Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 öldüremiyolar işte. 30 pkk'lı sağda kac mehmetcik öldürüyo? nedir bunun matematiği, 1/3, 1/4 1/5? 30 pkk'lı teslim olduğunda kac mehmetciği öldürememiş oldular? hadi 3 diyelim. Bu aralıkta doğuya gidecek 3 delikanlı ölmedi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 elinde silahla yakalananları zaten öldürüyorlar ama ya eline hiç silah almamış olanlar var öldürülemez kanıtlanmadıkça ya da almış olsa bile yakalanamayanlar var ki bu da askeriyeyi nefes filminde de gördük çatışma, terörist askerlik kavramına uzak analarının kınalı kuzusu olan yirmilik gençleri askere göndererek çözülmez profesyönel askerliğin hayata geçirilmemesi özel timlerin azaltılması vs bu işin geçmişi çok uzun ve tüm hükümetler de bu konuda hatalı davrandı davranmaya da devam edeceğe benziyor. şu anda mevcut durumda ne kadar terörist silah bırakıp çatışma dışında kalırsa o kadar iyi. tabi tuzu kuru konuşmak da kolay o 30 terörist teslim olmasa belki de 2-3 askeri şehit edecekti belki 2-3 askerin hayatı kurtuldu. bunu akıl etmek yerine teslim olmasınlar demek nası bi mantık anlamak imkansız. kusura bakmayın ya hiç tartışamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Cuce said: öldüremiyolar işte. 30 pkk'lı sağda kac mehmetcik öldürüyo? nedir bunun matematiği, 1/3, 1/4 1/5? 30 pkk'lı teslim olduğunda kac mehmetciği öldürememiş oldular? hadi 3 diyelim. Bu aralıkta doğuya gidecek 3 delikanlı ölmedi işte. Neden 3 askerimizi şehit etmedikleri için sevinelim? Neden 3 askerimizi kurtardık diye onlara minettar oluyoruz ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bu Ahmet Altan ne mal bir herif ya, PKK'nın hala sadece Kürt halkının bagımsızlıgı için varoldugunu sanıyor. Hangi magarada yaşıyorsun birader, PKK'nın başındakiler bırakır mı sanıyorsunuz fuhuştan, uyuşturucudan gelen parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bana sorarsan çakalım napalmı kuzey ırağa olsun bitsin. olmayacağına göre 30 kişinin dağdan inmesi iyi gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kesin 30 kişinin içine 1 tane önemli bi adam koymuşlardır. hatta sırf onun serbest kalması için oynanmıştır bu oyun. ilerde görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sg-1'in herzamanki gibi kendi kendine polemik çıkarmak için attığı abest , alakasız başlıklardan biri. Kaynak hürriyet ve taraf , başlık sg-1 polemik gazetesinden alınmıştır. Haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ben Boyle agirlastirilmis muhebbete cakayim ya Adam emir veriyor hucresinden, cumhurbaskani da demiyor kim ki bu adam, sevindirici diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Teröriste kimin emir vermesini bekliyordun kuzum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Nesi abartı bu başlığın anlamadım. "Merkez'den VALİ görevlendirildi, belediyeler devletin parasıyla tuvalet muvalet kurdu TIR getirdi" yazmıyor mu orada? Koskoca Cumhurbaşkanı alt tarafı 20-30 çapulcu it teslim oluyor diye "oo süpermiş işte babs" diye demeç vermiyor mu? Bütün bunlar Apo efendinin lafları dinlenerek, işbirliğine gidilerek organize edilmiyor mu? Bu kadar onursuz ve balık hafızalı olmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Baggio belediyelerin yerel yönetimler olduğunu bilmiyorsun sanırım. Valinin gitmesi , gelen teröristleri buyrun hoşgeldiniz manasında gitmiyor. Hani bukadar da çarpıtılır bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 paspatur said: Cuce said: öldüremiyolar işte. 30 pkk'lı sağda kac mehmetcik öldürüyo? nedir bunun matematiği, 1/3, 1/4 1/5? 30 pkk'lı teslim olduğunda kac mehmetciği öldürememiş oldular? hadi 3 diyelim. Bu aralıkta doğuya gidecek 3 delikanlı ölmedi işte. Neden 3 askerimizi şehit etmedikleri için sevinelim? Neden 3 askerimizi kurtardık diye onlara minettar oluyoruz ben onu anlamıyorum. 30'unuda alıp, "saol askerlerimizi öldürmediğin için" diyip, madalya ver dememişim. 30 suclu, gelecek teslim alınacak, artık dağda savaşmıycaklar. Birine minnet duymanı soylemedim, ama olaydan kazancının olduğunu anlatmaya calıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 arkadşlar genelkurmay ile görüştüm haberler iyi 3 askerin şehit edilip 30 teröristin öldürülmesine onay verdi yalnız şehit ailelerine haberi sg-1 versin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ne için gidiyor peki Vali ayıptır sorması? Oğlu mu oturuyormuş orada tesadüfen? Yerel yönetimler özel sektöre mi giriyor bu arada, ben devlet sanıyordum, özür dilerim. TERÖRİSTBAŞI hücresinden TERÖR ÖRGÜTÜNÜ yönetmeye devam ediyor, bu adamla pazarlık yapılıyor, "inin ağızlarına bal çalalım siz de serbest kalın" dediği 20-30 it için devlet vakit ve para harcıyor, Cumhurbaşkanı, Vali'si ve belediyesi bu konuyla bizzat ilgileniyor, siz ise ilkokul çocuğu gibi "TAMAM KENKS VURALIM HADİ HEPSİNİ AFHUSUSU" gibi bir tepki verebiliyorsunuz anca. