soulberry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 parça önerileri isticem. tanımım da şu; dinlerken ürpermek istiyorum. başka bi şey değil. çünkü klasik ve barok müziğinden genel olarak tırsarım. çok mutlu melodisi olmayan klasik müzik parçaları istiyorum. minör tonlarda bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mozart - Requiem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 paganini tam istediğin şey. bütün caprice lerini baştan sonra dinle 5. ve 24. en popülerleri. gitar da çalıyodun galiba sen 5. caprice i gitarda calabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Karanlık müzik değil ama Francisco Tarrega gelmiş geçmiş en iyilerden biri recuerdos de la alhambra ve Adelita şarkıları epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 vivaldi - winter bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 eeth paganini hakketen tam istediğin türden. başka böyle ürpertici parça dersen kimin yaptığını bilmiyorum ama warhammer chaos gate'in müziği çokgüzel omen'in ki de ürkütücü bayağı. ha bide bach'ın toccata and fugue'si var. daha varda aklıma bunlar geldi ilk etapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 son söylediğimi d minor'de bulursan tadından yenmez hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 BACH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abvblizzard said: gitar da çalıyodun galiba sen 5. caprice i gitarda calabilirsin. o 5. capriceyi çalmak her yiğidin harcı değildir... çalan adama tapılır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 wolfgang amadeus mozart - le nozze di figaro/ act IV - cavatina 'L'ho perduta' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 malmsteen de dinleyebilirsin barok müziğini elektro gitarla çalıyor işte paganini nin update edilmişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Rus operası dinle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Beethoven 5,9 Mozart: Clarinet Concerto in A Major (II. Adagio) Clarinet Quintet in A Major (II. Larghetto) Horn Concerto No. 4 in E Flat Major (III. Rondo: Allegro) II. Romance: Andante III. Minuet: Allegro IV. Rondo: Allegro Organ (Epistle) Sonata No. 14 in C Major Overture: The Marriage Of Figaro Piano Sonata No. 15 in C Major (I. Allegro) Piano Trio in G Major (III. Allegro) Serenade No. 13 in G Major (Eine kleine Nachtmusik) I. Allegro Symphony No. 40 in G minor (I. Molto allegro) Vivaldi 4 Mevsim. Tchaikovski - Dance of the Swans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 şu videoda girişte çalan parçayı arıyorum bende, alakasız biraz gerçi, affola... http://www.youtube.com/watch?v=nwhMResMUK8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 chopin tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sağolun. harika oldu öneriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Tchaikovsky - Marche Slave, Op. 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bellatrix diye koreli hatun grubu var baya tatlılar ^^ tavsiye ederim ayrıca bond diye de hatun grubu var ya tam olarak klasik müzik diyemesem de o tarz elektronik öğeli tatlı şarkılar hep ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 soulberry said: tanımım da şu; dinlerken ürpermek istiyorum şimdi öncelikle aklıma bach - toccata e fuga geliyor; http://fizy.com/s/14cgl0 beethoven symphony 5; http://fizy.com/s/16npo3 liszt- hungarian rhapsody no2, en sevdiklerimden biridir. http://fizy.com/s/1278kb tchaikovsky concerto no. 1 first movement, bunu da çok severim ama iyi bir kaydını bulamadım şimdi internette. mutlaka güzel bir kaydını dinle. şunu buldum şimdilik; http://fizy.com/s/124o54 Prokofiev - Romeo , Juliet - Op 64 , bunu da çok severim, harika bence ama malesef bunun da kaliteli kayıdını bulamadım. torentten çok rahat bulup indirebilirsin ama. şimdilik; http://www.video4viet.com/music.html?act=play&id=6d7ef73ad84ec4c119f7a06e8cd897f0 ben bunları dinleyinec ürperiyorum. gerçi moonlight sonatayı yalnız başıma evde dinlerken de ürperiyorum o yüzden biraz daha seçici olmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 (tu)En başta yazılması gerekenleri yazmışsın (sonuncusunu bilmiyordum ama ötekiler kadar da beğenmedim hani =) ) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abvblizzard said: paganini tam istediğin şey. bütün caprice lerini baştan sonra dinle 5. ve 24. en popülerleri. gitar da çalıyodun galiba sen 5. caprice i gitarda calabilirsin. Ahhaha nası kekmiş gibi söylemiş 5th caprice i çalmayı. :D Paganininde işte 5th caprice var. Çalarsın onuda. Öyle işte. Üstünede tek el flight of the bumble bee çal. Takıl. asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 şiddetle tavsiye edeceğim; Metallica - The Call of Ktulu klasik müzik kategorisinde dinliyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 özellikle paganini tam aradığım şeymiş. sessizliğin ortasında sadece keman sesleri falan. ilk mesajımdaki tanıma direk uyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sessizliğin tam ortasında kibariye dinle. inanılmaz bi gerilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Dark Moor - Fallen Leaves Waltz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar