Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 blackout olsun bakalım nolcak 4-5 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sicmislar yine? http://www.nytimes.com/aponline/2010/03/30/science/AP-EU-Big-Bang-Machine.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ulan ne beceriksiz herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sanki bu kameralardan bakınca sohbet muhabbet bilimum çay kahve keyif yapıyolar gibi komple yalanmış bu cern falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yediler milyarlarca doları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bitane dombili var sandalyenin üstünde dönüp duruyo kesin o bozmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 makinanın yeri yanlış abi, yapacaklardı şöle misal mekkenin altına bi yere mis gibi, parçacığı bırak daha ilk çalıştırmayla cennete çat çat çat diye açılırdı kapılar gökyüzünde. birde nazarboncuu lazım bi kenarına, fransada kimsenin aklına gelmemiştir boncuk felan, tabi çalışmaz adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 adamlardaki teknolojileri filan görünce ne kadar geri olduğumuzu bir kez daha anladım. bize de mühendis dicekler bunlarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hepimiz flashforward olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Beyler http://twitter.com/cern Operators are stabilizing the beams... yes, we'll attempt to collide them soon! 3 minutes ago via web SÇTK :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Nature does it all the time with cosmic rays (and with higher energy) but this is the first time this is done in Laboratory!! half a minute ago via web First time in the history!!!!!!!!!!!! World record!!!!!!!! 3 minutes ago via web Experiment have seen collisions!!!!!!!!!!! 3 minutes ago via web Now stabilizing the beams 5 minutes ago via web Collapsed!! 6 minutes ago via web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Giovanni said: Nature does it all the time with cosmic rays (and with higher energy)aka allah var demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 nature allah mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 olm anti Allahçılar hepiniz fail olacaksınız :) sonuçlar çıksın hele bakın görün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barnacle said: adamlardaki teknolojileri filan görünce ne kadar geri olduğumuzu bir kez daha anladım. bize de mühendis dicekler bunlarada. Valla ben excell mühendisiyim(bi de argede çalışıyorum yuh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 olay nedir başarmalarına rağmen niye herkes hayal kırıklığı muamelesi yapıyo. illa karadelik mi oluşması lazım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bikaç seneye bana fizikte dayiycaklar bunları hala bitirememiş olursam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Giovanni said: olm anti Allahçılar hepiniz fail olacaksınız :) sonuçlar çıksın hele bakın görün :D Ben bunu anlamadım abi habertürkte haberaltı yprumlarında da herkes bu moddaydı.. Bu deneyde beklenen bulunursa, işte higgs parçacığı kanıtlanırsa falan Allah'ın varlığına kanıt olmaz tam tersine büyük patlama teorisine kanıt sayılabilir ve "Allah yok" fikrini güçlendirir. Hangi mantıkla "Allah var" demek olduğunu söylüyorsunuz gerçekten anlayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 üzerinde allah yazan parçacık bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Biraz ordaki yorumları okudum da "evrenin başlangıcında madde olmadığı, enerji sayesinde madde yaratıldığı" kanıtlanacak demişler bu da Allah'ın kanıtıymış. Big bang teoriis zaten enerjinin maddeye dönüşümüyle her şeyin oluştuğunu açıklar bildiğim kadarıyla. İrade olduğu kanıtlanmayacak ki, big bang kanıtlanacak sadece. Ne içtilerse ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bakalım buna yiğit bulutun cevabı ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barnacle said: bakalım buna yiğit bulutun cevabı ne olacak tez-sentez-antitez der geçer, ne dicek başka. bi de http://www.ted.com/talks/lang/tur/brian_cox_on_cern_s_supercollider.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar