa'ya benzetilmeye çalışılmış. futbol simulasyonu yapılmaya çalışılırken ortaya son derece keyifsiz bir oyun çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bi kere pes oynarken ben futbol oynadığımı hissetmiyorum. fifadan önce de böyleydi bu. fifa10 oynadıktan sonra pesin yüzüne bile bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pes te real direk hileli olmus, 2 vs 2 oynarken almak yasak zaten hangi oyuncuyu alip depara basili tutup kosarsan direk gol, onun disinda cok zor ama bi o kadar zevkli, ben r2 tusuyla eskiden 5 adami akarde ederken simdi top kontrol fln cok zor, ama gol atmak fln daha kolay gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 reyou said: pes te real direk hileli olmus, 2 vs 2 oynarken almak yasak zaten hangi oyuncuyu alip depara basili tutup kosarsan direk gol, onun disinda cok zor ama bi o kadar zevkli, yok be, en fazla barca kadar hileli :) şu oyuncuların response olayı patch ile çözülsün alcam pes 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 mokoko said: ya benim pes te en cok uyuz olduğum şey lisans sorunu. yahu ben okdr para veriorm bu oyuna. en az 70 tl. ama sen bana hala west londonla, yok man redle, yok london bluesla oynatıosun. fifa daysa en gereksiz ligin en gereksiz takımına kadar 3. formalara kadar lisanslar var. kendimi alıntılıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar