Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pro Evolution Soccer 2010

deja cyrano

Öne çıkan mesajlar

become a legend moduna nasıl katlanıp kariyer yapıyorsunuz yav kanser oluyorum adam geçmek nerdeyse imkansız takım ara pas atamıyor ortalıkta mal gibi dolaşıyorum koca maç 5-6 kere top ya geliyor ya gelmiyor sinirden çıktım var mı bu işin bi taktiği filan ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

5 dakika oynadım toplam ama, 4870 var, oyun normalde inanılmaz hızlı, ama bazen 3 sn takılıyor ve sonra o 3 sn'yi birden oynuyorum..
o 3 saniye olayı pes in her oyununda oluyor nedense.donanimdan değilde oyundan kaynaklı bence çünki ps3 dede arada bir oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

become a legendda değişiklik olarak artık daha hızlı skill alıyoruz. match experience+focus skill ile artıyor skiller ama 2009 dan en büyük farkı artık match experience çok daha fazla. sanırım iyi rating aldığınız bir maçta çok daha fazla geliyor.

arada bazı ai problemleri oluyor abuk subuk. kaleciler biraz fazla açılıyor kaleden. bir de ben direk hollanda liginden başladım. diğer liglere göre oyuncu kalitesi düşük olduğundan daha iyi maçlar çıkarıyorsunuz. bu da daha rahat gelişmenize olanak sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@fiz
soyle bisey yazdım ben prudent'e cevap olarak. sorununuzu cozeceginden emin degilim, ayar isminin aynı oldugundan da emin degilim ama gecen seneki oyunda bi secenegi kaldırınca ya da aktif edince oyun hızı normale donuyodu bunu cok iyi hatırlıyorum. oyuna girmeden yapılan ayarlardan bahsediyorum bu arada.

toggie said:

gecen seneki oyunda da cok hızlı gelmisti ilk yukleyince. sonra ayarlardan frame skip miydi ne ona benzer bisi vardı, kaldırınca ya da aktif edince normale donuyodu hız.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

fizban said:

5 dakika oynadım toplam ama, 4870 var, oyun normalde inanılmaz hızlı, ama bazen 3 sn takılıyor ve sonra o 3 sn'yi birden oynuyorum..

Bence ekran kartı sürücüsü ile alakalı olabilir. PES çıktıktan sonra yeni sürücü çıktımı acaba?

bu ayın 22sinde 4800 series için bi driver çıkmış.Çekiyorum ben şuan, inşallah düzelir sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

şampiyonlar liginde aynı gruba iki yunan takımının düşmesi gibi abzürt şeyler var.

tabii bu tip hatalar patchlerle düzelir.

oyun genel olarak değişik olmuş ama güzel gibi alışınca. be a legend modu zorlaşmış yalnız yeni sistemle, eskisi gibi koş geç yok çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
English

Patch Notes

Time of Release: 22/10/2009

New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...