EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bu gün bilmem kaçıncı kez izlediğim aslında daha çok arkadaşlarıma izlettiğim ve bundan abuk bir zevk aldığım film. Linç Girişimi İzleyen arkadaşlarım 2 saat boyunca olayı çözmeye çalışırken benim pçpç kıkırdamalarım,''sonunu söliimi lan'' tehtidlerim. Hele Sonunda o Tokat gibi gelen ''herşey yalanmış'' finali. Resmen filmi değil izleyenleri izliyorum onların o halini röntlemek,filan çok güzel. Hele hele ''Kayzer Soze'' Sahnelerinde Kayzer Sozenin türk oldugunun soylenmesıyle Şahlanan ve Kalbi KutKut atan (bknz.u.Sarıkaya) İzleyici kitlesi beni benden alıyor. İzlemeyen 9.nesil arkadaşlara tavsiyem Kesin İzleyin. fragman [video]http://www.dailymotion.com/video/x1e6vr_the-usual-suspects_blog?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 spoiler icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 seyrettiğim en iyi filmlerden biri. böle bir gödoluş yok. aynen kaç kere seyretmişimdir sıkılmadan bir o kadarda daha seyrederim. kevin spacey diye bir fact var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Dayı keşke filmi anlatsaymışın komple. Bi özelliği kalmamış şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 gerçek katilin spacey olduğu bağrıyor ama filmin bağlanışı, sonunda o göt oluş.. topallayın adamın hızlanarak yürüyüşünün düzelmesi falan yine AMAGAD çektirmeye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Tamam vurmayın artık anacım. Spoiler attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sittiiiir nidalarımla sona eren film. kesinlikle izlenmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bana da bunun spoilerini vermislerdi, ve 4 ay sonra izledim unuturum diye. Filmi izlemeye oturdum ilk 10dk'da unutamamis oldugumu fark etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar