Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teröristler Devlet Töreniyle Karşılanacak

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Çeyrek asırlık savaşı bitirme yönünde çok önemli bir adım yarın atılıyor. Kandil ve Mahmur’dan Silopi’ye gelecek otuz PKK’lı dört saat içinde serbest bırakılacak. Abdullah Öcalan’ın çağrısına uyarak Türkiye’ye dönecek olan ilk PKK’lı grubu karşılamak için Merkez’den bir vali görevlendirildi. PKK da ilk grupta sadece hiçbir eyleme karışmamış örgüt mensuplarının yer almasına karar verdi. Medyanın büyük bir kısmının dün görmezden geldiği “Kandil’den dönüşte ilk adım” haberi Cumhurbaşkanı Gül tarafından olumlu karşılandı: Bu iyi ve güzel bir haber, öyle değil mi?

http://www.taraf.com.tr/haber/42417.htm

BÖLÜCÜBAŞI Abdullah Öcalan'ın çağrısı üzerine Kuzey Irak'taki Kandil Dağı ve Mahmur Kampı'ndan Türkiye'ye giriş yapacak PKK'lı grupları karşılamak için DTP, Habur Sınır Kapısı'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan TIR Parkı'nda karşılamaya gelenler için çadır ve seyyar tuvaletler kurdu. Çalışmalar çevre belediyelerin araçları tarafından yürütüldü.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12718556.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

olaya karışmamış pkk'lılar silah bırakıp geri donuyo işte. Devletin kırmızı halıyla karşılaması falan yok. geldikleri gibide goz altına girecekler. Jandarma alıp götürecek.

bu kadar progatif bir başlık olamazdı

sonra salınacaklar, dtp ile toplantı yapacaklar.provakatif başlık açtı sg1i cezalandıralım.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bundan sonra bu tür silahlı faaliyetlere filan katılmayacaklarsa, gelip teslim olacaklarsa ve belirli bir süre boyu denetimli serbestlik alırlar sanıyorum aykırı bi hareketleri de olmazsa gayet olumlu bir haber. onların gelip teslim olup bırakılması dağdakilerin de hem örgütten kaçışını hem de pkk talimatı ile dağdan inme olayını hızlandırır her anlamda iyi bir haber.

fistan senin de ruh hastası bi tacizci sapık katil olup olmadığını bilmiyoruz bu mantıkla ?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

olaya karışmamış pkk'lılar silah bırakıp geri donuyo işte. Devletin kırmızı halıyla karşılaması falan yok. geldikleri gibide goz altına girecekler. Jandarma alıp götürecek.

bu kadar progatif bir başlık olamazdı

durum bu net bir şekilde. abartma çabasıda komik hakkaten
Sosyal ağlarda paylaş

ulan sonuna kadar türk'üm ama bu derece yorumları görünce ben bile dumur oluyorum. bi kanıt yoksa sorgusu yapılır önemli olan bırakın dağdan insin çevresine anlatsın, devletin öcü olmadığını yıkanmış beynini kurtarma şansı olduğunu görsün etrafındakileri uyarsın bundan daha iyi anti-pkk propagandası mı olur ?
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa zaten inmek için fırsat kolluyorlar apo da bu işin bahanesi, şu anda pkk'nın hesapları, uyuşturucu trafiği para toplama kaynakları, eleman bulma sıkıntıları var zaten, hazır dağdaki adamı apo'nun demesi ile bile kolay kolay indiremez.

ayrıca da diyelim ki öyle teröristlerin teslim olması için apo kullanılacak bırakın kullanılsın onca zaman beslenilmesi bi işe yarasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

adamlar af var diye inmiyor, apo'nun, "bi grup toplanın gelin" emriyle bu işi yapıyorlar.

ne olursa olsun.
sonuç dağdaki kadrodan 30 kişi eksiliyor.
hneresinden bakarsan bak olumlu bişe bu.öcalan sölemiş ya da amerika sölemiş ne farkeder.savaşan 30 adam ya da savaşa yardım eden 30 adam artık savaşmıycak.
yapmayın allah aşkına
Sosyal ağlarda paylaş

Üç beş PKK 'lı teslim olur ondan sonra bi karakol baskını 15 şehit.

Teslim olan PKK 'lıların turşusunu kurarız ondan sonra. Krallar gibi yaşatırız mahpuslarda. Adam dağda yaşamaktansa mis gibi sağmalcılarda yatmayı tercih ediyo zaten.

Bu filmeleri daha önce onlarca kere gördük. Eve dönüş yasası, af bok püsür. Sonuç?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...