Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 assassin's creed mekanlar olarak güzel de, baydı lan. citizen kurtar, adam yumrukla, cepten plan arakla, minareden atla vs vs. kaçıncı adamı kestiğimi bilmiyorum da baydı artık bitse diyorum. bu bitsin fallout 3e başlıycam önümüzdeki 6 ay onu oynamayı düşünüyorum. tabii fallout 2 kadar geniş bi harita var mı bilemiyorum. neyse artık bi sefer oynarım, sonra tam çözüm açıp tüm side questleri kaçırmamak adına baka baka oynarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 assassin's creed biraz bayıkmış diye okuyup vazgeçmiştim ben de download etmekten ikincisi çıksın diye bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Hashshashin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abi süper oyun da bayıyo bi yerden sonra.sonlarda skiller falan açılınca sessiz hallet dediği görevlerde hero gibi dalıyorum 25-30 kişiye sıyrık almadan çıkıyorum. bi de türk filmlerindeki gibi adamlar sırayla dalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Karamurat modu nasıl çıkmadı bu oyuna ya? Konsept uygun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hakkaten max payne'e haydarinna modu yapanlar buna da bi el atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 mekanlara laf yok hakkaten, directx 10la harika oluyo. ayrıca binalara tırmanmak, adamın arkasında LAAAK diye piçaaa saplamak güzel de, dedim ya hep aynı hep aynı. indirmeden önce sağda solda hep "gets repetitive" diye okumuştum da bu da oha hakkaten. en azından zorluk olarak kasmadı da devam ediyorum bakalım. son zamanlarda iyi bi stealth action çıktı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben assassin's creed kadar kendini tekrarlayan oyun görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 tetris oynamadın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 tetris daha heyecanlı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 prototype var, nedense beni hiç baymadı böyle sürekli uçuyorum falan çok güzel eğleniyorum ben hiç monotonmuş gibi gelmedi bana ama senaryosu çok klasik ve sonu kötü bitiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nazlıya oy verin olm başlatmayın assasine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 gameplay videoları dahi bayıyor adamı ya daha oynamadan baydı oyun. he sistem kaldırmıyor o ayrı mesele euheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 en tepeye çıkıpta 1 kaç dk etrafı görüp aşağı hop diye zıplamak gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar