EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fistan said: nick bayık dory said: nick kayık Wow Zengin uyak Oluşturcak kadar Edebiyat Bilginizin olması Şaşırttı beni. Flamer'lar Sizi. BonePART said: BAYAN MISIN? Aile Salonu yokmu Buranın ? Alıntıla
EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Farinal said: slm BloodyBeast said: hoşgeldin. hoşbulduk anacım. Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 EvrimDışı said: Wow Zengin uyak Oluşturcak kadar Edebiyat Bilginizin olması Şaşırttı beni. Flamer'lar Sizi. alındı. zuaa Alıntıla
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tanıdığın değil gerçekten bi "yeni gelen"se alınması normal Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yeni geldiği belli baksana kelime başları random büyük harf falan Alıntıla
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 üstüne gitmeyelim, nefr hava yollarından bilet istemiyorum Alıntıla
EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 BloodyBeast said: tanıdığın değil gerçekten bi "yeni gelen"se alınması normal Yok anacım ya Ne alıncam (:P) Her yerde var bu şekil Marjinal patinajlı Manik Depresif Trollcüler.Keyifte veriyo hani ama Aşırısı bet duruyo. Alıntıla
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 said: Wow Zengin uyak Oluşturcak kadar Edebiyat Bilginizin olması Şaşırttı beni. Flamer'lar Sizi. said: Her yerde var bu şekil Marjinal patinajlı Manik Depresif Trollcüler.Keyifte veriyo hani ama Aşırısı bet duruyo. :S 6 sene üniversite okudum lan ben kendimi ezik hissediyorum. bu arada hoş geldin Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 EvrimDışı said: BloodyBeast said: tanıdığın değil gerçekten bi "yeni gelen"se alınması normal Yok anacım ya Ne alıncam (:P) Her yerde var bu şekil Marjinal patinajlı Manik Depresif Trollcüler.Keyifte veriyo hani ama Aşırısı bet duruyo. ahahaha Alıntıla
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 SOEUM YANITLANMAMIS BAYAN MISIN abicim zegnaya di cem su patiye damsiz almayalim artik icersi cok kalabalik elini nereye atsan adama geliyo Alıntıla
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 EvrimDışı said: BloodyBeast said: tanıdığın değil gerçekten bi "yeni gelen"se alınması normal Yok anacım ya Ne alıncam (:P) Her yerde var bu şekil Marjinal patinajlı Manik Depresif Trollcüler.Keyifte veriyo hani ama Aşırısı bet duruyo.İDDALI GİRİŞLER GÖRÜYORUZ !! Alıntıla
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hoşgeldin,selam. sormadan edemeyeceğim, her birine seslenme zamirin anacım olmayacak dimi:S edit: eğer kızsan yazabilirsin problem yok Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.