Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu stadin yarisi kapasiteli asy'de neler oldu kimse hatirlamiyormu ya. en cirkef seyirci fbdeymis haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 1 gol yiyince insanların düştüğü hale bak ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: kermit sen de tuttugun takım gibi 3. sınıf trollsün. o kadar post atıyon hiçbiri gol olmuyor. benim tuttuğum takımla bi alakası yok şu fb - gs derbisinde her zaman fbnin yanındayım niyeyse gs nin başarısızlığını sizin yüzünüzden daha çok seviyorum ama sen kalkıp kötü takımınıza laf atan o kadar adam varken gelip bana laf atabiliyosun. çünki sebebiş ne ? TAKIMIN ÇOK KÖTÜ DOSTUM HA HA HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Disappear said: DoruK said: Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni. anlatsana bana allah askina, neresi ofsayt o golun ya. oyle ofsayt iste demekle olmuyo. yok öyle bir kural. oyunu etkiliyorsa adam ofsayttır yani burda olduğu gibi defansı şaşırtıyorsa vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 teyteytey alex de souza. 2 yiyip 4 atarız diyenler niye dırdır konusuyo anlamadım nası olsa atarsınız 2-3 tane kardeşim süper ofansif hattınız var ya . 20mluk arda atsın 2 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya biz bu Ayhan'i neden hala tutuyoruz. Herif ilk GS a geldigi gunden beri ataklari geri ceker, sacma sapan yerlerde geriye pas verir, topu tutamaz, calim atamaz, sut cekemez. Of be. Bi git artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kazim atlasa topun ustunden alex arkada bombos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yoksa penaltı mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BUNADA AGLAYIN LUTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gollllll be yazdı alexxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 KAP-PAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 güzel atladı alex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 HAHAHAHAAHDHDAHDHDAHDAHDAHDAA ALEXXXXXXXXXXXXX ALEXXXXXXXXXXXXXXXX ALEXXXXXXXXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ALEX ALEX ALEX 10LARCA ALEX 100LERCE ALEX 1000LERCE ALEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çaktık edit: bu maç en az 4de biter (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Yine 6 tane yemeyelim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 OOO GOOOOOLLLL ALEX AĞLATIYORRR İNLETİYOR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 penaltidan once surati gordunuzmu leonun hahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 şşşşşşh beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 HAKAN BALTA ÇAKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 GOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tmmdır üst oldu eywallah ben o görevi fenere vermiştim ama gsde yardımcı oldu saolsun asjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 oha nondanin pozisyonuna faul vermedi ilk yari kazima neleri caldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar