balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çok saçma şekilde üstüne gidilmiş bence de, çocuk musunuz abicim yok lütfen banlayın, yok artım sıkıldımlar falan. sıkıldıysan, sıkıldım sendeni yazarsın biter,adam küfür hakaret etmemişken niye banlasınlar adamı:) Herkes bi şekilde düşündüğünü söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yalnız hakikaten forumdaki liboş taraftarlarından, hatta fenerbahçe taraftarlarından daha sinir bozucu olmaya başladı. nasıl bir insan olduğunu, nasıl bir ruh halinde olduğunu merak ediyorum. galatasaraylı olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ahah tipe bak lan bir an önce td değişecekmişmiş.. yılmaz vural gelsin istersen o oturmadan izliyor maçı tam senin istediğin tipten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar