Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıl dönümü için hediye tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar bir bayan arkadaşım benden erkek arkadaşına yıl dönümleri için hediye tavsiyesi istedi. Bende bu konularda çok kötüyümdür :( acaba birkaç tavsiyenizi alabilir miyim? fotoraf albumü istemiomuş ya da slayt gösterisi =) güzel bir yemek pişiricekmiş kendisi ona uygun birşeylerde olabilir.. şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
valla ihtiyacı ne varsa onu alsın, kazağı ne kadar var onu sorsun.ihtiyacı varsa kışlık bir şeyler düşünsün.niye öğrensin ihtiyacı olup olmadığını ben mesela kazak hediyelerinden sıkıldım=)

mp3 çalar olur belki creative,ipod vs.

edit: boxer ya da ayakkabı olabilir.
Mesaj tarihi:
Böjeek said:

bir erkeğe alınacak en güzel hediye playstation 3'tür.
playstation'ı varsa yeni çıkan oyunları da alınabilir.

sevgilim alsa terketmezdim mesela asla.
Mesaj tarihi:
ne kadar geek olduğuna göre değişir ama alacağın.

odun

gömlek
standart saat
traş makinesi
ps 3
netbook + custom netbook sleeve
normal

slate pc ya bi reader
charging valet http://www.sharperimage.com/FOR+HIM/The+Sharper+Image+Travel+Charging+Valet.axd
tokyo flash saat
geek

bana olsa bi dremel alet çantası isterdim şimdi. praktiker'de mi koçtaş'ta mı ne satıyorlar ve 100-150tl falandı sanırım.
Mesaj tarihi:
3 yıldır birlikteler ama hediye kendi düşünemiyor yada düşünmüyor bile başkalarına soruyor üstelik o başkasıda gelip paticik'e soruyor zaten yemek pişircem olayınada uyuz olurum sanki çok güzel yemek pişirebildiklerini sanıyorlar iki makarna soslu yaptılar diye falan lan sizin yemeğiniz o çocuğun annesinin yemeğinden aldığı lezzeti verebilir mi??
Mesaj tarihi:
Bir erkegin alabilecegi en guzel hediye supriz 3some'dir. Hos bir bayan bulup supriz yaparsan sevgilin mest olur.

Bugun de benim dogum gunum, bekliyorum bakalim umudumu yitirmedim sdgf
  • Yeni Oluştur...