maxrep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Aion içn adon lar varmı veya ui yi değiştirebiliyormusunuz. Ve nasıl ? Mesela health barı yerini dğeiştirsem karşıdaki targeti ve Map i..
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kimse bakmasin Adon yok, Fedon var hahahuahauhauaha
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 alternatif hazirlanmis bir UI secenigi var optionsda, ondan baska ayar yapamiyorum, ve oyun addon desteklemiycek hicbir zaman.
hunty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ui ayarlarini gelistirmeleri lazim. GuildWars da bile istedigin gibi ayarlayabiliyordun. Ben mesela, targetimin health bari benim healt barimin karsisinda olmali.Tuslar ve health barlar assada olmali. Bi assa bi yukari bakarak oynamak zor oluyor.
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bende assagıda HP lerde Skill sıralarıda ,bi alternatif UI vs ye bak istersen
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ui_create.xml ve benzeri dosyalar var aion klasörünün içinde, ui özelleştirme özelliğini bir ara major patch ile getirirler herhalde. .pak dosyaları filan editlenip çok ufak değişiklikler yapılabiliyor şu an; xp barı kaldırmak, action barın etrafındaki desenle oynamak gibi.
hunty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Okudugum kadari ile bu dosyalar kilitli dosyalar. Oyunun guvenlik korumasi, bu dosyalarda degisiklik yapilirsa, hile yapiliyor diye Ban'lanmaya neden olabilir.
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 onlarla oynamadan da hile yapılıyor maalsef ve göz göre göre buna izin veriyorlar en azından birşey yapmıyorlar.
Öne çıkan mesajlar