SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 geçti mi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 1 tl ye sigara olmami ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 fakir sigarası kullanıyorum. bu gidişle bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 en iyi sigara ölü sigaradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kullanmıyoruz? kullanıyo muyuz? yok be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sabah balgam cikarmasi pahabicilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yaz gelmeden niye hort bu topik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 balon said: RayCharles said: winston içenler sözüm size gidin marlboro alın üstünü ben tamamlıycam yazık lan marlboro red iğrenç bir sigara, ayrıca bir sigaraya 5.4 vermem. lightı güzel ama sarmıyor. Şunu demişim lan zamanında, şu günlerde gayet veriyorum. Markam değişti, winston light'a döndüm. Yaşlılık zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben Pueblo kullaniyorum, icinde katki maddesi falan da yok, %100 tütün. tabi bu zararli oldugunu degistirmiyor, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oo nil de anarşist çıktı! el pueblo unido jamas sera vencido! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 komunist sigarasi mi o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nomsaR said: oo nil de anarşist çıktı! el pueblo unido jamas sera vencido! tabi canim. Sigara icenler birlessin o zaman kanser bile halt eder yanimizda. -Ernesto Vañillos Dos Santos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 senko said: komunist sigarasi mi o! degil kizilderili tütünü! http://tr.wikipedia.org/wiki/Pueblo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Dragonmax said: 26 tane seçenek var, eksik anket demeyin -.- adsasd lark nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 vaniLLe said: senko said: komunist sigarasi mi o! degil kizilderili tütünü! http://tr.wikipedia.org/wiki/Pueblo onlar da sonuçta komün bi yaşam formu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 içmiyorum zengin desinler diye cebimde marlboro taşıyorum. dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 zengin desinler diye davidoff tasiyoruz biz. hem zengin hem elititz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar