Romario Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 baksaniza simdi amazondan alacam almanyadan turkiyeye fln iletiliyomuş ben size adresimi yazsam amazon için translate edermisiniz?: Cebesoy sok. karagoz2 apt. 30/3 sahrayicedit istanbul kadıköy türkiye[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ben acc satıyorum, ıcınde onemlı char yok. SI'li 75 mılyon. 2 cd.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 US mi ?[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Hayır eu[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Romario, 28 April 2003 23:44 tarihinde demiş ki: baksaniza simdi amazondan alacam almanyadan turkiyeye fln iletiliyomuş ben size adresimi yazsam amazon için translate edermisiniz?: Cebesoy sok. karagoz2 apt. 30/3 sahrayicedit istanbul kadıköy türkiye[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Translate etmene gerek yok adresi aynen yaz gelir o. Sadece orada belirtilen kutucuklarda Turkey falan diye belirt. Adresi de aynen yaz.. Zaten adamlar ayağına gelmiycek paket Türkiye'ye gelince kargo ile evine en yakın ptt ye ordan da sana gelir. O heriflerin de Türkçesi var bildiğim kadarıyla :-)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 amazon karisik www.gameloaded.co.uk den iste dierk turkiyeye geliyor min9 max 14 gunde geliyor[hline]Seriana Nightstalker Army Of Light Mincer Taxi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Wacky, 29 April 2003 15:11 tarihinde demiş ki: said: Romario, 28 April 2003 23:44 tarihinde demiş ki: baksaniza simdi amazondan alacam almanyadan turkiyeye fln iletiliyomuş ben size adresimi yazsam amazon için translate edermisiniz?: Cebesoy sok. karagoz2 apt. 30/3 sahrayicedit istanbul kadıköy türkiye[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Translate etmene gerek yok adresi aynen yaz gelir o. Sadece orada belirtilen kutucuklarda Turkey falan diye belirt. Adresi de aynen yaz.. Zaten adamlar ayağına gelmiycek paket Türkiye'ye gelince kargo ile evine en yakın ptt ye ordan da sana gelir. O heriflerin de Türkçesi var bildiğim kadarıyla :-)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hayır amazon kesınlıkle turkıye'ye oyun gondermez.Ulke kısmından TURKEY'ı secersen o urun gelmez sana.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ulan romaria kimsin sen? annanemin apartmaninda oturuyorsun olm sen :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hadi ya bayramlarda fln anneannene ziyarete gelince ugra o zaman abi ne diyim yani bu arada gameloaked.co.uk bildigim kadariyla eu versuyon gonderio us diil bana us lazim us chipsbitz in satin alma sistemi cok garip diye guvenemiyorum ondan sanirim bone bana cd yi verecek bende alm yadaki akrabaya gondertecem oda 1 ays osra gelio ama erken baslayan once varir hesabi bone cd yi verecekmis bu arada isteyene kapim her zaman aciktir.[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 chipsbits'ten en az 50 oyun almışımdır şimdiye kadar hiç öyle garip gelmesin sipariş sistemi, bir çok siteye göre pahalı da olsa güvenebilirsin sipariş konusunda, hiçbir sorun çıkmaz, çıkarsa gel yüzüme tükür eğer beni bulabilirsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Amazondan daoc için şiparis vericektim Gold editionda hem Daoc var hemde yeni çıkan expansion u var diye ondan almaya karar verdim. fakat This item will be released on June 3, 2003. You may order it now and we will ship it to you when it arrives. bole bi sorunla karşı karşıya geldim şimdi ben 2 cd yide ayrı ayrımı almak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 www.ukgames.com dan siparis ettik max 10 gunde gelior kargo parası da hatırladıgım kadarıyla 10 milyon su ana kadar da buradan 2 kişi aldık. bence alacaksan en guvenli site burasi gelior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 sorun su chipsbitz den nasi siparis etcez[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Arkadaslar eu ıcın SI'li acc var,ıcınde oyle guzel bır char yok,ama acc arayanlar ıcın ıyı bır fırsat.Almak ısteyenler lutfen bana ulassın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Sİmofle para bulmaya çalısıyorum eğer bulana kadar satılmazsa seninkini alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar