Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bu resmi olarak yazilmamis degilmi bir yerlerde ? googleda da buna benzer forum yazilari cikti ama resmi olarak bulamadim. enteresan ve bizlere verilmeyen bir bilgi bu. geriye bana geri verildigi iddia edilen ama bana ulasmayan xp sorunsali kaldi. eger kaedenin dedigi gibi ise 45+ olen adamin kaybi milyonlar olacak tabii o zamanki moblarda 100k xpler verecegi icin fazlaca bir sikinti olmayacaktir. thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ben söylüyorum işte, resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ulen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dusuk leveller iyide 45 lerde falan ölmek istemezsin. direk gidio 30 dakkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 aah ahh Ragnarok aah. Ölünce, gününün bir kısmı gidiyordu, aah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ölünce toplam %3 xp kaybedersin. Soulhealer bunun %2'sini geri verir %1 kalıcı olarak gider. Aionsource forumlardında birisinin theoricraftında okudum. http://www.aionsource.com/forum/mechanic-analysis/42597-character-stats-xp-dp-origin-gerbator-team-july-2009-a.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 olunce soulheallamıyom zati kanat alcaz diye para kasıyoz olunce 20k dan bahsediyo soul healer yuh dedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 CE o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dedim yine diyorum :) CE almanın cinliden para satın alıp onla kanat almaktan farkı yok ! play proper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Birde güzel rengi varki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kıyın paraya alın CE >:3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 diyene bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Gelecek şimdi Suleiman, görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 O sayılmaz, abd yolcusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ce almadan 1,5 milyon harcadim kanat+trainlere, tekrar 1,5 milyon para yaptim. 10 eurom cebimde mutluyum, saygilar /suleiman lvl32 sorc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 10 euro ya 1.5 m alınabiliyor mu peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yok o yuzden CE bu kadar talep goruyo. yetemeyen insanlar direk CE aliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Çalışan insanlarız argadaşım!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bende calisiyorum. ehehe ben hatta hem calisiyp hem okuyorum sdfs. para kazanma taktigimde zerre farm/grind yokki. gunde 15 20 dakika ayiriyorumdur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 he yaw calısan insanlarız :) * anneee * Ne vaarrrrr * Ben bugun calıstım para kazandım * iyi yaptın bana neeee * sonra gittim o parayla sanal para aldım benim char ucuyo simdi * boyun devrilsiiiinnnnn ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Disappear said: gunde 15 20 dakika ayiriyorumdur hehe nasıl yalan, nasıl yalan.. Adam FT'nin ortasında, brb diyip alta geçti, AH'den satışlarını kontrol etti ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 evet abi, alta girdim satislari topladim yeni malzeme koydum sonra geri geldim. cok zaman harcayan bisi degilki ftnin ortasinda yapabiliyom hehe. hatta satislar o kadar iyiki ft de rest yaparken, arka tarafta firefox'ta aion sayfasi acik. alt karakterin broker statusunu kontrol ediyorum. orda butun herseyi sattigim gozukuyosa alta gecip restock yapip, maine geciyom. i r imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sus lan kayserili :(:(:( yahu adam kanadi parayla aldigi halde 2 milyona yakin parasi var, yaptigi her craft procluyor satiyor ben dundem beri 100k lik malzeme harcadim yaptigim hersey elimde patladi :( rare boss bulduk kestik adam BoE loota 100 atti, bir bardak soguk su ictik zirladik ikinci bossa gittik buna mavi cloth bot dustu bu defa ki adam o rare spawnalrdan kendine full yesil set yapti lvl32-34 seviyesi daha yeni yeni giyiyor ben daha tek mavi drop goremedim adaletin bumu dunya!!!! kotuler ve kayserililer hep kazaniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abi kayseriliyiz, racial olarak +proc ve +% para kazanma bonusumuz var sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar