Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Abi iki sebebi var, birincisi alirsam eski olucakti sonucta ve hem ugrastiricakti, hem de yedek parcasi patlicakti astari yuzunden pahaliya gelecekti. Ikincisi de aile ve arkadas ziyarete gelir sonucta ara sira, arkada dar olsa da oturulabilecek gibi koltuk olmasini istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ilk bölüme katılmamakla beraber ikinci bölüme katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 valla 3 serisi coupéler makyaj geçirecek diye biliyordum, ama almışken 3.35 al atmosferik olmasın daha iyi dfsdgsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi ben oyle hiz falan yapcak bi adam degilim, 35 e falan para vermeye deger mi ki, motordan baska ne farkli? 30 bile alir miyim bilmiyorum acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 valla turbocharged motor olacak 3.35 olursa, hem sesi güzeldir, hem performansı daha iyidir yüksek devirlerde hem de yokuşta zartta zurtta atmosferik motorlar problem çıkartabiliyor diye duyduğum için 3.35 alabiliyorsan al dedim. e92 kasa 3.30 var mı bilmiyorum ama 3.35'lerin arka tampon da güzel duruyor tabii =). ayrıca altında coupe araba olacak, spor arabası olupta basmayacam diyen çok kişi gördüm, 2-3 ay sonra canavar kesiliyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 matama said: yeni kasa oluyor , bildigim 2008 i git al, yeni kasaysa gayet guzel alet hayirli olsun. satarkende satarsin sak diyeabi bugun bu isleri arastirdim, 2. el alirsam zaten satarken iyice dusmus olucak fiyati zaten 3 yil eski + 3 yil daha koy 6 sene ve 3. el, cok dusuge satarim. bu sebepten satin almicam sifirini lease edicem, carsamba gunu gidicem bakalim. hem yeni surmus olurum hem kafam rahat olur zaten 3 sene falan kalirim burada, hesapladim boyle hm daha ucuz hem 0 araba surucem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 aferin, yola gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bi de su 3 sene falan kalirim sonra ceker giderim kafasini birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 3.28 diye Gittim 2010 4 ceker 3.35 coupe aldim hadi hayirlisi. Sorun cikmazsa (Turk ehliyeti var hala sinava yarin gircem, turk ehliyeti de international olmayabilirmis vsvs) yarin teslim aliyorum arabayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kazasiz belasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kaç kayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 58 bin dolar toplam degeri iste otomatik vites, premium pack, sports pack, 4 ceker ve navigation var normal degerinin uzerine. iste ne biliyim oturdugun zaman sana emniyet kemerini uzatmaktan tut, telefonuna gelen aramalari direk arabaya vermesine, tekerlekle donen fardan arabaya google maps linki yollayip adrese seni sag sol goturmesine, sesli komuta kadar bisuru bana sahsen baya guzel gelen ozellik var. lease ettim ben, baya mantikli bi fiyat veriyorum aylik bu da kendisi :) ben yaklasik 5 saatlik gezi ve pazarlik sureci uzerine almanin rahatligi + sorun cikar mi yarin teteneligiyle cok garip cikmisim yalniz ahah, arabayla tezat icindeyim http://img86.yfrog.com/img86/4462/ou9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 trix said: valla turbocharged motor olacak 3.35 olursa, hem sesi güzeldir, hem performansı daha iyidir yüksek devirlerde hem de yokuşta zartta zurtta atmosferik motorlar problem çıkartabiliyor diye duyduğum için 3.35 alabiliyorsan al dedim. e92 kasa 3.30 var mı bilmiyorum ama 3.35'lerin arka tampon da güzel duruyor tabii =). ayrıca altında coupe araba olacak, spor arabası olupta basmayacam diyen çok kişi gördüm, 2-3 ay sonra canavar kesiliyorlar =)hadi seni dinledim ben de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ahaha olm bmw goren masum izmirli gibi cikmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Selam, Ahh... yoruma koptum :D Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Hayırlı olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 58.000$ tabi ya.. buradaki donanimli fiyati 100k € ama mukemmel secim, kutlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aquila said: ahaha olm bmw goren masum izmirli gibi cikmissin. lol hayırlı olsun kazasız belasız... BMW candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Topic'i yeni gördüm. hayırlı olsun abi ama baya aşmıssın dediğin fiyatı. Bence Porsche Cayman fln alırdın o fiyata be. 0 alınırmı bilemiyorum ama 2-3k km'li bulursun ebay'dan gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi porsche'den caymistim komple, bunun arkasi coupe olmasina ragmen yayla gibi, cok onemliydi o benim icin. 4 kisi rahat sigar yani gerektiginde. araba cok icime sindi her acidan. valla panik haldeyim simdi vizeyle ilgili bi detay var avukatimi falan da darlicam yarin, eger sorun cikarsa temmuza kadar beklemem lazim ki bi daha boyle fiyat bulamayabilirim. zira istedigim ekstralarin hepsi alette var + istedigim renkte, bi daha denk getirmek zor olur lease icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Selam, Audi S5 için istenen rakamlar nedir orada? Söyle de cümlenin yanına bi ufağı dost edelim dertlenip :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://www.barrieraudi.com/cars.aspx?s=new-audi_detail&year=2010&make=Audi&model=S5%20Quattro%20Tiptronic&inv=547&vin=WAUVVAFR2AA048207&total=4&pos=2¤t=1&size=50 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ilke kilo almışsın, araba da güzel olmuş=) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hayırlı olsun kazasız belasız kullan =) çok fena özendim ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Penthesilea said: trix said: valla turbocharged motor olacak 3.35 olursa, hem sesi güzeldir, hem performansı daha iyidir yüksek devirlerde hem de yokuşta zartta zurtta atmosferik motorlar problem çıkartabiliyor diye duyduğum için 3.35 alabiliyorsan al dedim. e92 kasa 3.30 var mı bilmiyorum ama 3.35'lerin arka tampon da güzel duruyor tabii =). ayrıca altında coupe araba olacak, spor arabası olupta basmayacam diyen çok kişi gördüm, 2-3 ay sonra canavar kesiliyorlar =)hadi seni dinledim ben de hehe güle güle kullan =), bence süper seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Selam, Atmosferik motorların yokuşta çıkarttıkları problem neymiş? Ben o noktayı kaçırmışım da :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar