razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 razzRaziel said: bıraktığımın 11. günündeyim ve mutluyum huzurluyum. oha 2 ay oldu bırakalı ne 11i. vay be. tek bir fırt bile çekmeden 2 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sigara içen adam aptaldır. kendi öz abim içiyor. karısının yanında yüzüne söylüyorum. 26 yaşındayım, ben daha ilkokula gitmezken babam damar tıkanıklığı ameliyatı geçirdi sigara yüzünden. diz kapağı seviyesinden göbek deliğine kadar ameliyat yarası var. sol ayağı davul gibi. halen damarlar besleyemiyor orayı düzgün bir şekilde. O yüzden iltihap oluşuyor orda ve yara oluyor arada bi. kanseri geçtim, damar tıkanıklığı bile halen adama eziyet çektirmeye devam ediyor. Üniversitede, askerde sigaraya başlamamış adam hava yollarında çalışmaya başladıktan sonra başlıyor sigaraya ve okadar kısa sürede ameliyat masasında buluyor kendini düşünün. Aldığı kilolar başka bir dert. Damar , kalp, tansiyon ilaçları ayrı bir dert. Bunların yan etkileri ap ayrı bir dert. Hani kanser olmadı çok şükür ama basit bir damar tıkanıklığı ameliyatının ve ilaç tedavisinin çektirdiği eziyet ortada. kanser olduğunuzda kendinizi öldürmeyi düşünmüyorsanız bırakın içmeyi. yoksa sürünürsünüz hayatınız boyunca. yanınızda ailenizde sürünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar