Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yahu güzel bir kaban buldum kış için ama bunun insan üzerinde denemeden, bedene uyumunu falan görmeden nasıl alıyor ki? (hele ayakkabı falan çok zor) ürün gayet güzel gözüküyor ama bedeni kestiremiyorum. fit kesim gömlek L giyiyorum mesela aynı firmadan. kabanda kesimler vs değişir heralde? xl falan mı desem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dışarda satılan bi yerde dene, online olarak da al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bizde geçen sene A&Fden buna inanılmaz benzer bi mont aldık. gelenin alakası yoktu resimdekiyle. iade ettik. söyliyim dedim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 orası doğru ya. her firma oynuyor ürün fotoları ile zaten. bi de kimse koymadan; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 T1kk1 MaSq :) Bazı satıcıların auctionlarının altında beden bilgisi oluyor boyu şu kadar cm eni bu kadar cm diye. Buraya yazdığına göre yoktur herhalde ama dikkatinden kaçmış olabilir diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu güne kadar hep t-shirt falan aldım sadece ama yabancı sitelerden alıyorsan ordaki L ile bizim L arasında biraz fark oluyor :p tam ölçüsünü vb öğren mutlaka. hatta uzunluğu şu kadar inç falan bilgiler varsa tam olarak al eline cetvelle ölç kaç cm ye denk geliyor. benim jinx ten aldığım son tshirtlerde L size da 7-8 cm fark vardı bizim L ile arasında misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 wolf jaw alan yok mu hiç ya. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abercrombie bokuma benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bizim okula bi bunu bide gap mıdır nedir onu giymeyenleri almayacaklarmış yakında. fakir gibi hala LCW ile gidiyorum ben. 5yaşından beri lcw'den giyiniyorum tahminime göre bi 15yıl daha götürür beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 görüntüsü güzelmiş bi link versene fiyatına falen bakalım banada lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Denemeden giysi almak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Masquerade said: wolf jaw alan yok mu hiç ya. :p Soyle soyliyim nerede oturuyorsun bilmiyorum ama eger ist.da oturuyorsan 15 gun zor giyersin o momtu cunku hayvan gibi kalin ici ayi postu gibi ben bi deniyim demiatim 10. Saniyede Zican adam gibi terlemeye basladim Edit: seninki mont degilmis ama fark etmes ici ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Oha birader 200 $ falan neymiş bu marka ? Biz mavi , levi's a pahalı gözle bakarken. Vay yavru vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CONSI Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 AL lan al alıcaksan en güzelini al. bu kerizler de pazardan giyinmeye devam etsinler. millet uzaya gidiyo bunlar pazara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 masq izmitli misin? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 a$iri sicak tutuyo bu gibi urunler. yani sicagi sevenler icin iyi de, ben giyemiyorum mesela =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben kar yağarken tshirt üstüne ince sweatshirtle geziyorum sdf. ben de giyemem bunu öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 CthuLhu said: masq izmitli misin? =)Bursa. Uludağ'ın eteklerinde ikamet ediyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 izmit bu modelle dolu da bu aralar.. gençlik helecanla kapışıyor bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar