Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teröristler Devlet Töreniyle Karşılanacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu kandil bu adamların ilk kampımı?
başka yerde pkk militanı yetiştirilmiyormu?

neyi deneyip görüceksin anlamıyorumki. butun kaynakları dışardan sağlanan bir örgütün "merkezi" olmazki, feth etsen nolacak.
Mesaj tarihi:
ab'ye girince 2030'da, edersiniz kahvaltınızı paris'te

yalnız iyi ki rasmussen'e destek verdik, yoksa mazallah 2050'de giriyorduk ab'ye.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Yahu kandil bu adamların ilk kampımı?
başka yerde pkk militanı yetiştirilmiyormu?

neyi deneyip görüceksin anlamıyorumki. butun kaynakları dışardan sağlanan bir örgütün "merkezi" olmazki, feth etsen nolacak.

kandil şu an en uygun olanı,
kaldı ki ırak'tan başka gidebilecekleri hiçbir yer kalmadı,
anca daha da içeri çekilirler.
Mesaj tarihi:
Herkes strateji ve savaş uzmanı olmuş. Kandile dediğiniz şekilde operasyon yapılında oradaki teröristler armut toplayarak sizimi bekleyecekler ?

Bu arada kandil dağından bahsediyoruz , bizim şuradaki tepe değil..

Sivrisinek bataklık olayını hatırlamayanlara hatırlatalım. Terörün kaynağı kandil değil.
Mesaj tarihi:
e cekilsinler nolacak, cokmu zor icerden gelip yine sınırda kamp kurmak. Kac sene kandili kontrol altında tutucaksınki zaten, 2? 3? sonra?

butun ortadoğuyumu ablukaya alıcaksın.
cözüm değil bu.

Pkk'ya durması için sebep vermelisin, veya pkk'yı destekliyenlere durmalaır için sebep vermelisin.
Mesaj tarihi:
Abi su haberi okuyup sinir krizi gecirmeyeniniz varsa, icinde bir gram sehitlere saygi, bir gram milliyetcilik yoktur yani.

Ahmet Turk denilen adam nasil bir serefsizdir artik aklim hayalim almiyor ya. Sayin Ocalan zaten artik normal bi tabir oldu, herifin konusmasina bak ya.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12721398.asp?gid=229
Mesaj tarihi:
Cuce said:

e cekilsinler nolacak, cokmu zor icerden gelip yine sınırda kamp kurmak. Kac sene kandili kontrol altında tutucaksınki zaten, 2? 3? sonra?

o 2-3 senede özgürce, hiçbir korkun olmadan istediğin açılımı yaparsın, bütün desteği bitirirsin.

ne şantaj ne korku.
Mesaj tarihi:
@Sg-1

Yukarıda yarım sayfa yazdım ama dikkatini çekmemiş/gözünden kaçmış herhalde.

Gerçekten yarın başbakan oldun, 99% çoğunlukla iktidar oldun. Seçim öncesi verdiğin hiçbir vaat yok. Sıfırdan yasamaya başlayacaksın. Ne yaparsın?

Moratoryum mu ilan edilsin ??
Tükürürüm KDP'ne diyip Kuzey Irak'a mı girsin ?
Amerikaya soykırımı kabul edersen ekime etmezsen mkime kadar, tazminatları zaten ödemiyorm mu densin ?

Nedir senin önerin ? Lafla peynir gemisi yürümez ama senin gibi kuru kuru eleştiriyle vatan hiç kurtarılmıyor azizim.
Mesaj tarihi:
bugun 30 teslim olur, yarın belki 300.
bugun 30 aponun emriyle teslim olur, yarın 300'u kendi rızasıyla inmek ister.

Su kullnılan metodlarla asla bitmeyecek bir savaşta, farklı yone bir adım.

daha ne istiyosunki.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Sivrisinek bataklık olayını hatırlamayanlara hatırlatalım. Terörün kaynağı kandil değil.

terörün kaynağı kandil

sorunun kaynadğı kandil değil.

aradaki farkı anlatabiliyor muyum,
detaya girmeme gerek var mı?
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Nedir senin önerin ? Lafla peynir gemisi yürümez ama senin gibi kuru kuru eleştiriyle vatan hiç kurtarılmıyor azizim.

ben bi saattir ne anlatıyorum
Mesaj tarihi:
Cuce said:

bugun 30 teslim olur, yarın belki 300.
bugun 30 aponun emriyle teslim olur, yarın 300'u kendi rızasıyla inmek ister.

Su kullnılan metodlarla asla bitmeyecek bir savaşta, farklı yone bir adım.

daha ne istiyosunki.

inanıyorsun yani yarın 300 kişi ineceğine?

ben inanmıyorum,

Allah korusun, ilk patlayacak mayında hiçbiriniz o konuda topik açmayacaksınız, açılsa bile yazmaya yüzünüz tutmayacak, bunu biliyorum.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

sg-1

Mastürbasyon yapan yok ama , senin gibi saçmasapan abartıp olayı başka yere çeken çok. Kendi başlığına bak bir.

konudan çok saptığımızı zannetmiyorum.

bazı sulu komiklereyse lafın, onu bilmem tabi.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Abi su haberi okuyup sinir krizi gecirmeyeniniz varsa, icinde bir gram sehitlere saygi, bir gram milliyetcilik yoktur yani.

Ahmet Turk denilen adam nasil bir serefsizdir artik aklim hayalim almiyor ya. Sayin Ocalan zaten artik normal bi tabir oldu, herifin konusmasina bak ya.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12721398.asp?gid=229

Su sorununu cevabini ben de merak ediyorum. Coluk cocuk demeden bu ulkenin vatandaslarini katletmis bir kisiye sayin denmesini ve bu kisinin sozuyle bu adimlarin atilmasini nasil hazmediyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
di said:

Su sorununu cevabini ben de merak ediyorum. Coluk cocuk demeden bu ulkenin vatandaslarini katletmis bir kisiye sayin denmesini ve bu kisinin sozuyle bu adimlarin atilmasini nasil hazmediyorsunuz ?

faşistlik yapma dostum,
çok geniş insanlarız, hazmetmek ne demek zevk sigarası bile içtik üstüne.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:

Horizon said:

terörün kaynağı kandil

sorunun kaynadğı kandil değil.

aradaki farkı anlatabiliyor muyum,
detaya girmeme gerek var mı?

Hadi terörün kaynağı direk kandil varsaydım. Sorunu çözmeden terörün biteceğinemi inanıyorsun ? Terör sorunun birçok dalının olduğunu unuttun mu ? Bu dallarda hepsinde beraber ilerleme kaydetmeden bir halt olmayacağını öğrenemedin mi ?

Mayın patlarsa yüzünüz olmayacak muhabbetine de gelelim , bukadar da demagoji yapılmaz.. Alternatif yol desteklemek , bu işin bitmesini istemek vatan hainliğimi oluyor ? Biz bunu istemeyince veya alternatif yol aranmayınca mayın patlamayacak mı nedir olay ?
Mesaj tarihi:
E yaz işte senin çözüm planın ne ?
Varsa yoksa millyetçi sloganlar atıyorsun.

Yaz işte, listele, ben şunu yapardım, bunu yapardım diye. Görelim.
Kandili kuşatırdım fantastik bir hedef olsa da kuru eleştiri yapan biri için iyi başlangıçtı bu arada.
Mesaj tarihi:
@horican, wispy,

sg-1 said:

Söylediğim şey çok açık,

kandil orada durduğu sürece bu ülke sürekli şantaj ve tehdit altındadır, eli kolu bağlıdır, ne yaparsa yapsın ne adım atılırsa atılsın "acaba beğenecekler mi, acaba hoşlarına gidecek mi, hoşlarına gitmezse orada burada bomba patlatırlar mı" endişesiyle yaşayamaz.

sg-1 said:

Cuce said:

o 2-3 senede özgürce, hiçbir korkun olmadan istediğin açılımı yaparsın, bütün desteği bitirirsin.

ne şantaj ne korku.

yani beni anlamak isteseniz anlarsınız,
bi saattir ne yazıyorum ben.
Mesaj tarihi:
Nasil ne yapardin?
Teroristi muhatap almazsin. Sen koskoca TC Cumhurbaskani'sin, Abdullah Ocalan adli, agirlastirilmis muebbet cekiyor olmasi gereken bir adam hapisten orgut yonetiyor, onun talebiyle 30 kisi dagdan iniyor ve sen "guzel bir gelisme" diyorsun ya. Bu ne midesizlik.

Teroristle muhatap olunmaz, bu kadar. 30 bin kisinin kani var o adamlarin elinde, bunlar olaya karismamis olabilirler, emri veren adam Abdullah Ocalan. Sen bu adami muhatap aliyorsun. Ahmet Turk denen serefsizin aciklamalarini okuyun ya simdi kafa aticam duvara. PKK'nin aticagi baris adimina sokayim ben.
Ana hata burada, teror ve Kurt sorununu bagdastirmak. Ben de bu ulkede Kurt'lere cok buyuk haksizliklar yapildigini savunan bir insanim, ama teror dedigin zaman olay biter. Silahlarini biracaklar, cezalarini cekecekler, bu arada idam cezasinin kaldirilmasi da teror suclarini kapsamamali, sonra DTP gibi 3 paralik PKK'nin arka bahcesi bir parti degil adam gibi, zamaninin SHP'si gibi bir parti ile adam gibi adimlar atilacak. ABD kopekligi yapip teroristlerden medet umar hale geldik su anda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...