naco Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 evet arkadaslar su anda usa deyim 2 hafta icinde donuyorum gelirken bi ps2 yada xbox getirmeyi dusnuyorum ama burdaki konsollar turkiye televizyonlarinda calisir mi onu merak ediyorum... ben bilgilendirirseniz cok sevinirim... patlamasin konsollar icimizde :D hoscakalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Birincisi tr deki Xbox ve Ps2 burada yapılmıyor onlarda Dışarıdan geliyor.İkincisi Tr deki Televizyonlar avp ile aynı durumda neredeyse :D Yani tr deki tv lerde çalışır...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naco Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 arkadasim tv sistemleri farkli burda ondan dedim illa cok bilmis cikacak yane alla alla yaaa... turkiyedi cogu konsol avrupadan geliyo bu arada usa den deil... 12 gunum war burda bilgilendirirseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 anladım dediğini bende avustralyadan x box getirdim getir hiç bi sorun çıkcanı sanmıyorum eğer çıkarsana kabloların uçları için adaptörler var onlardan alırsın korkun olmasın[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naco Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 usa demisim :D walla 10 aydir turkceyi unuttum ispanyolca, ing. konusmakdan azimdan cikivermis usa diye.. neyse bakalim gonlum rahat bi sekilde alicam heralde... bu arada up layayim :D ps2 alicam turkiyede her bakimdan daha cok oyunu ne bilim bakimi daha yaygin o yuzden dusunuyorum.. aciklamalarinizi bekliyorum yinede cok saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Onların elektrikle ilgili bir problemi var orda 110w olayı var burda 220w ile calısıyor..Dönüştürücü alıcaksın adaptor gibi birsey..Ucunu onda takıcaksın adaptorden gelenide ps e takıcaksın kolay bir olay o..Al gel.. =)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ordaki sistem ntsc, burdaki pal PS2 de ntsc olacağı için buradaki televizyonlara bağlayabilmen için büyük ihtimalle bir dönüştürücü vs lazım olacak, bundan o kadar emin değilim ama Türkiye'den alacağın orjinal oyunları çalıştıramayacağından eminim çünkü hepsi avrupadan geliyor ve avrupa da bizim gibi Pal sistemde eğer çip taktırırsan sorun kalmaz ama oyunlar açısından, çip taktırınca ntsc de pal oyunlar da çalışır, tabi kopyalar da...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arkadasim abd'den aldi burda cip taktirdi ve habire winining elevenda ona 4 atiyorum pisman oldu sende kotu oynuyosan alma bence :P donusturucu de cok basit bi alet, arkadasim irice bi adaptor buyuklugunde bi alet almis hic sorun cikarmiyo. kisaca cip taktiricaksan kesin ordan al turkiyedekinden cok daha ucuz.[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 elektirik olayı bir dönüştürücü ile hallediliyor kullanacağın televizyonun ntsc desteğide varsa(ki yeni bir televizyonsa kesin vardır) oda sorun olmaz. bu arada şunuda ekliyeyim,sadece orjinal oyun kullanıcam dersen sorun yaşarsın ntsc bir makina ile. ama çip taktırdığın taktirde oda sorun olmaz. [Bu mesaj Twilight tarafından 06 Temmuz 2004 09:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naco Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 cok tesekkur ederim gonul rahatligiyla alicam... ilgilenenler icin saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar