Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman dikkat, manyak bol ortalıkda...

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Siz yine de dikkat edin ama, taa orta okulda bizim okula prof. dok. bilmem kim gelmişti.
O koydukları iğnelerdeki kan kuruduğu (yeni konmuşsa bilmem ama) virüs mirüs kalmaz ölür gider demişti.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

o sizi korkutmamak için öle demiş yoksa virus vücut dışında kristalleşeir ve ölür ama terkara vücuda girince yine canlanır[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 06 Temmuz 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gel bilader koy koy koy heh tam oraya . biraz sağ yap . çok oldu biraz sola gaydır heh tamam dur . hadi oturuyos hep birlikte 1 - 2 - 3 aha toptana aids olduk hayırlı uğurlu olsun :lol:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar önce de Ankara'da Karum'da bööle bi mannak var die duymuştum, bööle vitrinlere falan bakarken yandan takıveriomuş şırıngayı falan. Ulan hadi hepsini geçtim, eğer bööle bişii yoksa bile ortada adamlara iyi fikir verilmiş oluyo bu şekilde ya hayırlısı bakalım...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

süreyyaya gelin biletler benden. beleş film var ...

[b] *ufaktan sırıngayı hazırlamaya başlar*[b][signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...

[Bu mesaj elma tarafından 06 Temmuz 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...