Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teröristler Devlet Töreniyle Karşılanacak

sg-1

Öne çıkan mesajlar

elinde silahla yakalananları zaten öldürüyorlar ama ya eline hiç silah almamış olanlar var öldürülemez kanıtlanmadıkça ya da almış olsa bile yakalanamayanlar var ki bu da askeriyeyi nefes filminde de gördük çatışma, terörist askerlik kavramına uzak analarının kınalı kuzusu olan yirmilik gençleri askere göndererek çözülmez profesyönel askerliğin hayata geçirilmemesi özel timlerin azaltılması vs bu işin geçmişi çok uzun ve tüm hükümetler de bu konuda hatalı davrandı davranmaya da devam edeceğe benziyor. şu anda mevcut durumda ne kadar terörist silah bırakıp çatışma dışında kalırsa o kadar iyi. tabi tuzu kuru konuşmak da kolay o 30 terörist teslim olmasa belki de 2-3 askeri şehit edecekti belki 2-3 askerin hayatı kurtuldu. bunu akıl etmek yerine teslim olmasınlar demek nası bi mantık anlamak imkansız. kusura bakmayın ya hiç tartışamıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

öldüremiyolar işte.

30 pkk'lı sağda kac mehmetcik öldürüyo? nedir bunun matematiği, 1/3, 1/4 1/5?

30 pkk'lı teslim olduğunda kac mehmetciği öldürememiş oldular?
hadi 3 diyelim.

Bu aralıkta doğuya gidecek 3 delikanlı ölmedi işte.

Neden 3 askerimizi şehit etmedikleri için sevinelim?
Neden 3 askerimizi kurtardık diye onlara minettar oluyoruz ben onu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Nesi abartı bu başlığın anlamadım. "Merkez'den VALİ görevlendirildi, belediyeler devletin parasıyla tuvalet muvalet kurdu TIR getirdi" yazmıyor mu orada? Koskoca Cumhurbaşkanı alt tarafı 20-30 çapulcu it teslim oluyor diye "oo süpermiş işte babs" diye demeç vermiyor mu? Bütün bunlar Apo efendinin lafları dinlenerek, işbirliğine gidilerek organize edilmiyor mu?

Bu kadar onursuz ve balık hafızalı olmayın ya.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Cuce said:

öldüremiyolar işte.

hadi 3 diyelim.

30'unuda alıp, "saol askerlerimizi öldürmediğin için" diyip, madalya ver dememişim.

30 suclu, gelecek teslim alınacak, artık dağda savaşmıycaklar. Birine minnet duymanı soylemedim, ama olaydan kazancının olduğunu anlatmaya calıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne için gidiyor peki Vali ayıptır sorması? Oğlu mu oturuyormuş orada tesadüfen? Yerel yönetimler özel sektöre mi giriyor bu arada, ben devlet sanıyordum, özür dilerim.

TERÖRİSTBAŞI hücresinden TERÖR ÖRGÜTÜNÜ yönetmeye devam ediyor, bu adamla pazarlık yapılıyor, "inin ağızlarına bal çalalım siz de serbest kalın" dediği 20-30 it için devlet vakit ve para harcıyor, Cumhurbaşkanı, Vali'si ve belediyesi bu konuyla bizzat ilgileniyor, siz ise ilkokul çocuğu gibi "TAMAM KENKS VURALIM HADİ HEPSİNİ AFHUSUSU" gibi bir tepki verebiliyorsunuz anca. Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

paspatur said:

Cuce said:

öldüremiyolar işte.

hadi 3 diyelim.

30'unuda alıp, "saol askerlerimizi öldürmediğin için" diyip, madalya ver dememişim.

30 suclu, gelecek teslim alınacak, artık dağda savaşmıycaklar. Birine minnet duymanı soylemedim, ama olaydan kazancının olduğunu anlatmaya calıştım.

Bunun çok iyimser bir yaklaşım olduğunu ve bu yaklaşımın damarlarımıza sünepeliği,korkaklığı ve acizliği şırınga etmekten başka bir işe yaramadığını düşünüyorum.

Bugün 30 "teröristin" teslim oluşunu kazanç olarak görürsek yarın Bağımsız Kürdistanın Türk topraklarından 2 ili eksik almasını kazanç olarak görür hale geliriz. Biz topraklarımızn bütünlüğünü ve TC vatandaşlarının güvenliğini savunuyoruz. Biz hiç birşeyi kazanç olarak görmek zorunda değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

kazanc olarak gor gorme.

Ne TC vatandaşlarının güvenliğini sağlıyabiliyoruz, nede toprak bütünlüğünü.

Kabul et etme, ülke ırklar olarak parcalanıyo, boyle devam ederse ister istemez toprak olarakda parcalanıcak, oda zaten parcalandığını soylemezsek.

Kazancımız, 3 genc dedim, en basit bunu anlarsınız diye. Kazancımız 3 genc değil ama, o veya bu şekilde bu işin bitmesi lazım. isterseniz butun türk silahları kuvvetleri pkk'yla savaşsın bitiremiycek, gercek bu. 30 sene olucak, bu metodla 1 adım ileri gitmedik, hem pkk güclendi, hem pkk'ya dünya capında destek arttı. Türkler kötü, pkk'lar özgürlük savaşcısı oldu.

Bu adım, bi adım. Zaten kaybedeceğimiz savaşın gidişatında farklı bir yone adım.

Olaya tümüyle rasyonel ve milliyetci bir şekilde bakıyorum bak.
Ne kurtulacak insan hayatından bahsediyorum, nbe eşitlikten ne varttan curttan.

matematik bu işte. boyle gidersen türkiye kaybedicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Güvence nedir yahu, adam sözde suçsuzmuş, zaten gerekli girişimler yapılmış, insin jandarmaya teslim olsun. Bir de koskoca Vali ayaklarına gidip karşılayacak mı? Karşılıyor zaten de, sizin savunmanız ilginç.

Abartma be kardeşim , vali ayağına gidiyormuş. Vali dağamı çıkıyor ? Jandarma , emniyet müdürü bunlar devletin adamları değil mi ? Dikkat edersen haberde ilk gurup olduğu için valinin gittiği belirtiliyor. Vali orada en üstü en yetkili kişidir. Böyle bir teslim olayı varsa da jandarmanın , askerin yanında ilk teslimiyette gitmesi çok normaldir.

Sizin anladığınız gibi olsa hepsi için vali oraya gidip dikilirdi. Tamam .ok atmaya çalışıyorsunuz da , bu kadar da abartılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...