Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok yapışkan bi arkadaşımız var nasıl kurtuluruz?

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

yurtta kalıyoruz, bu arkadaşımızın odası da çok yakın bizimkine.

oda arkadaşımın 4-5 yıllık arkadaşı ben de geçen sene tanıştım.

eskiden iyiydi hoştu ama şimdiden çok yapışkan olmaya başladı,bi yere falan gittiğimizde hesap kitlemeye falan başladı,oda arkadaşımın sigaralarına falan çökmeye başladı. 1 oldu 2 oldu 3 oldu 5 oldu artık bıktık. bu arkadaşı kırmadan nası başımızdan sktr edebiliriz?

yaratıcı çözümler bekliyorum.

mesela bu akşam es-es'i izledikten sonra çıkıp biraz gezicez ve gene yapışıcak bize.
Sosyal ağlarda paylaş

neden kırmamaya çalışıosun ki söyleyin yüzüne zamanında bizdede vardı böle bi tip habire bizi sömürürdü..bizde ulan yok heralde adamda diye bakardık herife... ay sonundada gelip bakın profesyonel foto makinası aldım demişti... eğer gerçekten yüzsüz bi tipse siz alıp karşınıza konuşmadan değişmez. bi kere konuşursunuz aynı haraketlere devam ederse siktr çekmeniz kolay olur.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer söyleyemiyorsanız o arkadaş konuştuğunda, espri yaptığında yada soru sorduğunda yani bilimum cevap bekleyen aktiviteye girdiğinde hiç oralı olmayın. eğer öküz ötesi değilse 3-5 olur gider ha gitmezse o zaman direk söyleyin. ne siz kendinizi kasın ne de o sizi sömürmeye devam etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

otlakçı 3-5 kişi varsa çevrende, oraya geldiğinde 2 paketle geleceksin. 1 paketi köpeğe ekmek atar gibi alın la size sigara aldım diye vereceksin. sonra kendi paketini açıp kendinden içeceksin. ilk sigaraları o verdiğiniz paketten eglenceyle zevkle içerler.ama sonra çok pis koyar ve bi daha senden otlanmazlar.
denenmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...