Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cern'in deneyine gelecekten etki

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

makinanın yeri yanlış abi, yapacaklardı şöle misal mekkenin altına bi yere mis gibi, parçacığı bırak daha ilk çalıştırmayla cennete çat çat çat diye açılırdı kapılar gökyüzünde. birde nazarboncuu lazım bi kenarına, fransada kimsenin aklına gelmemiştir boncuk felan, tabi çalışmaz adam gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Nature does it all the time with cosmic rays (and with higher energy) but this is the first time this is done in Laboratory!!
half a minute ago via web
First time in the history!!!!!!!!!!!! World record!!!!!!!!
3 minutes ago via web
Experiment have seen collisions!!!!!!!!!!!
3 minutes ago via web
Now stabilizing the beams
5 minutes ago via web
Collapsed!!
6 minutes ago via web
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:

olm anti Allahçılar hepiniz fail olacaksınız :) sonuçlar çıksın hele bakın görün :D

Ben bunu anlamadım abi habertürkte haberaltı yprumlarında da herkes bu moddaydı.. Bu deneyde beklenen bulunursa, işte higgs parçacığı kanıtlanırsa falan Allah'ın varlığına kanıt olmaz tam tersine büyük patlama teorisine kanıt sayılabilir ve "Allah yok" fikrini güçlendirir. Hangi mantıkla "Allah var" demek olduğunu söylüyorsunuz gerçekten anlayamadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz ordaki yorumları okudum da "evrenin başlangıcında madde olmadığı, enerji sayesinde madde yaratıldığı" kanıtlanacak demişler bu da Allah'ın kanıtıymış. Big bang teoriis zaten enerjinin maddeye dönüşümüyle her şeyin oluştuğunu açıklar bildiğim kadarıyla. İrade olduğu kanıtlanmayacak ki, big bang kanıtlanacak sadece. Ne içtilerse ben de istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...