Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi emrenin pozisyonunda oyle bi kasti sertlik filan yok yalnız, zaten ilk dakikada nası kasti faul yapsin adam. barosun sansizligi o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 baros'un sakatlığı neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kırık var diyolar ayagında. tarak kemigi filan ama sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 çekme yapıomş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 tarak kemiği 2 yerden kırık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ayagi kirilmis. Kasti veya degil hayvan gibi girdi, neticesi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 baroşun pozisyonunu tekrar izledim topa giriyo faul bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ahahahaa carlos'a öpücük olayına yarıldım. nası ÇA..Yendik ama ehircik ehircik :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 di said: Diger konuya yazdigimi buraya alayim; Galatasaray mahalle takimindan farksizdi dunku macta (seneler sonra ilk defa izledim). Boyle bir takimi yenip sonra "EZDI" demek mahalle takimi sampiyonu olmak gibi birseydir heralde. Bir de Servet okuzlerin okuzuydu. Adami oynatmak bile hata. Millete dalmaktan baska birsey yapmadi. Ben olsam ilk 11 e koymam bir daha oyle bir tipi. Bir de bi yerde Leona ile tarsisan bi tip vardi, adini hatirlamiyorum. Semih'ten farki yoktu onun da. Bir de oturdugum yerden delirdigim olay sahaya atilan sise muhabbetiydi. nasi yani, kotu oynamasin o zaman ezilmesin fenerbahceye karsi? biz mi dedik kotu oynayin diye, kendinizi yetemediniz. sahaya sise atan adama kufur etmissin ama, asy de korner kullanamıyodu fenerbahce hatırlatırım. su videoyu bi izlemeni oneriyorum, gercekten dunki madde hic birsey. tek mac ceza belki gelir belki gelmez. http://www.youtube.com/watch?v=CmQ3mgRB7ks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 baros'un ayağı emre'nin dizinin altında kalıyor. sol ayağı neyse geçmiş olsun kötü sakatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Abicim sise atanlarin ibnelik yapanlarin alayi oyle. Sadece sizin taraftariniza satasmiyorum yani. Bana kalsa 10 maci taraftarsiz oynatirim, sonra cikip sorarim "yapacak misniz lan bi daha?!" diye. Ya da su bile satmam kalsinlar oyle. Ezme olayinda da diyorum ki ezdik bitirdiklik bir olay yok. Kotu oynayan takimin karsisinda oynadiniz ve ezmelik bir sonuc/performans gosteremediniz. Bariz ortada. Koyduk gecirdik diyenlerin acizligi resmen o. Ha takim falan tutmuyorum bu arada. Gayet disaridan bakip soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 aente said: Ahahahaa carlos'a öpücük olayına yarıldım. nası ÇA..Yendik ama ehircik ehircik :> ahahahha ona bende koptum niye öptü lan asdf bi tane keltoş vardı önümde nasıl sinir ediyo adamı..Hakem bi faul veriyo -inanamıyorum -İNANAMIYORUM -GERÇEKTEN İNANAMIYORUM NASIL OLABİLİR BÖYLE BİRŞEY...diyen bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 dışarıdan ama yanlış bakıyorsun olaya. Nerede hani durdurulamaz keita? hani messi arda? sen adamın kanatlarını durdurdun, doğru taktikle çıktın sahaya kazandın. Ve evet ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Zegna said: gercekten dunki madde hic birsey. tek mac ceza belki gelir belki gelmez.heyo her maç öncesi ısınan hakemin kafasını yarabilir, istediğimiz gibi küfür edebilir, korner kullanan adamın kelleye pet şişe atabiliriz o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 o değilde maçın önemli pozisyonlarını tekrar gösteriyolar. gs nin pozisyonu yok. fener ez miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade said: Zegna said: gercekten dunki madde hic birsey. tek mac ceza belki gelir belki gelmez.heyo her maç öncesi ısınan hakemin kafasını yarabilir, istediğimiz gibi küfür edebilir, korner kullanan adamın kelleye pet şişe atabiliriz o halde. seni durduran yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yok takımıma ceza aldıracak hareketi yapmam ben. kurallar dahilindeyse yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bi ara ceza sahamizin onunfe cok iyi pas yaptik onu da gosterdiler mi? Ayrica su sahaya biseyler atma, kufur etme mevzularina ama siz doho kotosono yoptonoz cevabini birakin. Kim uaparsa yapsin yanlis kotu hareketler bunlar, karsi gelin kimse tekrar etnesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 fenerin olayı o ama. şimdi asy'deki maçtan önce barış rüzgarları estirecekler, aman birşey yapılmasın, mevzu çıkmasın vs. kadıköy'e gelince yine aynı ayaklar. bizim o pet şişe yağmuru rezilliği dışında bu kadar maç sabote eden tribünümüz olmadı. ama kadıköy'de her sene kafalar yarılıyor, ses bombaları, yumurtalar vs atılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=G0OShrK68ic o zaman saha koltuk parçasıda atalım. ya da sahayı pet şişe mezarlığına çevirelim kusura bakmayın hiç bir gslinin saha madde atma konusunda konuşacak durumu yok bu işin kralı sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bak aynı maçtan bahsediyoruz. o gs tribünün acizliğini her sene izliyoruz kadıköy'de işte. 2 taraf da yapmasın. taraftarlık falan değil yetoluk, kroluk, magandalık çünkü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 doğru diyorsun... olmasın ama oluyor bunda da en büyük suç futbolcularda hem gs hem fb ayırmıyorum. maçtan evvel kavga etmek ne demek? böyle bir saçmalık olabilir mi? hemde sahada kavga ediyorsun insanlar tahrik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade ceza alacagiz buyuk ihtimal zaten de sen neden devamli bu kouya taktin kendini. tamam seyirci yuzunden ceza alacagiz da simdi sence biz seyirci yuzunden mi kazandik bu kadarmi aciz GS iki pet iki bagirma ile tirsti ve yenildiler ? yenildik tebrikler demek bu kadar mi zor. hayir bu forumu disiplin kurulu falan mi takip ediyor, varsa oyle bir sey bilelim ona gore yazalim sanki alacagimiz ceza artacak da aciklamalar irdelemeler vs. gecelim lutfen bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: o değilde maçın önemli pozisyonlarını tekrar gösteriyolar. gs nin pozisyonu yok. fener ez miş sizin şerefli 2. yi ezmeyen kalmadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar