Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2010 Vs. FIFA 2010

Cin Ruhi

Öne çıkan mesajlar

abi nası yapılıyor o defans anlatsana bana sen tutamıyosun ki adamı. yapışsan koşuyor kaçıyor, yapışmasan çalım atıyor. vurduğu an ya direk gol oluyo ya da kaleci sektiriyor karambole biri atıyor. tamam ben iyi oynayamıyor olabilirim eyvallah da, aynı şey kaç defa olur bir maç içinde yani anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

'doruk' pesle alakalı başarılı yorumlar yaparken tutup pesi beceremeyen fifacı oluyor demenle bütün argümanı kaybetmiş bulundun. fifayı 'öğrenmek' diye bir kavram bile var. pes'i ilk oturuşta oynuyorsun. hayır pes iğrenç pes rezil falan dediler pes10 oynadım geçende fifa09dan katkat daha zevkli olduğunu söyleyebilirim fakat fifa10>pes10
Sosyal ağlarda paylaş

deeper said:

abi nası yapılıyor o defans anlatsana bana sen tutamıyosun ki adamı. yapışsan koşuyor kaçıyor, yapışmasan çalım atıyor. vurduğu an ya direk gol oluyo ya da kaleci sektiriyor karambole biri atıyor. tamam ben iyi oynayamıyor olabilirim eyvallah da, aynı şey kaç defa olur bir maç içinde yani anlamıyorum.
sürekli x'e basmaya dayalı bir defans taktiğin var sanıyorum, x kullanmadan koşarak top kapmayı falan dene ilk başta. L1 ile adam çek falan arkasında perişan olma adamın. çalım attırma kay, faul yapmadan kaymayı da öğrenirsin.

Vingthor said:

'doruk' pesle alakalı başarılı yorumlar yaparken tutup pesi beceremeyen fifacı oluyor demenle bütün argümanı kaybetmiş bulundun. fifayı 'öğrenmek' diye bir kavram bile var. pes'i ilk oturuşta oynuyorsun. hayır pes iğrenç pes rezil falan dediler pes10 oynadım geçende fifa09dan katkat daha zevkli olduğunu söyleyebilirim fakat fifa10>pes10
arada gönderme de yapalım yani gamespot değiliz objektif olalım hep, onlar bile olmuyor ya neyse.. ama işin gerçeği peste iyi oynayan adam yenmek isterse her türlü yener, tecrübeye bağlı değil biraz yetenek ve futbol bilgisi işi. fifada ise 10 günde süper oynuyorum aga herkesi yenebilirim kıvamına gelebilirsin zira 3-4 adet gol şekli var hepsini ezberleyince karşıdakinin hata yapmasını beklemekten başka olayı kalmıyor oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu "fifa'da fix goller var pes'te yok" edebiyatını pek anlamıyorum. Pes 2010 demosuna şöyle bir baktım, fazla oynamadım ama 08 ve 09'da kanattan yardır, çizgiden orta yap gol olsun, 30 metreden Eto'yla şut çek gol olsun durumları yok muydu? Pes'in adam çalımlaması da fix hareket? Defans yapmasını bilmiyorsan Pes'te o golleri yersin diyecekseniz eğer, fifa'da da aynı şey geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

pes te real direk hileli olmus, 2 vs 2 oynarken almak yasak zaten hangi oyuncuyu alip depara basili tutup kosarsan direk gol, onun disinda cok zor ama bi o kadar zevkli,

ben r2 tusuyla eskiden 5 adami akarde ederken simdi top kontrol fln cok zor, ama gol atmak fln daha kolay gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

pes te real direk hileli olmus, 2 vs 2 oynarken almak yasak zaten hangi oyuncuyu alip depara basili tutup kosarsan direk gol, onun disinda cok zor ama bi o kadar zevkli,

yok be, en fazla barca kadar hileli :)

şu oyuncuların response olayı patch ile çözülsün alcam pes 10
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ya benim pes te en cok uyuz olduğum şey lisans sorunu. yahu ben okdr para veriorm bu oyuna. en az 70 tl. ama sen bana hala west londonla, yok man redle, yok london bluesla oynatıosun. fifa daysa en gereksiz ligin en gereksiz takımına kadar 3. formalara kadar lisanslar var.

kendimi alıntılıyım bari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...