Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kolera(tu) iyiymiş valla saçlar hani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mr_Hand said: balon said: kolera lan hem de iftarda!1 kocası hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 2-3 sene kadar Fransız asilzadesi gibi gezdiydim, nefret ettim o dönem bukleden. Uzadıkça dalgalar açıldığı için bukle falan kalmadı sonradan tabi. Kısalttırıp daha iyi bakarsan edersen geri bukle bukle olur muhtemelen çünkü senin saç ta benimki gibi sıkıştırınca toplayınca edince düzleşen tipten anlaşılan. Ama kask işi bozacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 uzun saç ne yaa çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bukkakelerimi geri istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Wispy said: Bukle dediğin böyle birşey mi dostum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bukkakelerimi diye okudum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sagopa da kolerayı akşam simidi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Penthesilea said: bukkakelerimi diye okudum =( SDKPOGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben bukelamunumu geri istiyorum diye okudum kalkar kalkmaz bakınca sjdfkfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Manve_13 said: Olm niye bi kere erkek olsa bukle demez? Valla o niyetle foto isteyen varsa üzgünüm ama bayan değilim. Kask takiyorum çünkü motosikletim var işte paticigin yikildigi andir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pogodi said: uzun saç ne yaa çok çirkin sensin çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar