Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 canım siz dikkat edin yine, ama yani sinemada koltuklara aids taraması filan yapmayın, manyak derler adama. dikkat etmek nereye kadar, sokağa çıkmıycaz mı? no galeyan, no panik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Siz yine de dikkat edin ama, taa orta okulda bizim okula prof. dok. bilmem kim gelmişti. O koydukları iğnelerdeki kan kuruduğu (yeni konmuşsa bilmem ama) virüs mirüs kalmaz ölür gider demişti.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o sizi korkutmamak için öle demiş yoksa virus vücut dışında kristalleşeir ve ölür ama terkara vücuda girince yine canlanır[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 06 Temmuz 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 iyide aids öyle bulaşmaz denedi bu adamlar beceremedi yaymayı HIV oksijenle temasa geçince ölür yani ömrü çok az[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bilmem, adam bayağı emin görünüyordu. "Yok öyle bir şey!" falan demişti. Belki virüsten virüse değişiyordur? :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 eğer adam koyar koymaz oturursan belki olur bişeyler :) onun içinde adamın koymasını bekleyip üztene zılaman lazım :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gel bilader koy koy koy heh tam oraya . biraz sağ yap . çok oldu biraz sola gaydır heh tamam dur . hadi oturuyos hep birlikte 1 - 2 - 3 aha toptana aids olduk hayırlı uğurlu olsun :lol:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yıllar önce de Ankara'da Karum'da bööle bi mannak var die duymuştum, bööle vitrinlere falan bakarken yandan takıveriomuş şırıngayı falan. Ulan hadi hepsini geçtim, eğer bööle bişii yoksa bile ortada adamlara iyi fikir verilmiş oluyo bu şekilde ya hayırlısı bakalım...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 süreyyaya gelin biletler benden. beleş film var ... [b] *ufaktan sırıngayı hazırlamaya başlar*[b][signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... [Bu mesaj elma tarafından 06 Temmuz 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 şu organı bağışlayanları öldürüyolar olayına da hastayım sanki parayla satan bi sürü adam yokmuş,evsiz kimsesiz ölen bi dolu insan yokmuş gibi bağışlayanları öldürüyolar.Öyle çat çut adam öldürmek kimsenin harcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 cidden manyaklıkmıs kagıt falan hosgeldın gercek dunyaya hele matrıx fılmınde falnsa tam yanı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 qui daha iyi bilir de.. aids mikrobu ya da virüsü neyse açıkta 1 dk falan yaşayabiliyormuş yani iğne olayı yalan olabilir böyle birşeyle duymuştum bi ara[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bi de korkunun ecele faydası yok final destination bwahaha[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar