Spiegel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Bnm arkadasa 5.50 bakiyorduk gecen gun iste bmw dealerda gene, adam benzini dusuneceksen ne kadar gider diye hic bunu alma 5.28 verelim sana dedi. Yani 5.50 de ayri bir hayvan ama 3.35 de baya yakar sehir ici 18 20 arasi olursun maks en az sekilde, highwayde 25 28 arasi zaten bmw nun verdigi degerler bu civarda. Luks, performans araba kullanmanin derdi de bu iste, ama dusunme benzini bence keyfini cikart, zaten 100000 mil ya da 5 yil mainyemance garantin varmis, arabanin aksakliklarina ayriyeyen para odemiyceksin, 3 yilda ordan compensate edersin benzin parasini. Xdrive aldim arabayi herhalde all wheelse, ama sanki onu switch edebiliyordun diye biliyorum rear wheel, allwheel arasi, ya da yanlis biliyorum. Ama dedigin gibi havasi kotu yerde allwheel olmasi daha iyi senin acindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bosverin benzini ya :) 35lt/100km yakinida var 5lt yakanida onemli olan aldigin zevk, bir mcdonalds az yersin(ben onceki fotonu hatirliyorum bence iyi edersin :) ) benzine gider paran dert etmeyin boyle seyleri, buyuttukce mutsuz olursunuz esas mutlulugu kacirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 İlke sen bu arabayı kiraladıgın süre boyunca vereceğin para ile bu arabanın sıfırını alabiliyor musun ordan o paraya onu söyle bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oyle bisey olsa kimse kiralamazdı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben biliyorum bu sorunun cevabini, hemen cevapliyim. Kiraladin sure boyunca verdigin paralar ve downpayment hepsi 36 ay sonunda arabanin aldigin zamanki full degerinden dusuyor kalan meblayi da nakit verirsen arabayi ustune alabiliyorsun, ya da onlara geri veriyorsun. Genelde arabanin assa yukari yari fiyati odenmis oluo bu tur leaselerde, cogu kisi de almaz arabayi ztn 3 senede bir araba degistiriyorlar iste yeni lease alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sintisyzer said: oyle bisey olsa kimse kiralamazdı heralde tabi ki orası öyle de İlke belirtmemiş her para mevsusunda "makul bi fiyat" demiş ne kadar bu makul fiyat merak ettim ben 1500-2000$ falan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aylik bin doler civarindadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yok ben buldum 335xi coupe aylık 499$ http://www.leasetrader.com/2008_BMW_335Xi_Coupe_158591.xhtml çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hatta biraz daha makul bile olabilir ayda 450 civari, gercekten cok uygun fiyatlar, burda bunlari gordukten sonra insanin trde araba alasi gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 O araba 2008 yalniz, benimki 2010. soyleyeyim o halde, simdi arabanin sifir degeri tum paketleriyle falan 58 bin dolar vergi falan her sey dahil. ben 2500 down payment verdim bunun 800'u depozito. uzerinde ikinci aydan itibaren de her ay yaklasik 700 veriyorum. ikinci el icin de kendime totalde yaklasik bu civarda bir limit bicmistim, sonra baktim ucuncu el 7-8 senelik arabayi satinca (ki oda satabilirsem) elime birsey gecmeyecek, boyle 0 araba surucem, tum servisleri bedava falan filan. arabanin kaybedicegi deger + faiz oduyorsun kisaca. eger lease bitince arabayi satin alirsan 58k - (verdigin para - paranin icindeki faize ait kisim) oduyorsun, direk aliyorsun. yani sonuc olarak arabanin kaybedicegi deger + bikac bin dolar taksit faizi oduyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi benzin fiyatindan araba fiyatlarina .. insanin inanasi gelmiyor. camda acik atlayiversem mi ? :p avrupada normal bir ev kirasi fiyatina su arabayi surebilmek harika bir olay.turkiye zaten hepten gg. almak bi dert benzini bi dert. kazasiz belasiz kulan bu arada hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bu konuyu su an uplaman cok manidar olmus dfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 tesekkurler :) ahaha evet abi adamlar araba verip kredi karti vermedi. kredi gecmisim yok diye kredi karti alamiyorum, kredi karti alamadigim icin kredi gecmisim yok. cikamayacagim bu bataktan dandik kredi karti tiksintim yuzunden. almicam anasini satayim department store kredi karti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bmw 630 ve ya 645 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Penthesilea said: tesekkurler :) ahaha evet abi adamlar araba verip kredi karti vermedi. kredi gecmisim yok diye kredi karti alamiyorum, kredi karti alamadigim icin kredi gecmisim yok. cikamayacagim bu bataktan dandik kredi karti tiksintim yuzunden. almicam anasini satayim department store kredi karti. turkiyeden amex al amerikada kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ogrencilere verdikleri kredi kartlarindan alabilirsin, ya da herhangi bir local bank in verdigi en dusuk limitli ne bileyim 500 800 dollar arasi limitli bir kart alabilirsin bence kredi skoru olmasa da social security number yetecektir, bir de calistigin yerin referanslari vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu arada ben de biraz kacan bi araba almayi dusunuyorum yaz sonuna. hafif ardinal versin. 207 RC kullanan var mi? artik turbonun da tadina bakalim diyorum. dogru bir tercih olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi bütce falan belirtmeden sormayın su soruları nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 207rc dedigime gore impreza wrx otomatikman listeden cikiyor zaten =P kucuk motor+turbo olayina girmek istiyorum diyim o halde. 1.4T, 1.6T 200hp civarlari. 2.el, 35 lira civari 2005 ustu. zaten yeni tip motorlarda anca yuksek beygirler aliniyor. 1.4TSI da bir tercih, ama boyle spor araba oldugu hissettirecek bir tek scrirocco yu goruyorum 50-60 arasi alinabilecek. o parayi da vermem acikcasi vw ye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hakediyo valla vw parasına audi kalitesi, ama 35 diyosan, astra gtc 2.0t astra gtc 1.6t corsa 1.6 gsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ewet bu olanlari gordum ama nedense opele isinamiyorum bi turlu. berbat on panel tasarimindan midir nedir. yok yok alcam ben 207rc, motoru da saglam. iyidir iyi. biraz oynarim da uzerinde. komple egsoz chip intake felan. derken eglenceli bi$eyler cikar ortaya. hani cok param olsa belki scirocco dusunurum de, o parayi sciroccoya degil de 2.el clk'ya vermeyi tercih edebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tabi canım beklentilere gore degisir o stock 1.4 160hp scirocco clk320yi kalkışta alabiliyo, bu da dip not :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 rc alayini aliyo =) ama olay sadece kalki$tan cikiyo para arttikca. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 micosoft yaramış ilkeciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 tabi yani 306 gti alıp m3lere kafa falan da tutmayı deneyebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar