KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Coder 'ın yazdıgı client editing dokumanını okudum walla tsklar herseyi anlayacagımız sekilde yazmış anladım anlamama ragmen fakkat "Bitmap image is not valid!" hatasını werip xxx.bmp dosyamı cliente koyamıyorum. yardım plz[signature][hline]--- -- -
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Sanırım sen quit movie resimlerini kaldırmak istiyorsun şöylede yapabilirsin Coder zaten idlerini vermiş sen o idlere michelangelo ile siyah küçük 4x4 2x2 farketmez ama boyutlarında .bmpler atarsan gözükmezler siyah yapınca zaten clientte gozukmuyor transparan yapıyor kendisi.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Peki orada Şato war onu nasıl kaldıracaz[signature][hline]--- -- -
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Onuda aynı şekilde dediğim gibi yaparsan olur tabi idsini bulman lazım sana tavsiye michelangelo ile bakıver 5dkda bulursun.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Öne çıkan mesajlar