paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Efes domine edeck gibi görünüyor. İlk maçını Mersin deplasmanında farklı kazandı.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 efes bu ligi bıraksında bu sene bu kadroyla euroligde bişiler yapsın yahu. ozledik efesin eurolig basarılarını :D
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Hepiniz NBA özentisisiniz olm 1 mesaj olmuş lig başlayalı 2 hafta oldu. Neyse, bastır Kaf-Kaf
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 GS'nin allah belasını versin,44 oranlı basketbol kuponumu kepez'e karşı kaybederek yatırdı :( o kadar benden de
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 GS-FB maçı felaket kısır skorlu olsa da, mükemmel mücadele oldu.56-56 şu an birkaç gevşek yüzünden olay çıktı tribünlerde, başlayamadı daha uzatmalar.Galatasaray'ı beğenmiyorum bu sene hiç ama bu maç gerçekten hakederek oynadılar, tribünlerin gaza gelmesine gerek yoktu hiç.Boşuna gerildi maç
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ayıp şu gs taraftarının yaptığı başka bişi değil yöneticiye bak; fbli benchdeki oyuncu tribündeki hanıma hareket yaptı ortam oradan kızıştı, sonra fbli oyuncu soyunma odasına giderken gsli taraftara yumruk attı falan ayıp bide geçen seneki efes maçıyla karşılaştırıo iyide o maçın cezasını zaten fb aldı sanki gs ilemi paylaştıta gsde oradan kendine pay çıkarıyor ayıptır be orada spor izlemek isteyen insanlar var sahadaki takımının hakkını düşünmüosan oradaki gerçek seyiricini düşün biraz
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Al birini vur ötekine. Adam olacağımız yok bizim ülke olarak.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 birkaç sene önce, düzenli olarak TBL maçlarına gittiğim dönemler işte bir GS-Telekom maçı,Telekom tarafındayız babamla ve çalışanlar çoluk çocuk toplayıp ailece maç izlemeye gelmişler.Karşı tribünlerde ise hayvan grupları bu ailelere küfürler savuşturup,ellerine ne geçiyorsa atıyorlar ki ne bir karşılık ne de bir kıştırtma olmamasına rağmen,arada babamda bir kutu kola yiyor ve üstü başı kola oluyor. İşte o zaman GS taraftarının insanlığından şüphe etmeye başladım.Fanatik birinin ağzından çıkan birşey olarak değerlendirmeyin bunu tabii ki GS'yi tutanların tamamına laf etmiyorum ama ömrümde kaç kere GS'nin basketbol maçlarına gittiysem rakip tribünlerde mutlaka bir şekilde hasar aldım.Sene 2009 hala devam ediyor bunlar ... Ha diğer yandan tamamı dolu abdi ipekçide Ankaragücü amigolarının destek için geldiği FB-Telekom maçında bir nebze olay çıkmaması ve dostça maçın izlenmesi,maç sonunda herkesin birlikte çıkması ve aynı şeyin BJK maçında tekrarlanması da ayrı bir güzellikti.Efes maçında da zaten tribünler ayrılmamış gibi birşeydi. 2 sezon böyle gitti,bu yüzden GS taraftarına çok büyük bir nefret besliyorum.Adam olmazlar,olamazlar. dp: bahsettiğim kesimi anladınız siz,çıkıp futbol bölümündekiler gibi genelleme yaptığımı düşünmeyin.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya agir yazicam kimse ustune alinmasin. hayvanin rengi sari-lacivert sari kirmizi vs olsada hic bir sey degismiyor. resmen salak gs seyircisi bir fenerbahceliyim ama gs yenecekti sunlar olmasa. oyunun icine ettiler. hersey kulturle alakali ve bizde yok bu.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ha tabi bir "bayan'ın" taraftarlara şunu yapması da ilginç. Cidden barzoluğun cinsiyeti, rengi, statüsü yok.
khala Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arkadaşlar futbol bölümüne çevirmeyin burayı da, hakaret etmeyin.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bırak o işleri o kadına oradaki küfür buradaki 100lerce kullanıcı tahmin edebilir oradaki kadın herhangi birimizin 1. 2. dereceden akrabası olabilir o kadının ben orada keyfi olarak o hareketi yaptığını sanmıyorum. 1 üst postdaki arkadaşın msgnı dikkate al biraz geçen sene efes maçındaki olaylara ben ana avrat küfür ettim o olaylara karışanlara rengi cartı curtu bırak.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Hangi işi bırakayım ya? Gs taraftarının yaptığı rezillik, zerre savunmuyorum ama şu kadının yaptığını söylememe gibi bişi olmaz yani. Futbolcular her maç küfür yiyiyor onlara da serbest olsun o zaman bu tarz şeyler. :p Neyse maç yine uzadı.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 her küfür yiyen orta parmak yapacaksa işimiz var. hele bu bi kadınsa cok fena ya aha. ama tabi taraftara diyecek lafım yok. su macı kaybedersek tek sorumlusu saha icine giren embesiller ve sahaya madde atan beyinsizlerdir.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben yapsın demiyorum ama gevrek gevrek her küfür yiyinde bunu yapsın demekde olayın trajedik boyutunu gösteriyor o kadar iyiyizki bu konuda artık kabullenmişiz heh yoruma gerek yok zaten bundan sonrasında
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 khala said: Arkadaşlar futbol bölümüne çevirmeyin burayı da, hakaret etmeyin. Bu mesaj sadece hakaret değil, üslubu da kapsıyor üstteki arkadaş. Bu arada, sahaya girip, oyunculara koşup, teğet geçip, oyuncular üzerinde geldiğinde tırsan iki tip süperdi.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 trajedik ne be. evet her küfür yiyen bunu yapacaksa işim var dedim bunda bi garip yok. küfürü kabüllenmekle ne ilgisi var. sanki ilk defa mı küfür görüyosun derbide? ne küfürler edildi de millet sakin kalabildi bu yaşını başını almış kadına ne oluyo? ne kadını yaptıgını ne de küfürü savunmuyorum yanlıs anlasılmasın. ayrıca su macta da gs taraftarına inanılmaz derecede sinirliyim, iceri girenlere özellikle. tabi bi de müdahele etmeyen polisler var, onlar da ayrı hikaye.
khala Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bizim taraftarın yaptığını tabiki haklı bulmuyoruz da, o kadının yaptığı nedir arkadaş. Semih ana avrat küfür yedi oda mı dönüp hareket çekecekti. Herşey karşılıklı beyler, bu Fenerbahçe Ülker'inde sahasında oluyor, bizim sahamızda da. Ayrıca Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker maçında yapılanlar unutulmasın.
khala Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 74-72 Galatasaray Cafe Crown kazandı.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ne rezillik bu yahu 24 saniye aletleri calismiyor sefillik resmen saha ici olaylar zaten belli. o kadin gs li degilmi neyin derdindesiniz siz. sonucta sahada fb li seyirci yok 6 yasinda cocuk fb formasigiydi diye macin basinda disari cikarildi :) hatun delirmis artik ne geldi ise kafasina ya da kulagina ... rezil bir mac, seyircilerimizi kutlamak lazim. son mola nasil alindi ondan da bi haberim bu arada, eleman kacirdi sutu sonra oyun devam ederken mola ? hah bitti sefillik afferim gs afferim.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 heheh futboldan kalan eziklik :) EZ IL DIK :)
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o kadın ve adam fenerli muhtemelen gelmisler orda zaten fb benchinin arkasına yerlesmisler. benchle aralarında gecen bi konusmayla diger taraftarlar durumu cakozlayınca boyle bise oldu. yani en azından tv'den gorebildigim kadarıyla ben boyle anladım. zaten gercekten boyleyse o olay kadın baya bi malmış.
Öne çıkan mesajlar