Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBL 2009 - 2010 Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne dandik bi basket ligimiz var arkadaş ya, adam dövmeler, başkasının ismiyle oynatmak, 6 ay boyunca maaşları ödememek. toptan kapasınlar ya türk basketini

edit: yakında iddaa'da ayarlanmış maçlar da çıkarsa şaşırmam :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Aaabi

Siena 101 - 58 FB Ülker

Yarın süper maç var Oly-Efes, Efes kadronun hakkını veremiyor İstanbul'da yenmesi lazım mutlaka.Olympiakos isim olarak korkutucu gelse de ;

27.11.2003 Atina Olympiakos-Efes Pilsen 57-69
29.01.2004 İstanbul Efes Pilsen-Olympiakos 61-52
09.12.2004 Atina Olympiakos-Efes Pilsen 59-110
02.02.2005 İstanbul Efes Pilsen-Olympiakos 80-54
17.11.2005 Atina Olympiakos-Efes Pilsen 75-78
11.01.2006 İstanbul Efes Pilsen-Olympiakos 77-69
22.11.2006 İstanbul Efes Pilsen-Olympiakos 95-77
17.01.2007 Atina Olympiakos-Efes Pilsen 72-91
12.11.2009 Atina Olympiakos-Efes Pilsen 105-90

Bu yıl yenilene kadar 8 maçtır Efes yeniyordu, 110-59'u da unutmadık, bir kere daha tekrarlarlar umarım.
Mesaj tarihi:
olympiakos'un kadro iyi bu sene ya ama efes'in mutlaka kazanması lazım o yüzden ekstra oynayacaklar işleri zor ama kazanacaklar gibime geliyor , maça gidecektim aslında ama abdi ipekçide çok uzak ya :D
tanjevic'ide inşallah sınır dışı ederler en kısa sürede
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe ve özellikle Efes utansın bir zahmet, bu iki takım kadar Malaga, Siena falan para dökmüyor ama fix final four adayı oluyorlar.

Bir de bu durum futbol gibi de değil, basketbol Avrupa'da sponsor oyunu ve bunun ekmeğinin en babasını bu iki takım yiyor.Yazık gerçekten.
Mesaj tarihi:
efes'in kadrosu oldukça sağlam ki sene başında bende rakocevic,nachbar,santiagoyu aldıktan sonra final four için güçlü bir aday olacaklarını tahmin ama nedense avrupa'da bir türlü adam gibi oynayamadılar sorun ergin ataman'da mı , oyuncuların birbirine ısınamaması mı anlamadım
Mesaj tarihi:
fener yargılıyor şu an. tüpçü paralarını ödememiş oyuncuların maça çıkmamış adamlar da 2 oyuncusundan yoksun beşiktaş ama 3. çeyrek 72-37 ayıp
Mesaj tarihi:
E GRUBU
Barcelona
Panathinaikos
Partizan Belgrad
Maroussi

F GRUBU
Real Madrid
Montipaschi Siena
Maccabi Tel Aviv
Efes Pilsen

G GRUBU
CSKA Moskova
Unicaja
Zalgris Kaunas
Asseco Prokom Gdynia

H GRUBU
Olympiakos
Caja Laboral
Khimki Moskova
Cibona Zagreb

Efes gg
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Grup çekildiğinde bunu demek normaldi, ben de demiştim şansı yok diye de, Efes baya toparlandı, Top 16'daki 2 maçta da gayet iyi oynadı. Hatta Siena'yı daha dün yendi.
Bence baya şuursuz yazmışın ya da içinde Turgay Demirel var.
Mesaj tarihi:
fenerde anca 50 yesin siena'dan :DD dün maça gittim efes baştan sona çok rahat oynayıp aldı ama rakocevic,popovic,nachbar,santiago hiç beklenilen performansı gösteremedi, onlar biraz daha iyi oynayabilirse son 8 için ümit var
Mesaj tarihi:
Ben yine şansının çok az olduğunu düşünüyorum, evinde 3 maçı eksiksiz alman 1 tane de deplasman maçı çalman lazım en azından, Real'i keşke yenebilseydik hem süper bir mesaj galibiyeti olurdu.Nokia Arena'nın insanlık dışı atmosferinden çıkamayacağımızı düşünürsek Siena'yı deplasmda yenmemiz lazım, ayrıca içeride kalan maçları da almak lazım.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...