erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 selamlar. uydunete geçtik biz, modem salonda, taa oradan kablo çekmek istemiyorum odama kadar. evde bi tane wireless adaptörüm vardı netmasterın 54mbps hızında, fakat bağlantı hiç stabil değil. durduk yere kopuyor, bazen 400le download yaparken 2 dakika sonra 5-10 civarına düştüğü oluyor. adam gibi bir adaptör alayım dedim ben de. tavsiyelerinize ihtiyacım var bu konuda fiyat max 100-110 tl aralığında olabilir, daha fazla çıkamam sanırım bu aralar. bir de windows 7 kullanıyorum, herhangi bir uyum sorunu çıkmaz heralde değil mi, usb aletler sonuçta haydi patiler, yardımlarınızı esirgemeyin benden edit: pci kartı şeklinde olanlar varmış bir de. onlar nasıldır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 once sorunun adaptorden kaynaklandigini kesinlestirmeni tavsiye ederim. sonra da, turkiyedeki internet hizlariyla usb ya da pci pek farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 sorun büyük ihtimalle adaptörde diye tahmin ediyorum, çünkü yan odada arkadaşım laptopıyla gayet stabil bir şekilde kullanıyor interneti. modeme olan uzaklığımız hemen hemen aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 airties wus300 ile airties 2310 air arasında kaldım bunlardan herhangi birini kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 airties wus300 kullanıyorum mis gibi çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 wus300 superdir. bi de edimaxin antenli bi modeli var onu da öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sorun uydunette olabilir. ben işten gelince kullanıyordum (10 mbit) saat 21:00 den 00:30 a kadar falan berbat ötesi oluyor net. Adsl e geçtim süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Arkadaşlar yeni konu açmamak için bunu hortlatmak durumunda kaldım. Senelerdir kablo ile kullanıyorum neti. Şimdi wireless olması gerekli. Desktop pc'me wireless adapter almam gerekli. Wireless adapter alırken neye dikkat etmem gerekli hiç bir fikrim yok. Birde ürün tavsiye ederseniz sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 asus w300 stabilliğine bakıcaksın sürekli kopup duruo dandik adaptör olunca nefret edersin. en önemli sey o ne kadar sağlam hatta ne kadar kalıo vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar