di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Selamlar, Elimde 200-300 kadar CD var, 5-6 senelik cogu. Lakin cogu calisir durumdadir diye tahmin ediyorum. Icleri film dizi vesaire dolu ama listesi yok. Isteyen olursa herhangi bir karsilik beklemeden alabilir elden. Kargo demeyin, gocersiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben geçen gün okadar cd yi attım hiç bakmadan oyun müzik felan fistan içim cız etti ama atarken :(.gerçi hepsi kopya idi orjinalleri ayırdım aralarından:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Valla istemezse kimse aticam ben de. Ozellikle internet'i olmayip/kotali olan ve seyredecek birseyim yok diye yakinanlar icin ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Neden kargo diyemiyoruz onu anlamadım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 30-40 lira para istemesi cok muhtemel kargonun. Yani her ne kadar 300 cd de olsa bir kisminin cok eski icerige sahip olmasi ve cd'lerin de bozuk cikmasi muhtemel. Yine de keyif sizin tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Hassas eşya taşıdığından mı oturduğun yerden falan mı? Hani elden alın diye yazdığına göre yurtdışı değildir diye düşündüm ama :D Ha bi de elden alsak nerden alcaz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 istanbuldaysan ben alabilirim, eski olan her şeyi seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Istanbul'da Goztepe'deyim. Haftaici calisiyorum firsatim olacagini sanmam ama cumartesi alabilirsiniz saniyorum ki. nilep bana pek uzak degil diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Evet değilim :) Hatta bi kere buluşcaktık nerdeyse ahah :D Neyse abi holy alsın bana daha çok liste falan lazım içerik yerine garip bi şekilde :D Az önce saniyede 22mb ile dl yaptım okul networkunden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 We have a winner o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sağol nil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Cd'lerdeki dişe dokunur filmleri listeleyip yolla bana anlaşalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bi dürüme senin için liste yaparım seçersin aradan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ahaha anlaştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 lan! keske ben de durum isteseydim. ucuza gittim. ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Holy said: istanbuldaysan ben alabilirim, eski olan her şeyi seviyorum :)aha ıssız adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bi durum veririm o zaman ben. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Durumsuz gitti cd'ler dvd'ler =) Bi dahakine aklimda olsun ama. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 valla aldım ben hepsini harddiske attıktan sonra ben de verebilirim isteyene :) cüzi bir dürüm alsam mı acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 içinde ne gibi şeyler olduğuna örnek verebilirsen biraz,ben ilgilenebilirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 şimdilik 100 tanesine baktım, filmler var hep bu hafta içinde arşivleme işini tamamlamış olurum ben, ihtiyaç sahiplerine verebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yollar misin bana? madem film var isin icinde, bende varim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 listeyi bana da yolla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 di said: We have a winner o zaman =P hLLTeam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar