Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aaaaah ayrılık!

Salieri

Öne çıkan mesajlar

said:
fedaykin, 05 Temmuz 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
Kız arkadaşınız tatile siz olmadan gitmişse yapılacak en büyük yanlışlık onu ziyarete gitmektir. Zira yüksek ihtimalle yaşadığı yaz macerasının ortasında basarsınız ve yaz bitince size dönecekken olayı dönülmez bir noktaya sürüklersiniz.

Ama o sizi aldatmaz zaten değil mi... Daha önce yaz güneşi altında ve gece diskolarda hiç bir kız içip içip sevgilisini aldatmamıştır, sizin ki niye öyle bir şey yapsın ki. Hem zaten sizin ki dünyanın en özel ve size sadık insanı değil mi, tabe tabee...

Abi ağzıma sıçtın şu anda başka birşey demiyorum.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız?
- Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz.
- Anlamadım?
- Yanlış oldu galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklasik 9 aydir askerim 4 senelik iliskimi kiskanclik yuzunden bitirdim.E ne diyim napiyim simdi su bilgisayara enterladigim andan beri beraber oldugum kisi su anda isinde vede terbiyesizlik yaptim diye 1 aydir benle konusmuyo ben askerlerle ilgileniorum bakiorum etrafa klise psikolojik problemler yasamaya basliorum tak telefon caliyo e dolmus sinirlenmis bir asker bir bakio arayan o acio 'nie ariosun beni naparsan yap ne bok yersen ye sana verdigim 4 seneye lanet olsun hayatim daildi lan burda' die konusmasina izin vermeden bairip cairio sonra kiz cok gerildigini bole olmicaini soluo kapiyo telefonu ve asker ario bi bakio is arkadasi o gerizekali kiz acio istiyemio malum 1 aydir hic istememis sesini duymamis ondan guzel sözler duyamamis ve direk kapiyo telefonu,sonra basliyo dusunmeye neden onun eksikligini yasio aslinda bunu o ay kadar dusunuo gunde 10 kere arayan ulasamadiginda merak edip ailesinden soran onu özleyen ona destek olan canı sıkıldıgında laflariyla sözleriyle mutlu eden kiz uzun suredir yok yaninda e yanliz kalmissin ama bu kadar zamani yanliz gecirdin di mi EVET evet gecirdin e napicaksin yarin sabah 6 da kalkicaksin gidiceksin ictimaya boluge cikicaksin sonra isler azalicak vede dusunmeye baslicaksin ve bu bir kisir dongu kalan 3 ayimda beni yiecek bitiricek
e insan hatalariyla yasarmis bunlara da tecrube dioruz dimi ben den butun dostlara su tecrube askere gitmeden ya nisanlanin yada evlenin yada hic kiz arkadas yapmayin istisnalar kaideyi bozmaz ama burdaki bi suru astegmenin basina benimki gibi gelmis.bu iliskiyi ben bitirdim ama zaten bitmismis ona yaniorum artik arasa da guvenemem ki nasil elini tutucam bi yere gidince birakicak korkusuyla iste dostlar 3 ay 4 ay ayri kalmak bi yere surda giydigim kamuflaji sinirden kac kere parcalicak durumda olan bana kac kere...
bisi diemiorum yaziorum sadece ekrana bakmadan kontrol bile edemiorum duzgun mu deilmi sizler duzgun anladiginizi okuyun icimi dokmek istedim sadece olan zamana oluyo zaten belki okumicaksiniz bunu ne uzun yazmis suna bak dieceksiniz ama paylasmadigim zaman mantigimi yitiriorum.bakalim hayatta daha neler yasicas.
hepinize sevgilerle 3 ayim kaldi belki gecer :)[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

mix orda biraz 3 uncu sahis kullandim o bendim iste orda da yazdigim gibi bakmadan yazicaklarimi yazdim bilemiorum ne hatalari var ama iste simdi duzeltip hatirlamak istemiorum uzgunum keske anlatabilsem ama o kadar gerildim ki sadece ole yazip paylasmak istedim[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman söylemişimdir, arkada kadın bırakılıp askere gidilmez. Döndüğünüzde olmayacağı gibi oradayken de zaten zor olan şartlar iyice ıstırap halini alır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadigim yanima bile buraya gelmisti arkada icim rahat biraktim ama iste onlar kaldiramiyo.sadece kucucuk bir olayla her seye son vermek beni inanilmaz üzdü üzmek ne kelime dogru düzgün düşünemez hale geldim ne yapsam bilmiorum 3 ayi nasil geciricem bilemiorum iste böyle bişi ayrilik hic askerde yaşamamıştım hiçkimsenin de yaşamasını istemem
sevgiler..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 05 Temmuz 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
siz 1 günde özlüyorsunuz da
biz yalnızlar ne yapalım..
Eh bakıyorsun şöyle bir ..
Özleyecek hatun yok..
Olsun başın dik yürüyorsun
aslında o daha iyi ne özlenecek kimsen var ne özleyecek kimsen . Bir özleyebileceğinin olmasından başka özlemein yok . Ayrılıkta ise içini yakan ateşler var . Sanki biri midene kzıgın demirleri doldurmuş gibi . Varlığını hissediyorsun , bulmalısın ama bir türlü ulaşamıyorsun . Özlem böle berbat bişi işte . Yalnız günlerimi özledim bea[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim dört senelik ilişkim oldu ve sonradan ayrıldım ama gelip buraya yazmadım be kankacı.

karalama defterindeydi benim işim , yazdıklarımı okumak istersiniz belki edebiyat bölümünde var.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...