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 güvence vermek için? olayın devlet tarafından desteklendiğini gostermek için? devlet adına orda bulunmak için? Valının gorevi bu zaten. neden gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Güvence nedir yahu, adam sözde suçsuzmuş, zaten gerekli girişimler yapılmış, insin jandarmaya teslim olsun. Bir de koskoca Vali ayaklarına gidip karşılayacak mı? Karşılıyor zaten de, sizin savunmanız ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Cuce said: paspatur said: Cuce said: öldüremiyolar işte. 30 pkk'lı sağda kac mehmetcik öldürüyo? nedir bunun matematiği, 1/3, 1/4 1/5? 30 pkk'lı teslim olduğunda kac mehmetciği öldürememiş oldular? hadi 3 diyelim. Bu aralıkta doğuya gidecek 3 delikanlı ölmedi işte. Neden 3 askerimizi şehit etmedikleri için sevinelim? Neden 3 askerimizi kurtardık diye onlara minettar oluyoruz ben onu anlamıyorum. 30'unuda alıp, "saol askerlerimizi öldürmediğin için" diyip, madalya ver dememişim. 30 suclu, gelecek teslim alınacak, artık dağda savaşmıycaklar. Birine minnet duymanı soylemedim, ama olaydan kazancının olduğunu anlatmaya calıştım. Bunun çok iyimser bir yaklaşım olduğunu ve bu yaklaşımın damarlarımıza sünepeliği,korkaklığı ve acizliği şırınga etmekten başka bir işe yaramadığını düşünüyorum. Bugün 30 "teröristin" teslim oluşunu kazanç olarak görürsek yarın Bağımsız Kürdistanın Türk topraklarından 2 ili eksik almasını kazanç olarak görür hale geliriz. Biz topraklarımızn bütünlüğünü ve TC vatandaşlarının güvenliğini savunuyoruz. Biz hiç birşeyi kazanç olarak görmek zorunda değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bence bu adamlar dağda daha telikesiz, aramıza niye karışsınlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kazanc olarak gor gorme. Ne TC vatandaşlarının güvenliğini sağlıyabiliyoruz, nede toprak bütünlüğünü. Kabul et etme, ülke ırklar olarak parcalanıyo, boyle devam ederse ister istemez toprak olarakda parcalanıcak, oda zaten parcalandığını soylemezsek. Kazancımız, 3 genc dedim, en basit bunu anlarsınız diye. Kazancımız 3 genc değil ama, o veya bu şekilde bu işin bitmesi lazım. isterseniz butun türk silahları kuvvetleri pkk'yla savaşsın bitiremiycek, gercek bu. 30 sene olucak, bu metodla 1 adım ileri gitmedik, hem pkk güclendi, hem pkk'ya dünya capında destek arttı. Türkler kötü, pkk'lar özgürlük savaşcısı oldu. Bu adım, bi adım. Zaten kaybedeceğimiz savaşın gidişatında farklı bir yone adım. Olaya tümüyle rasyonel ve milliyetci bir şekilde bakıyorum bak. Ne kurtulacak insan hayatından bahsediyorum, nbe eşitlikten ne varttan curttan. matematik bu işte. boyle gidersen türkiye kaybedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Baggio said: Güvence nedir yahu, adam sözde suçsuzmuş, zaten gerekli girişimler yapılmış, insin jandarmaya teslim olsun. Bir de koskoca Vali ayaklarına gidip karşılayacak mı? Karşılıyor zaten de, sizin savunmanız ilginç. Abartma be kardeşim , vali ayağına gidiyormuş. Vali dağamı çıkıyor ? Jandarma , emniyet müdürü bunlar devletin adamları değil mi ? Dikkat edersen haberde ilk gurup olduğu için valinin gittiği belirtiliyor. Vali orada en üstü en yetkili kişidir. Böyle bir teslim olayı varsa da jandarmanın , askerin yanında ilk teslimiyette gitmesi çok normaldir. Sizin anladığınız gibi olsa hepsi için vali oraya gidip dikilirdi. Tamam .ok atmaya çalışıyorsunuz da , bu kadar da abartılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bence özel tüplerde içecek hazırlanmalı ve dağlara helikopterle atılmalı. teroristler bunları gönül rızasıyla içmeli ve yattıgı kovuklarda gebermeli. eger içmezlerse roket mermileriyle ikiye bölünmeyi göze almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ne midesiz insanlarmışsınız be. Midesiz değil de, "mideli" mi demek lazım aslında, maşallah her şeyi hazmetmişsiniz. Teröriste hizmet edelim, valilerle teslim alalım, helal olsun o zaman. Bkz. imzam. Sen değil tabii Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Tarih bize her zaman göstermiştir ki demokratik çözümlerle ıslah olan bir terör örgütü yoktur ve olmayacaktır. Yapılması gereken bellidir. Bence uzatmaya hiç gerek yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 onlarca yıldır neden işe yaramadı ''yapılması gerekenler'' ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Kandili yerle bir ettiğimizi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar