Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

kiwıl ya git kumda oyna 90 dakkada bi tane pozisyona gireme ezil büzül , ona buna bahane bul lol :D
hadi bu sezon öyleydi geçen sezon öyleydi de 10 senedirmi böyle 10 sene be ayıp insan konuşmaya utanır

e sizde 30 senedir turkiye kupasi alamiyosunuz ama her yenilginizde bi kulp buluyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

2. dkda barosun ayagini kiran emreyi destekleyen, keita nin cileden cikmasina yol acan, kaleciye lazer tutarak kalici kor olmasina neden olan ve bunlara gulen butun orospu cocugu fenerbahce tarafinin anasini sikiyim.

yenildik ama ezilmedik. bunun acisi cikar ali samiyende. yeniliriz veya yeneriz umrumda degil o emre picinin gozunu cikarmazsam bende adam diilim.
Sosyal ağlarda paylaş

hıncalcığım bu konuşulan alelade bir lig maçı değil türkiye liginin en sıkıntılı derbisidir ve hakemleribn özellikle götüm götüm kaçıp yönetmek istemediği tek maçtır

o yüzden bu tarz şeyler olur alisamiyen de de bu sefer tablo tam tersi olur bu sefer fenerbahçeli arkadaşlar burada şikayetlerini dile getirir

ama bilyorum ki sen bu mesajı hiç tınmayacaksın ve bildiğin gibi devame deceksin ben de post kasmış oalcağım
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu var 10 sene kadıköy'de kazanamama olayı tamamen taraftar faktöründen bence,

dün mesela yine river plate,boca maçı

boca son yılların en formda takımı olarak gidiyor deplasmana,favori olarak görülüyor ki river'da tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor istatiksel olarak yanlış hatırlamıyorsam.Ne oldu,river ezdi geçti ki ortega penaltı kaçırdı bir tane bir topta direkten döndü.Boca top çeviremedi

Ev sahibi takımın üstünlüğü böyle maçlarda çok büyük bir etken ki Fenerbahçe gerçekten bu sene çok disiplinli oynuyor.Son yılların belki de en iyi Fenerbahçe'sini görüyoruz diyebilirim rahat rahat
Sosyal ağlarda paylaş

Revenant said:

Bonjo said:

kiwıl ya git kumda oyna 90 dakkada bi tane pozisyona gireme ezil büzül , ona buna bahane bul lol :D
hadi bu sezon öyleydi geçen sezon öyleydi de 10 senedirmi böyle 10 sene be ayıp insan konuşmaya utanır

e sizde 30 senedir turkiye kupasi alamiyosunuz ama her yenilginizde bi kulp buluyosunuz?

orospu cocugu
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

samiyende bi üstünlüğünüz yok ama çok net gelip yeniyoruz orada da... ayrıca boca da gayet ligin ortasında formsuz bu sene

3 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgisi var şuan boca'nın ve 1 yenilgi aldığı maçta estudiantes'e karşı çok garip bir maçtı,

river'a baktığımızda daha apertura'da galibiyeti yok,3 beraberlik ve 2 yenilgisi var.

Ligin daha başı ama River Plate genel görünümde çok kötü durumda,Boca yine idare ediyor.Birde Boca bu maça gelene kadar üst üste üç galibiyetle gelmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...