BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yurtta kalıyoruz, bu arkadaşımızın odası da çok yakın bizimkine. oda arkadaşımın 4-5 yıllık arkadaşı ben de geçen sene tanıştım. eskiden iyiydi hoştu ama şimdiden çok yapışkan olmaya başladı,bi yere falan gittiğimizde hesap kitlemeye falan başladı,oda arkadaşımın sigaralarına falan çökmeye başladı. 1 oldu 2 oldu 3 oldu 5 oldu artık bıktık. bu arkadaşı kırmadan nası başımızdan sktr edebiliriz? yaratıcı çözümler bekliyorum. mesela bu akşam es-es'i izledikten sonra çıkıp biraz gezicez ve gene yapışıcak bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 niye kırmamaya çalışıyorsun ki? lafını esirgeme yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 BloodyBeast said: sktr i çekiceksin abicim böylelerine. hadi hep sizinle gelse tamam yalnızdır kırmadan söylersin falan da, adam bildiğin sömürüyormuş hesap falan kitliyormuş baksana. kalbini de kırarım yani. kırın adinin kafasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 böyle beleşci insanların dış görünüşünü hep merak etmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Fistan said: lafını esirgeme yeterli. +1 illa kafa göz dal anasına küfret demek değil bu hem. yanlış gördüğünü söyle "abicim kilitledin hesabı ama olmuyo ki" "olm sigaraları sömürmesene" "hayırdır takıldın peşimize yine?" gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Experimental said: böyle beleşci insanların dış görünüşünü hep merak etmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 onları soylemektense, kafa atsa daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 DoruK said: Experimental said: böyle beleşci insanların dış görünüşünü hep merak etmişimdir ahahah varmı karikatürün tamamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai14 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 DoruK said: Experimental said: böyle beleşci insanların dış görünüşünü hep merak etmişimdir belesci insan mottosu : moruk/baba/kanka nabiyon yhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 neden kırmamaya çalışıosun ki söyleyin yüzüne zamanında bizdede vardı böle bi tip habire bizi sömürürdü..bizde ulan yok heralde adamda diye bakardık herife... ay sonundada gelip bakın profesyonel foto makinası aldım demişti... eğer gerçekten yüzsüz bi tipse siz alıp karşınıza konuşmadan değişmez. bi kere konuşursunuz aynı haraketlere devam ederse siktr çekmeniz kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi yok deil adam günde 2 malbuş 2 küçük 1 litrelik kola alıyo standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai14 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ben o adami doverim. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Cuce said: onları soylemektense, kafa atsa daha iyi bence. şiddet çözüm değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ya onları sölesek zaten arkadaşlığımız biter emaleth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai14 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 surekli birseyleri araklayan adamdan arkadas mi olur yav. kullandirtmayin kendinizi uc gunluk parlakbileklere karsi. gerekirse s'k'n yumrugunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 BloodyBeast said: ya onları sölesek zaten arkadaşlığımız biter emaleth söylemezseniz arkadaş değilsiniz zaten. insan haso arkadaşını gelip şikayet eder mi ki burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ya benim has kankam değil oda arkadaşım yüzünden malesef. dediğin de mantıklı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kendisinden kurtulmak istediğin biri nasıl arkadaşın olur ki? eheh istemiyorum seni çevremde diyebilirsin kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Emaleth said: Cuce said: onları soylemektense, kafa atsa daha iyi bence. şiddet çözüm değil :) Şiddet bir sorunu çözmüyorsa eksik kullanıldıgındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Fistan said: kendisinden kurtulmak istediğin biri nasıl arkadaşın olur ki? eheh istemiyorum seni çevremde diyebilirsin kısaca. rte'den duyduğum bi lafı söylemek istiyorum sana: bekara karı boşamak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Sigara otlakcilari fena oluyor cidden Bi arkadasim sigarayi birakti bi otlakci yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 eğer söyleyemiyorsanız o arkadaş konuştuğunda, espri yaptığında yada soru sorduğunda yani bilimum cevap bekleyen aktiviteye girdiğinde hiç oralı olmayın. eğer öküz ötesi değilse 3-5 olur gider ha gitmezse o zaman direk söyleyin. ne siz kendinizi kasın ne de o sizi sömürmeye devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 otlakçı 3-5 kişi varsa çevrende, oraya geldiğinde 2 paketle geleceksin. 1 paketi köpeğe ekmek atar gibi alın la size sigara aldım diye vereceksin. sonra kendi paketini açıp kendinden içeceksin. ilk sigaraları o verdiğiniz paketten eglenceyle zevkle içerler.ama sonra çok pis koyar ve bi daha senden otlanmazlar. denenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Olm o kadar assalicagina siego dersin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 siegolar çekildikten sonraki haftalarda oluyo bu. zaten aşağılamak amaç olsa bile hiçte öyle görünmüyor. "lan ne iyi adam bize sigara almış" diyebilirler bile içlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar