Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

150 kişilik bi grup daha geliyormuş (pkk)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne demek n'olacak?
İlk adımlar tabiki sembolik olacak, sıra sıra silahlı adamlar gelip silahlarını bir köşeye atıp teslim olmayacaklar başta. Bu sadece politikanın dğeiştiğini göstermeye yönelik bir hareket. Dolayısıyla başta da kamplardan, dağlardan kadınlar, çocuklar gelecek kimisi militan kimisi mülteci olacak.
Mesaj tarihi:
fikirlerimi ifade ederken argo/kufur/kufur kisaltmasi kullanmayacagim...
...

ben modlar editlemeden direk kendim böyle yazayım.
Mesaj tarihi:
tinkibinki said:

Ne demek n'olacak?
İlk adımlar tabiki sembolik olacak, sıra sıra silahlı adamlar gelip silahlarını bir köşeye atıp teslim olmayacaklar başta. Bu sadece politikanın dğeiştiğini göstermeye yönelik bir hareket. Dolayısıyla başta da kamplardan, dağlardan kadınlar, çocuklar gelecek kimisi militan kimisi mülteci olacak.

Di mi ya, yaşlısını-hamile kadınını yani zaten silahlı eyleme girememiş ceza almayacak tipleri kışı evlerinde geçirmesi için iyi niyet diye yolla.
Sonra istedikleri tavizleri alamazlarsa, dağda kalan asıl genç hainler nasılsa işi götürür yine. Hem de hedef kitlesine bak biz barış istedik onlar kabul etmedi diye propaganda yapmış ol, o evine dönen yaşlıların yerine en gencinden yenileri topla bu sayede, güzel plan.
Mesaj tarihi:
hadi yaşlı ve hamile bunlar diyelim
avrupadan gelen siyasi grub ? onların nesi var
kardeşim yaşlı veya hamile olmaları onemli değil
içlerinden birisi bile yolu tuzaklasa onca insan yine canından olucak
içlerinden birinin yaşlı görünümü bile şehir içinde rahatca eylem yapmasına
olanak sağlıyorsa ki unutmayın diyarbakırdaki polislerin şehit edilmesinin
sebeblerinden biride ekip otosuna rahca yaklaşmaları olmuştur
ahmet türkte yaşlı bak adam kendince bir bardak suda fırtınalar koparıyor
siyasi olarak
kaç terörist teslim olursa olsun bu iyi bi gelişmedir
30 yıldır dağda asker şehirde polis şehit verdik
eğer işe yarıcaksa akp nin yöntemi devam etsinler
siyasi görüşleri beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren kısım
insanların ölmesi ve ailelerinin ızdırabı
sırf terör yüzünden boyle bi asgeri ücrete böyle bi eğitim sağlık sistemine sahibiz
daha iyi olabilirdi
bak 300 milyar ytl harcamısız o para bugün yatırıma teşvik sunulsaydı
dünyaca ünlü markalara bizde sahip olabilirdik
harcanan 300 miyar ytl trilyonlarca dolar kaybetiğimiz anlamınada gelir
almanyadaki 30-40 yıl once 50 milyon mark'a kurulan şirketlerin bugünkü değeri
milyarlarca euro adamların ufak bir bankasının rezervi türkiyenin kasasındaki
paradan daha fazla
30 küsür insan geldi 150 daha geliyor ve dahada gelicek e sorun nerede ?
buzamana kadar hangi yaşlı veya hamile terörist teslim olmayı düşündü ?
bu ülkenin bazen yerinde saydığı bazende geri gittiğine bi dur demeli
yöntem ne olursa olsun bu ülkede her yurtdaşın kayda değer ve kaliteli bi yaşama ihtiyacı var
Mesaj tarihi:
yaşlı, kadın, çocuk dedikleriniz; yıllardır kapansın diye türkiye'nin her platformda mücadele verdiği mahmur kampından gelenler.

mahmur kampı, sene bilmem kaçta 12bin türkiye cumhuriyeti vatandaşının kaçak yollarla ırak'a gidip yerleştiği, birleşmiş milletler tarafından tanınan bir göçmen kampı.

o kamptan teröristler çıkıyor ve o kampta teröristler saklanıyor diyor ki; kesin doğrudur aksini düşünmek abes. o kamptan teröristlerin gelip teslim olacağını beklemek kadar abes en azından.

pkk'nın zoruyla gittiler ya da isteyerek gittiler. bazı arkadaşlar sorup duruyor ya, bunu içine sindirebiliyor musunuz, şunu sindirebiliyor musunuz diye. bir devlet için bundan daha büyük utanç kaynağı varsa söyleyin ben de bileyim. hangisi içinize siniyor? teröristler 12bin vatandaşını kaçırıyor engelleyemiyorsun, 12bin kişi sınırı kaçak yollardan terk ediyor engelleyemiyorsun, her ikisi birden.

geçmişten gelen bir çok eksiklik ve hatalar bu sonuçları doğurmuş. eleştirip durduğunuz bu adımlar yerine ne yapmak lazım onu da söyleseniz ya. dağdaki teröristi indiremedik, dtp'ye oy verenleri gece evlerinden mi toplayalım? yoksa ortada aslında hiç bir sorun yok mu?
Mesaj tarihi:
24-25 yasında erkekler gelse, "bunalr askere ateş etmiştir" diyiceksiniz,

yaşlılar gelince "bunları napıcaz" diyosunuz

ben cıdden anlamadım yanı.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Pişmanlık yasasından da yararlanmak istemiyoruz, barışa katkı sağlamak için geliyoruz, olacaklara razıyız diyorlardı.

kıyamam.

şu çocuk babasız kalırken neredelermiş?

Mesaj tarihi:
dur bak daha ne var bende:

"dillerini konuşamadılar, cezaevinde b.k yediler, aşağılandılar, faili meçhullere kurban gittiler,
analarının ak sütü gibi helaldir onnara terörist, şey pardon gerilla olmak"
Mesaj tarihi:
hmm dur bakalım, birisi halkın belli bir kısmının haklarının çiğnenmesi nedeniyle doğan bir sorun, öbürü ise bu sorunun doğurduğu bir hastalığın sonucu. hastalığın kaynağını görmezden gelip semptoma odaklanmaktasın.
Mesaj tarihi:
Sam said:

hmm dur bakalım, birisi halkın belli bir kısmının haklarının çiğnenmesi nedeniyle doğan bir sorun, öbürü ise bu sorunun doğurduğu bir hastalığın sonucu. hastalığın kaynağını görmezden gelip semptoma odaklanmaktasın.

evet, bu sorun sebebiyle bu çocuğun babasının öldüğünü söylemek duygu sömürüsü,
ama diğerini söylemek gerçeği belirtmek.

türk dersen faşist, kürt dersen demokrasi
elma dersem çık, armut dersem çıkma
Mesaj tarihi:
Theridone said:

sg-1 said:

kıyamam.

şu çocuk babasız kalırken neredelermiş?

dağdalardır nerde olucaklar.

edit akbayram: ama bu edebiyatla olmaz bu iş söyliyim :

bu çocuğun babasını öldürürken nerdeymiş barış?
peki bu çocuğun babası bu ülkeye barış gelsin, huzur gelsin diye ölmedi mi?
peki bu ülkede barışı, huzuru ilk kaçıran kimdi?
Mesaj tarihi:
Kim başlattı diyorsun, 50 tane çapulcu başlattı bunu. Kürtler bile onları fitne çıkarıyorlar diye dışlarken, ihbar ederken 25 sene önce şimdi baş tacı ediyorlar, haklarımızın savunucusu diyorlar ?
  • Yeni Oluştur...