Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Oyunu şimdi kuruyorum,Real madrid ve Fenerbahçemizi nasıl yapmışlar bakalım,oynayınca bende bişeyler yazarım;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 5 dakika oynadım toplam ama, 4870 var, oyun normalde inanılmaz hızlı, ama bazen 3 sn takılıyor ve sonra o 3 sn'yi birden oynuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 become a legend moduna nasıl katlanıp kariyer yapıyorsunuz yav kanser oluyorum adam geçmek nerdeyse imkansız takım ara pas atamıyor ortalıkta mal gibi dolaşıyorum koca maç 5-6 kere top ya geliyor ya gelmiyor sinirden çıktım var mı bu işin bi taktiği filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Become a Legend'da adamı yaratınca takım seçtikten sonra veya oraya gelirken oyundan atıyor. 2 kere denedim, ikisinde de aynısı oldu. Var mı böyle bir soruna çözüm önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fizban said: 5 dakika oynadım toplam ama, 4870 var, oyun normalde inanılmaz hızlı, ama bazen 3 sn takılıyor ve sonra o 3 sn'yi birden oynuyorum..o 3 saniye olayı pes in her oyununda oluyor nedense.donanimdan değilde oyundan kaynaklı bence çünki ps3 dede arada bir oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ps3'de olmuyor öyle bir şey yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 become a legendda değişiklik olarak artık daha hızlı skill alıyoruz. match experience+focus skill ile artıyor skiller ama 2009 dan en büyük farkı artık match experience çok daha fazla. sanırım iyi rating aldığınız bir maçta çok daha fazla geliyor. arada bazı ai problemleri oluyor abuk subuk. kaleciler biraz fazla açılıyor kaleden. bir de ben direk hollanda liginden başladım. diğer liglere göre oyuncu kalitesi düşük olduğundan daha iyi maçlar çıkarıyorsunuz. bu da daha rahat gelişmenize olanak sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 @fiz soyle bisey yazdım ben prudent'e cevap olarak. sorununuzu cozeceginden emin degilim, ayar isminin aynı oldugundan da emin degilim ama gecen seneki oyunda bi secenegi kaldırınca ya da aktif edince oyun hızı normale donuyodu bunu cok iyi hatırlıyorum. oyuna girmeden yapılan ayarlardan bahsediyorum bu arada. toggie said: gecen seneki oyunda da cok hızlı gelmisti ilk yukleyince. sonra ayarlardan frame skip miydi ne ona benzer bisi vardı, kaldırınca ya da aktif edince normale donuyodu hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fizban said: 5 dakika oynadım toplam ama, 4870 var, oyun normalde inanılmaz hızlı, ama bazen 3 sn takılıyor ve sonra o 3 sn'yi birden oynuyorum.. Bence ekran kartı sürücüsü ile alakalı olabilir. PES çıktıktan sonra yeni sürücü çıktımı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 BEYLER SAHADA UZAYLI VAR buglandı asdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sabri mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 baros galiba ya asdsafd kıyamams ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "Tatar Ramazan" said: fizban said: 5 dakika oynadım toplam ama, 4870 var, oyun normalde inanılmaz hızlı, ama bazen 3 sn takılıyor ve sonra o 3 sn'yi birden oynuyorum.. Bence ekran kartı sürücüsü ile alakalı olabilir. PES çıktıktan sonra yeni sürücü çıktımı acaba? bu ayın 22sinde 4800 series için bi driver çıkmış.Çekiyorum ben şuan, inşallah düzelir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 O değilde oyun çok buglı adam adama değmezken faul dedi ve kırmızı gösterdi bu sefer sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 şampiyonlar liginde aynı gruba iki yunan takımının düşmesi gibi abzürt şeyler var. tabii bu tip hatalar patchlerle düzelir. oyun genel olarak değişik olmuş ama güzel gibi alışınca. be a legend modu zorlaşmış yalnız yeni sistemle, eskisi gibi koş geç yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Dartanian said: BEYLER SAHADA UZAYLI VAR buglandı asdsadf gm gelmiş sana aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 driver bayaa iyi oldu ya, sorun yaşayan olursa güncellesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi şu lisans sorunu ciddi canımı sıkmaya başladı ya. ulan 2010 yılına girecegiz, adam bana hala Almeria'mı AKÇAABAT KIRMIZI/BEYAZ UDFC diye veriyor, agzına kovayla vurduklarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 patch 1.01 çıktı http://uk.games.konami-europe.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ee nolmuş patchte bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 said: English Patch Notes Time of Release: 22/10/2009 New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition. Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu. Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes. However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur. We would like to thank you in advance for your patience and understanding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ya şu futbolcunun donma bugından bana da oldu, Sevilla ile CL yapıyordum 2. yarıyı başlatma vuruşunda Fabiano dondu kaldı. Online için yama çıkartcaklarına buna çare bulsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 5 dakika dayanabildim oyuna bu sene de , piyasadaki futbol oyunları cidden çok kötü ve izlediğimiz futbolla uzaktan yakından alakası olmayan oyunlar. anlamam neden bu kadar seviyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Taraftar ve uzun top hala dandik. Gameplay genel olarak daha iyi. Grafiklerde bir sakatlık var ama ne olduğunu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 lisans olayında yine sınıfta kalmış bir oyun pes. fifa'nın tek o lisans olayını seviyorum. west london white ne kardeşim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar