Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıl dönümü için hediye tavsiyesi

_catastrope_

Öne çıkan mesajlar

merhabalar bir bayan arkadaşım benden erkek arkadaşına yıl dönümleri için hediye tavsiyesi istedi. Bende bu konularda çok kötüyümdür :( acaba birkaç tavsiyenizi alabilir miyim? fotoraf albumü istemiomuş ya da slayt gösterisi =) güzel bir yemek pişiricekmiş kendisi ona uygun birşeylerde olabilir.. şimdiden teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ihtiyacı ne varsa onu alsın, kazağı ne kadar var onu sorsun.ihtiyacı varsa kışlık bir şeyler düşünsün.niye öğrensin ihtiyacı olup olmadığını ben mesela kazak hediyelerinden sıkıldım=)

mp3 çalar olur belki creative,ipod vs.

edit: boxer ya da ayakkabı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar geek olduğuna göre değişir ama alacağın.

odun

gömlek
standart saat
traş makinesi
ps 3
netbook + custom netbook sleeve
normal

slate pc ya bi reader
charging valet http://www.sharperimage.com/FOR+HIM/The+Sharper+Image+Travel+Charging+Valet.axd
tokyo flash saat
geek

bana olsa bi dremel alet çantası isterdim şimdi. praktiker'de mi koçtaş'ta mı ne satıyorlar ve 100-150tl falandı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

3 yıldır birlikteler ama hediye kendi düşünemiyor yada düşünmüyor bile başkalarına soruyor üstelik o başkasıda gelip paticik'e soruyor zaten yemek pişircem olayınada uyuz olurum sanki çok güzel yemek pişirebildiklerini sanıyorlar iki makarna soslu yaptılar diye falan lan sizin yemeğiniz o çocuğun annesinin yemeğinden aldığı lezzeti verebilir mi??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...