Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 rolexi giyecek adamlarin prestijlerinden once herhalde jetleri falan vardir , naptiniz yahu rolex falan. abartin abartin :) kiyaslanacak seymi bu yahu rolexli adamin 100 tane apple kullanan calisani vardir. sacma olmus. ha cin cakmasi rolexden bahsediyorsan bilemem :) her toplantinin farkli kitleleri etkileyen yanlari vardir bunlardan biriside apple urunleri olabilir. toplantiya katilan adamlara bagli. belki vaioda olur baska seyde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Prestij meselesine tamamen katılıyorum. 1. elden başımıza gelen bir konu; Yurtdışında proje başlangıç toplantısı yapılacak müşteriyle. Satışçısı proje müdürü otu boku toplandı, hem tatil hem toplantı yola çıkıldı. Bende teknik muhabbet olursa diye takıldım bunlara. Gittiğimiz yerde projede partner olarak çalışacak ayrı bir yerel firma var, toplantı salonun da buluştuk herkezle. Bizimkiler mac leri cıkardı vurdu masaya, partner dökülen fujitsu leri çıkardı. Çaycı bile önce bize ne içersiniz diye sordu lol Acı ama gerçek :) Masada 10 milyon dolarlık telecom işi konuşulurken, en başta laptop ınınzda tutun kolunuzdaki saat e kadar herşey öneml oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sen biliyosun, ben biliyorum, patronun biliyo, patronun yanındaki adam biliyo, belli ki partnerde biliyo. Caycı mac'i bi bok sanıyo diye bilgisayar kullanmıycak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Tartışılacak bir durum yok, ye kürküm ye, hava sıcak da olsa soguk da olsa giyilip gezilinir, motivasyon amaç farklıdır çünkü. Mac de code yazar, hp de, fujitsu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yahu ne rolexle ne macle ilgisi yok bunun. caycı once size vermis cayı, siz 1-0 önde misiniz yani ahahah hic gulecegim yoktu buna. onemli olan isinize olan hakimiyetiniz, referanslarınız. tabi ki toplantıya şık bir kıyafetle gidilir ama kolunda en pahalı saatin, ya da önünde en prestijli bilgisayarın olması gerekmez. ben hiçbi kuruluş tanımıyorum ki aha bu adamın maci var ihaleyi buna verelim diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 adam dokulen fujitsuyla oyle kral is yapar ki ictiniz caylar burnunuzdan gelir, gecin bu ayaklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yahu developer adamın zaten milyon dolarlık proje toplantısında işi ne. zaten ortamdaki çoğu kişi yönetici pozisyonunda olacaktır. onlar için de bence -illa mac olmasına gerek yok- gösterişli bir bilgisayar artı değer yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Toggle gül diye yazılmadı zaten, gülme sen lol Güzel insanlar, yazıdaki ironiyi kaçırıyorsunuz. O mantık daki yaklaşımın acı ama gerçek olduğunu vurguluyorum. Polemik oluşacak bir durum bile yok, insan oglu hayatın her noktasında aynı. İşine hakimiyet vs. zaten seni o toplantıya taşıyor, business eva. & logic geyiklerine girmiyelim, konu teknolojik aksesuar ve edinmeye yonelik ac gözlülük, statu kaygıları ve karşıdaki adamın kaygıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 aquila said: adam dokulen fujitsuyla oyle kral is yapar ki ictiniz caylar burnunuzdan gelir, gecin bu ayaklari. senin geldi galiba, bu ne hiddet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 o seviyede toplantilara girdiyseniz daha farkli bir fikre sahip oluyorsunuz. bosa konusuluyor su anda, gladmir +1 konuda ne guzel mousedan nerelere geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 nasıl bi fikre sahip oluyoruz mesela? once bu adam ne marka saat takmıs, sonra hangi model bilgisayar ile sunum yapmıs, bunlara mı dikkat ediyoruz? teknolojik ekipman kendine fayda saglar. ekipmanınızla buyuk toplantılarda karsınızdakini etkileyeceginizi sanıyosanız daha cok beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Beklenen bir durum yok, birşey bekleyen de yok, ortada olan bir durum var o paylaşılmış. Daha çok beklersiniz, geçelim bu ayakları gibi cümleler hoş değil. İki önceki post da yazmıştım. Code dediğin şey her makinede yazılır, sunum dediğin şeyi hemen hemen her makine ile yapabilirsin. Teknolojinin amaç/araç ilişkisinden sapıp, insanlar üzerinde bir takı yada aksesuar haline gelmiş olması, teknik açıdan çok daha ileri ve amaca yönelik cihazlar var iken insanların 2 3 katı para verip mac alması, iphone alması, marka bağımlılığının getirdiği şeyleri ve gerçek hayatta bu etkinin herkezde açık bariz şekilde görülmesini konuşmuyormuyuz? Yine söylüyorum, iş ahlaki yada sonuca ulaşmak için kullanılan doğru veyahut yanlış bir yöntemmidir konu değil, durumun yuksek maddi ölçekteki bir ortam da bile ne kadar ayyuka çıkması benim vurgulamak istediğim nokta idi. Ek olarak, paralel de kanuni, sizin takıldığınız konuya, iş vs. e yorum yapmış. Orda da aman aman dunyaları yiyoruz dunyaları harcıyoruz peh peh bir hava olmuyor, insan yine insan aynı meret aynı terane, ki kaldıki kimsenin cebine girmiyor o para. Keşke girse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 toggie ne kadar anlatsamda bu sekilde yaklasimindan bu konuda ortak bir noktada bulusamayacagimiz acik, dedigim gibi girersen bir gun boyle bir toplantiya anlayacaksin nelerin onemli nelerin onemsiz oldugunu. bu tur toplanti noktasina dikkat et ama... her toplantidan bahsetmiyorum zaten.. anlamanida beklemiyorum, yasamadan once bende anlamiyordum bu sacmaligi... maalesef bazi toplantilarda bunlar cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 tamam 5 milyon dolarlık bir iş için toplantıya girmem gerekirse eminününden bi rolex alırım. hatta etiketini de üzerinde bırakırım ki sahte sanmasın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Gladmir ve Kanuni, bence siz taviz veriyorsunuz abi o zaman kendinizden. Ben sırf etkilemek için, zaten işinde iyi olan bir insanın mac çıkarmasını özgüven eksikliğine yorarım. İşinde iyi olan insanın öyle bir duruşu olmalı ki, benim işim bu, makinemden kime ne? Ben işimi sundum, hizmeti verdim. Adamlar işinize bakar, bittiği yer iştir. Rolexlerinizin parası cebinizde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Phae said: Gladmir ve Kanuni, bence siz taviz veriyorsunuz abi o zaman kendinizden. Ben sırf etkilemek için, zaten işinde iyi olan bir insanın mac çıkarmasını özgüven eksikliğine yorarım. İşinde iyi olan insanın öyle bir duruşu olmalı ki, benim işim bu, makinemden kime ne? Ben işimi sundum, hizmeti verdim. Adamlar işinize bakar, bittiği yer iştir. Rolexlerinizin parası cebinizde kalsın. keske dedigin gibi olsa , hemserisi olmadigin icin, ayni takimi tutmadigin icin, ayni uniden mezun olmadigin icin, not ortalaman yuzunden, giysin yuzunden, esin yuzunden, kullandiklarin yuzunden, takilarin yuzunden, tipin yuzunden, konusman ve siven yuzunden, boyun yuzunden, araban yuzunden, kaldigin otel yuzunden, yasadigin sehir yuzunden, irkin dilin dinin yuzunden, cok geyik olmadigindan veya cok geyik oldugundan gibi baslarsam sayfalar dolduracak etkenler yuzunden senin dedigin gibi etkileyecegin ya da yukardaki ornekler yuzunden etkileyecegin bir cok toplanti var. ornegin en basidinden, sen gel glad gelsin bende isi veren olayim. glad bir sifir onde kafadan benim icin kusura bakma.. :) yani sen simdi diyebilirsin senden banane , e iyide ben yeri gelince bir isverende olabilirim, tabii tam akside gecerli zaten biz burda olmazsa olmaz demiyoruz bazi toplantilarda bir cok etken oldugu gibi apple rolex gak guk gibi seylerin cok etkisi olabilecegini soyluyoruz. budur yani olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 e tamam bizde onu sotluyoruz zaten. işini bilmezlerle prestij yapıyor diye apple'ı harika bilgisayar ilan etmenın alemi yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Phae said: Gladmir ve Kanuni, bence siz taviz veriyorsunuz abi o zaman kendinizden. Ben sırf etkilemek için, zaten işinde iyi olan bir insanın mac çıkarmasını özgüven eksikliğine yorarım. İşinde iyi olan insanın öyle bir duruşu olmalı ki, benim işim bu, makinemden kime ne? Ben işimi sundum, hizmeti verdim. Adamlar işinize bakar, bittiği yer iştir. Rolexlerinizin parası cebinizde kalsın. Hayatın birçok yerinde tavizler veriyoruz ama ben burda ne için taviz verdiğimi anlamadım, ciddiyim. Mac im yok, iphone um yok. Gözlem anlatıyorum ve ne kadar 'gerçek' olduğunun üstünü çiziyorum. Kısaslarım var elbette ama, önüme gelen insanın marka seçimlerinden ziyade hitabına dikkat ederim. Bazısı dikkat etmez yaptıgı işe bakar ona da lafım yok. Bazısı laptop a bakar... vs Benim post um thread i bulandırdı bu arada, kusura bakmayın arkadaşlar. Mouse şahane evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Cuce said: e tamam bizde onu sotluyoruz zaten. işini bilmezlerle prestij yapıyor diye apple'ı harika bilgisayar ilan etmenın alemi yok ama. alimli aletler iste. Yeterince guclulerde , kullanimida kolaymis oyle diyorlar.. Bu kadar :) Alienware var bende birde apple macbookpro toplantiya apple ile giderim sahsen , aw cok salak ama guclu, anlatamam kimseye o alien kafasini :) ha birde isini bilip bilmediginin kararini sen vermiyorsun isveren veriyor, genellemen yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 windows driverlari cikmis bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 1 ay önce bi logitech performance MX ve magic mouse aldım, mac ve pc icin... solak olduğum icin logitech in ergonomisi baya bir zorluyor beni, tuşlar muşlar bol hoş güzel özellikleri ve kaliteli fare falan fişman sonsuz dönen tekerleğide cok kullanışlı ama 2 tuşlu (orta tuş hak getire) touchpadli magic mouse'un rahatlığının çeyreği yok, pr0 oyuncu değilim, cok ihtiyacım olmadıkca kesinlikle öle cok tuşlu bi fare kullanmam ki sc2 betasında özellikle denedim 2 fare ile de oynamayı, magic mouse cok cok cok daha esneklik ve rahatlık sağlıo bana milyon tuşun hic bi rahatlığı yokmuş keşke pc de kullanabilsem bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 scorch said: 1 ay önce bi logitech performance MX ve magic mouse aldım, mac ve pc icin... solak olduğum icin logitech in ergonomisi baya bir zorluyor beni, tuşlar muşlar bol hoş güzel özellikleri ve kaliteli fare falan fişman sonsuz dönen tekerleğide cok kullanışlı ama 2 tuşlu (orta tuş hak getire) touchpadli magic mouse'un rahatlığının çeyreği yok, pr0 oyuncu değilim, cok ihtiyacım olmadıkca kesinlikle öle cok tuşlu bi fare kullanmam ki sc2 betasında özellikle denedim 2 fare ile de oynamayı, magic mouse cok cok cok daha esneklik ve rahatlık sağlıo bana milyon tuşun hic bi rahatlığı yokmuş keşke pc de kullanabilsem bunu :P solaksan neden performance mx aldın ? çok tuşlu mouseler wow gibi oyunlarda falan makro koymak için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar