Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 3 aya off diyonuz da ya ömür boyu ayrılanlar :?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: fedaykin, 05 Temmuz 2004 19:50 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşınız tatile siz olmadan gitmişse yapılacak en büyük yanlışlık onu ziyarete gitmektir. Zira yüksek ihtimalle yaşadığı yaz macerasının ortasında basarsınız ve yaz bitince size dönecekken olayı dönülmez bir noktaya sürüklersiniz. Ama o sizi aldatmaz zaten değil mi... Daha önce yaz güneşi altında ve gece diskolarda hiç bir kız içip içip sevgilisini aldatmamıştır, sizin ki niye öyle bir şey yapsın ki. Hem zaten sizin ki dünyanın en özel ve size sadık insanı değil mi, tabe tabee... Abi ağzıma sıçtın şu anda başka birşey demiyorum.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ben zaten paranoyak bir insanım. Gerçekten paranoyağım yani, o açıdan. Kız arkadaşınız yanlız başına tatile gidince, kanser olabiliyorsunuz.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Eoo fedaykin, her kız böyle yapacak diye bir fact yok ama?[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Şöyle bir mesaj ; "Geceleri çok içip beni aldatma olur mu?" Ne kadar şık.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Birinin acı tecrübeleri var sanırım?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Yaklasik 9 aydir askerim 4 senelik iliskimi kiskanclik yuzunden bitirdim.E ne diyim napiyim simdi su bilgisayara enterladigim andan beri beraber oldugum kisi su anda isinde vede terbiyesizlik yaptim diye 1 aydir benle konusmuyo ben askerlerle ilgileniorum bakiorum etrafa klise psikolojik problemler yasamaya basliorum tak telefon caliyo e dolmus sinirlenmis bir asker bir bakio arayan o acio 'nie ariosun beni naparsan yap ne bok yersen ye sana verdigim 4 seneye lanet olsun hayatim daildi lan burda' die konusmasina izin vermeden bairip cairio sonra kiz cok gerildigini bole olmicaini soluo kapiyo telefonu ve asker ario bi bakio is arkadasi o gerizekali kiz acio istiyemio malum 1 aydir hic istememis sesini duymamis ondan guzel sözler duyamamis ve direk kapiyo telefonu,sonra basliyo dusunmeye neden onun eksikligini yasio aslinda bunu o ay kadar dusunuo gunde 10 kere arayan ulasamadiginda merak edip ailesinden soran onu özleyen ona destek olan canı sıkıldıgında laflariyla sözleriyle mutlu eden kiz uzun suredir yok yaninda e yanliz kalmissin ama bu kadar zamani yanliz gecirdin di mi EVET evet gecirdin e napicaksin yarin sabah 6 da kalkicaksin gidiceksin ictimaya boluge cikicaksin sonra isler azalicak vede dusunmeye baslicaksin ve bu bir kisir dongu kalan 3 ayimda beni yiecek bitiricek e insan hatalariyla yasarmis bunlara da tecrube dioruz dimi ben den butun dostlara su tecrube askere gitmeden ya nisanlanin yada evlenin yada hic kiz arkadas yapmayin istisnalar kaideyi bozmaz ama burdaki bi suru astegmenin basina benimki gibi gelmis.bu iliskiyi ben bitirdim ama zaten bitmismis ona yaniorum artik arasa da guvenemem ki nasil elini tutucam bi yere gidince birakicak korkusuyla iste dostlar 3 ay 4 ay ayri kalmak bi yere surda giydigim kamuflaji sinirden kac kere parcalicak durumda olan bana kac kere... bisi diemiorum yaziorum sadece ekrana bakmadan kontrol bile edemiorum duzgun mu deilmi sizler duzgun anladiginizi okuyun icimi dokmek istedim sadece olan zamana oluyo zaten belki okumicaksiniz bunu ne uzun yazmis suna bak dieceksiniz ama paylasmadigim zaman mantigimi yitiriorum.bakalim hayatta daha neler yasicas. hepinize sevgilerle 3 ayim kaldi belki gecer :)[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 seldom biraz daha anlasılır yazsaydın keske kotu biseyler olmus anladıgım kadarıyla ama çeyreginde yazdıklarını çözmeye calısmaktan sıkıldım bıraktım okumayı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 2 haftadır ayrıyım delirmek üzereyim... cuma günü hayırlısıyla görüşecez...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 mix orda biraz 3 uncu sahis kullandim o bendim iste orda da yazdigim gibi bakmadan yazicaklarimi yazdim bilemiorum ne hatalari var ama iste simdi duzeltip hatirlamak istemiorum uzgunum keske anlatabilsem ama o kadar gerildim ki sadece ole yazip paylasmak istedim[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 her zaman söylemişimdir, arkada kadın bırakılıp askere gidilmez. Döndüğünüzde olmayacağı gibi oradayken de zaten zor olan şartlar iyice ıstırap halini alır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 benim anlamadigim yanima bile buraya gelmisti arkada icim rahat biraktim ama iste onlar kaldiramiyo.sadece kucucuk bir olayla her seye son vermek beni inanilmaz üzdü üzmek ne kelime dogru düzgün düşünemez hale geldim ne yapsam bilmiorum 3 ayi nasil geciricem bilemiorum iste böyle bişi ayrilik hic askerde yaşamamıştım hiçkimsenin de yaşamasını istemem sevgiler..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Prawler, 05 Temmuz 2004 01:07 tarihinde demiş ki: siz 1 günde özlüyorsunuz da biz yalnızlar ne yapalım.. Eh bakıyorsun şöyle bir .. Özleyecek hatun yok.. Olsun başın dik yürüyorsun aslında o daha iyi ne özlenecek kimsen var ne özleyecek kimsen . Bir özleyebileceğinin olmasından başka özlemein yok . Ayrılıkta ise içini yakan ateşler var . Sanki biri midene kzıgın demirleri doldurmuş gibi . Varlığını hissediyorsun , bulmalısın ama bir türlü ulaşamıyorsun . Özlem böle berbat bişi işte . Yalnız günlerimi özledim bea[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi allah herkesi benim gibi mutlu etsin perşembe gelcekti kız bugun gelmiş allah ablasını sınav yapan hocadan razı olsun[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ayrıldık!!saman altından su yürütüomş..ne dicemi bilmiorm çok kötü durumdayım..demek ki neymiş kızlara güven olmazmış bunu öğrenmiş oldm..bu kıza o kadar güvenmiştm buda bozuk çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sizede boşuna o kadar laf ettim o yapmaz o etmez die..kusura bakmayın haklıymışsınız..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 benim dört senelik ilişkim oldu ve sonradan ayrıldım ama gelip buraya yazmadım be kankacı. karalama defterindeydi benim işim , yazdıklarımı okumak istersiniz belki edebiyat bölümünde var.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ya olay o diil konu ayrılıktı ayrılık acısı nasıldır çekenler anlatsın bilmeyenler anlasın dieydi..adamlar dedi 3 ay yazın bi yere gidiosa aldatır die ben aldatmaz dedim onlar haklı çıktı onu belirttm..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi kimi var aldatır kimi var aldatmaz.erkeklerin çoğu aldatır gibi geliyo bana acaba kızlardada bu varmı[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar