dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Evet, sonunda ilk arabamı aldım, daha doğrusu arabayı eşime aldım ama arada bende kullanırım büyük ihtimal :) İş işten geçti artık tabi ama nasıldır, iyi midir, iyi etmiş miyiz, daha önce hiç yazmadığım bu bölüme bu vesileyle başlamış olayım... Bu arada, araba 1.3, 95hp, 26.000 km. de, her şey içinde 21 e geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Selam, Bence güzel bir mini araç :) Alındıktan sonra bizim yapacağımız yorum pişmiş aşa su katmak olur, ayıp olur ;) Sen gönül rahatlığı ile kullan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fiyatına göre güzel araç.Sorunsuzdur kolay kolay tamirci yüzü görmez.Ama tabi giriş seviyesi bir araç çok şeyler beklememek lazım bu sınıf araçların yegane amacı A noktasından B noktasına ekonomik olrak götürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bansheee said: fiyatına göre güzel araç.Sorunsuzdur kolay kolay tamirci yüzü görmez.Ama tabi giriş seviyesi bir araç çok şeyler beklememek lazım bu sınıf araçların yegane amacı A noktasından B noktasına ekonomik olrak götürmek Yengeye almış, tutup ralli yapcak değil ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 6 yıl olmuş alalı, dün kendisini sıfır bir auris 1.6 ile değiştirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Basligi da dun gibi hatirliyorum yalniz. Kaca gitti colt 20 lere mi okuttunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yok ya, sahibinden de falan piyasası öyle, uğraşmak istemedim hiç 18 saydı eyv dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Iyi yapmissiniz abi, ugrasmasi ayri dert cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abiii ben alırdım keşke ilan koysaydın colt bakıyordum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 buraya konu açsaydın sen de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bugun sattım arabayı nakitsiz açmıyayım dediydim =) hayırlı olsun nasıl mutlu muydunuz colttan var mı sıkıntısı?çok pahalı ilanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 colt fena değil, baya geniş rahat rahat yayıldım ben, 1.90 a yakınım, iyi kaçıyor da biraz sesli, alışılıyor bir süre sonra. Tek sorun, yetkili servis kullanayım illa dersen olan parçalar pahalı, olmayanlar da geç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar