necmi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 150 kişilik bi grup daha teslim olmaya geliyomuş az once haberlerde söyledi
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hürriyette var bir haber. Devlet en az 100 kişi daha bekliyo diye. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12729266.asp?gid=229
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 acayip tiyatro dönüyo yalnız. teslim olanların hemen hepsi, ihtiyar ve hamile kadinlar, ne olacakki bunlarla ?
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ne demek n'olacak? İlk adımlar tabiki sembolik olacak, sıra sıra silahlı adamlar gelip silahlarını bir köşeye atıp teslim olmayacaklar başta. Bu sadece politikanın dğeiştiğini göstermeye yönelik bir hareket. Dolayısıyla başta da kamplardan, dağlardan kadınlar, çocuklar gelecek kimisi militan kimisi mülteci olacak.
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 fikirlerimi ifade ederken argo/kufur/kufur kisaltmasi kullanmayacagim... fikirlerimi ifade ederken argo/kufur/kufur kisaltmasi kullanmayacagim... fikirlerimi ifade ederken argo/kufur/kufur kisaltmasi kullanmayacagim... ... ben modlar editlemeden direk kendim böyle yazayım.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 tinkibinki said: Ne demek n'olacak? İlk adımlar tabiki sembolik olacak, sıra sıra silahlı adamlar gelip silahlarını bir köşeye atıp teslim olmayacaklar başta. Bu sadece politikanın dğeiştiğini göstermeye yönelik bir hareket. Dolayısıyla başta da kamplardan, dağlardan kadınlar, çocuklar gelecek kimisi militan kimisi mülteci olacak. Di mi ya, yaşlısını-hamile kadınını yani zaten silahlı eyleme girememiş ceza almayacak tipleri kışı evlerinde geçirmesi için iyi niyet diye yolla. Sonra istedikleri tavizleri alamazlarsa, dağda kalan asıl genç hainler nasılsa işi götürür yine. Hem de hedef kitlesine bak biz barış istedik onlar kabul etmedi diye propaganda yapmış ol, o evine dönen yaşlıların yerine en gencinden yenileri topla bu sayede, güzel plan.
necmi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hadi yaşlı ve hamile bunlar diyelim avrupadan gelen siyasi grub ? onların nesi var kardeşim yaşlı veya hamile olmaları onemli değil içlerinden birisi bile yolu tuzaklasa onca insan yine canından olucak içlerinden birinin yaşlı görünümü bile şehir içinde rahatca eylem yapmasına olanak sağlıyorsa ki unutmayın diyarbakırdaki polislerin şehit edilmesinin sebeblerinden biride ekip otosuna rahca yaklaşmaları olmuştur ahmet türkte yaşlı bak adam kendince bir bardak suda fırtınalar koparıyor siyasi olarak kaç terörist teslim olursa olsun bu iyi bi gelişmedir 30 yıldır dağda asker şehirde polis şehit verdik eğer işe yarıcaksa akp nin yöntemi devam etsinler siyasi görüşleri beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren kısım insanların ölmesi ve ailelerinin ızdırabı sırf terör yüzünden boyle bi asgeri ücrete böyle bi eğitim sağlık sistemine sahibiz daha iyi olabilirdi bak 300 milyar ytl harcamısız o para bugün yatırıma teşvik sunulsaydı dünyaca ünlü markalara bizde sahip olabilirdik harcanan 300 miyar ytl trilyonlarca dolar kaybetiğimiz anlamınada gelir almanyadaki 30-40 yıl once 50 milyon mark'a kurulan şirketlerin bugünkü değeri milyarlarca euro adamların ufak bir bankasının rezervi türkiyenin kasasındaki paradan daha fazla 30 küsür insan geldi 150 daha geliyor ve dahada gelicek e sorun nerede ? buzamana kadar hangi yaşlı veya hamile terörist teslim olmayı düşündü ? bu ülkenin bazen yerinde saydığı bazende geri gittiğine bi dur demeli yöntem ne olursa olsun bu ülkede her yurtdaşın kayda değer ve kaliteli bi yaşama ihtiyacı var
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ya kışı geçirmeye geliyorlar işte ortam da müsait, hala neyi tartışıyosunuz, faal teröristler gelip teslim olur mu
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yaşlı, kadın, çocuk dedikleriniz; yıllardır kapansın diye türkiye'nin her platformda mücadele verdiği mahmur kampından gelenler. mahmur kampı, sene bilmem kaçta 12bin türkiye cumhuriyeti vatandaşının kaçak yollarla ırak'a gidip yerleştiği, birleşmiş milletler tarafından tanınan bir göçmen kampı. o kamptan teröristler çıkıyor ve o kampta teröristler saklanıyor diyor ki; kesin doğrudur aksini düşünmek abes. o kamptan teröristlerin gelip teslim olacağını beklemek kadar abes en azından. pkk'nın zoruyla gittiler ya da isteyerek gittiler. bazı arkadaşlar sorup duruyor ya, bunu içine sindirebiliyor musunuz, şunu sindirebiliyor musunuz diye. bir devlet için bundan daha büyük utanç kaynağı varsa söyleyin ben de bileyim. hangisi içinize siniyor? teröristler 12bin vatandaşını kaçırıyor engelleyemiyorsun, 12bin kişi sınırı kaçak yollardan terk ediyor engelleyemiyorsun, her ikisi birden. geçmişten gelen bir çok eksiklik ve hatalar bu sonuçları doğurmuş. eleştirip durduğunuz bu adımlar yerine ne yapmak lazım onu da söyleseniz ya. dağdaki teröristi indiremedik, dtp'ye oy verenleri gece evlerinden mi toplayalım? yoksa ortada aslında hiç bir sorun yok mu?
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 24-25 yasında erkekler gelse, "bunalr askere ateş etmiştir" diyiceksiniz, yaşlılar gelince "bunları napıcaz" diyosunuz ben cıdden anlamadım yanı.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 /reyc niye geliyorlar bunlar?!!! asmayalım da besleyelim mi?!! :X :X :X /reyc off
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 grub ne ben onu anlamadım :/ ne demek grub?
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yalnız adamlar "teslim olmaya" gelmiyolar. Pişmanlık yasasından da yararlanmak istemiyoruz, barışa katkı sağlamak için geliyoruz, olacaklara razıyız diyorlardı.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Theridone said: Pişmanlık yasasından da yararlanmak istemiyoruz, barışa katkı sağlamak için geliyoruz, olacaklara razıyız diyorlardı. kıyamam. şu çocuk babasız kalırken neredelermiş?
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dur bak daha ne var bende: "dillerini konuşamadılar, cezaevinde b.k yediler, aşağılandılar, faili meçhullere kurban gittiler, analarının ak sütü gibi helaldir onnara terörist, şey pardon gerilla olmak"
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hmm dur bakalım, birisi halkın belli bir kısmının haklarının çiğnenmesi nedeniyle doğan bir sorun, öbürü ise bu sorunun doğurduğu bir hastalığın sonucu. hastalığın kaynağını görmezden gelip semptoma odaklanmaktasın.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sg-1 said: kıyamam. şu çocuk babasız kalırken neredelermiş? dağdalardır nerde olucaklar. edit akbayram: ama bu edebiyatla olmaz bu iş söyliyim :
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sam said: hmm dur bakalım, birisi halkın belli bir kısmının haklarının çiğnenmesi nedeniyle doğan bir sorun, öbürü ise bu sorunun doğurduğu bir hastalığın sonucu. hastalığın kaynağını görmezden gelip semptoma odaklanmaktasın. evet, bu sorun sebebiyle bu çocuğun babasının öldüğünü söylemek duygu sömürüsü, ama diğerini söylemek gerçeği belirtmek. türk dersen faşist, kürt dersen demokrasi elma dersem çık, armut dersem çıkma
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Theridone said: sg-1 said: kıyamam. şu çocuk babasız kalırken neredelermiş? dağdalardır nerde olucaklar. edit akbayram: ama bu edebiyatla olmaz bu iş söyliyim : bu çocuğun babasını öldürürken nerdeymiş barış? peki bu çocuğun babası bu ülkeye barış gelsin, huzur gelsin diye ölmedi mi? peki bu ülkede barışı, huzuru ilk kaçıran kimdi?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 daha fazla si olmez belki bu sekilde
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Kim başlattı diyorsun, 50 tane çapulcu başlattı bunu. Kürtler bile onları fitne çıkarıyorlar diye dışlarken, ihbar ederken 25 sene önce şimdi baş tacı ediyorlar, haklarımızın savunucusu diyorlar ?
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 evet evet daha geçen hafta 15 temas yaşanmış pkk'yla, kesin başka ölen olmaz, şakalaşmışlardır zaten o 15 temasta.
Boci Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yanlışlıkla bi bomba atıp sonra pardon diyelim. Valla uyar bana...
Öne çıkan mesajlar