Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: dünyanın en kalitesiz taraftar grubu lan. adamlar şartlamışlar mor formaya kendilerini, mor çıkmayınca error verdiler, sapıttılar mor menekşe diye dolanıyorlar ortada. neyse mayısta reseti çekeriz bir ışık görürler. Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. saldırma. E Z D İ K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Üçkağıtçı zenciler yerine hakemin yüzüne gülüp arkasından binbirtürlü pisliği yapan Brezilyalılar almalıyız. bkz. baroni bkz. carlos sen ne vasıfla atarsın yere kendini, gözün çıksa da oynayacan arkadaşım, milyon avrolar alıyorsun. bi pet şişe gelmiş çok mu? hem yumruk öyle mi atılır. hakemin önündeyken her düşen rakip oyuncuyu kaldır, 2 sırıt. hakem dönünce yap yapacağını. l2pkeita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yeter daha fazla fıstık atmayalım fenerlilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: - klasik saraçoğlu. tamamen çirkefliğe vurarak oynayan fb, buna her türlü katkıyı sağlayan taraftar ve sinen gs. - bünyamin bir maç nasıl piç edilirin dersini verdi. emrenin bağırıp çağırmasına ses etmezken gs'ye her fırsatta sarı kartı verdi. ilk yarı pet şişeyi kenarı götüren keitaya verdiği sarı kart bambaşkaydı. gökhan gönülün enseye tokatları, christian'ın dirsekleri falan çok profesyonelceydi. ayrıca maçın ilk dakikasında rakibin dizine kontrolsuz girince kart çıkmıyormuş. iyi çalışmışlar bütün hafta. çok güzel yediler bünyamini. gollerin 2'si zaten nizami değil. madem penaltıdan eminsin bariz golü kesen francoyu atsana? neyin sarısı? - hakemin kafasını yaran, rakip futbolcunun yüzünde pet şişe fırlatan, organize küfür eden stada bakalım lütfedip kaç maç ceza verilecek. ben 5 maçlık ceza aldığımız 2 sene önceki maçtan başka asy'de bu derece çığırından çıkan maç hatırlamıyorum. nonda'nın attığı gol ile 1:0 kazandığımız şampiyonluk maçı bile tertemizdi. ama kadıköy'de senelerdir organize küfür, insanlık dışı taraftar izliyoruz. ne de olsa çok medeniler. - kasımlar sizin, mayıslar bizim diyerek ayrılıyor ve bu mesajı 10. alıntılayan kişiye bir paket kına yollama sözü vererek QQ'mu bitiriyorum. 2010 mayıs'ına kadar esen kalmanız dileğiyle. 100 az oldu 500 yatırcam bidahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: Cantona said: adamlar şartlamışlar mor formaya kendilerini, mor çıkmayınca error verdiler, sapıttılar mor menekşe diye dolanıyorlar ortada. neyse BİR MASUM MOR MENEKŞE AĞLIYOR MU NE? abi sorun şu ki, ağlamıyoruz. anlamıyosunuz. siz kendi kendinize eğleniyosunuz. inan kaybettiğim iddia lara üzülüyorum. bide baggio ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hayır emre bitek benim mi sinirimi kaldırdı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Helcaraxe said: BulletRide said: Sallayın en iyi kadro Galatasaray'da, Daum Türkiye ligini biliyor diye geçinip beklemediği birkaç mağlubiyet alır şampiyon oluruz.Yani illa görülen senaryoyu mu yazalım. Ha bugün Fenerbahçe tam derbi gibi oynadı kazandı.Kutlarız. ahahahah nasıl bir avuntudur bu :( Avuntu değil annem, şampiyonluk tek amaç.Şampiyon olmak avuntu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fistan said: ---------------------- | HERKES HADDİNİ BİLECEK| |====================| | NO WAY OUT | ---------------------- Hakemde tam bir ... keltoş kafa için sorry fghgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Lugano gayet sakindi ona şaşırdım, görevini başkalarını bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 doruk <3 cantona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. evet ben de buna bir açıklama bekliyorum sdklf AMA SES YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 barosun ayaginda kirik varmis, 2 ay yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 10. yılımız kutlu olsun bebeğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tebrikler ama bu kadar ezik oyun, ezik fotbolcularınız, ezik hareketlerle gelip ezdik demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: kermit said: Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. evet ben de buna bir açıklama bekliyorum sdklf AMA SES YOK. anakonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 barosun ayagi nasil kirildi anlayabilmis degilim darbe yok sanirim duserken ters bir sekilde basti ayagini. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fede said: tebrikler ama bu kadar ezik oyun, ezik fotbolcularınız, ezik hareketlerle gelip ezdik demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ama emre harbiden hayvan gibi girdi orda.bide kazım ın bi pozisyonu var gökhan a resmen uçtuda tutturamadı gökhan a gelse kesin ölürdü gökhan zan.zaten cam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: Cantona said: galatasaray'ın kazanacağını iddaa ediyorum. en kötü berabere biter. galatasaray yenilirse üyeliğimi silin. net. hasan kabze'yi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 taksi parası: 25 tl maç bileti: 66 tl forma: 88tl on sene geçmesine rağmen hala gassaraylı mor menekşelerin çamur atmak için bahane aramalarını görmek: PRICELESS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Jadelith said: barosun ayaginda kirik varmis, 2 ay yok :/ emre ben senin, ah ben senin, ah ah ben senin, ben senin, ah ben senin, ah anah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ABI TARAFTAR YUH FUTBOLCU PİS FB NE BÖYLE .... Her maç eziyoruz,her maç zırlıyosunuz,her maç seyirciden şikayet ederken sahanızda koltuk kalmıyo,her maç aynı ukalalık. güiza nın selamı var. iyi ezdik HEUAEHUAEHAUHEA edit : baros kendini yere fırlatırken ayağını kırmış HAHUEAHEHUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fede said: tebrikler ama bu kadar ezik oyun, ezik fotbolcularınız, ezik hareketlerle gelip ezdik demeyin ama ezdik simdi ÇKŞARI Jadelith said: barosun ayaginda kirik varmis, 2 ay yok :/ OHA BAROS SAKATLANMIS MI? oha baya enteresan baros injury prone A olan bi insadı halbüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar