Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şey Oluyormu??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar şimdi diyelim bende Us acc var onu Eu ya cevirebilme imkanım varmı? varsa nası sölerseniz i was be very happy :D :D: :D cok mutlu olcam söylerseniz yardım larınız bekliyorum[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 06 Temmuz 2004 18:47 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar şimdi diyelim bende Us acc var onu Eu ya cevirebilme imkanım varmı? varsa nası sölerseniz i was be very happy :D :D: :D cok mutlu olcam söylerseniz yardım larınız bekliyorum

I would be ...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
Erutan benim 50 scoutum var eu/exc'da...

Ne onerebilirsin?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
abi 0 dan istiyorum ben ama .. :D ztn accountımı sattım ölesine sordum hueheuhe :D kirlilikfln yanlış anlamayın bilgi icin :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
  • Yeni Oluştur...