Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Araba Onerisi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

valla turbocharged motor olacak 3.35 olursa, hem sesi güzeldir, hem performansı daha iyidir yüksek devirlerde hem de yokuşta zartta zurtta atmosferik motorlar problem çıkartabiliyor diye duyduğum için 3.35 alabiliyorsan al dedim.

e92 kasa 3.30 var mı bilmiyorum ama 3.35'lerin arka tampon da güzel duruyor tabii =). ayrıca altında coupe araba olacak, spor arabası olupta basmayacam diyen çok kişi gördüm, 2-3 ay sonra canavar kesiliyorlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

yeni kasa oluyor , bildigim 2008 i git al, yeni kasaysa gayet guzel alet hayirli olsun. satarkende satarsin sak diye
abi bugun bu isleri arastirdim, 2. el alirsam zaten satarken iyice dusmus olucak fiyati
zaten 3 yil eski + 3 yil daha koy 6 sene ve 3. el, cok dusuge satarim.

bu sebepten satin almicam sifirini lease edicem, carsamba gunu gidicem bakalim. hem yeni surmus olurum hem kafam rahat olur zaten 3 sene falan kalirim burada, hesapladim boyle hm daha ucuz hem 0 araba surucem yani.
Sosyal ağlarda paylaş

58 bin dolar toplam degeri iste
otomatik vites, premium pack, sports pack, 4 ceker ve navigation var normal degerinin uzerine.

iste ne biliyim oturdugun zaman sana emniyet kemerini uzatmaktan tut, telefonuna gelen aramalari direk arabaya vermesine, tekerlekle donen fardan arabaya google maps linki yollayip adrese seni sag sol goturmesine, sesli komuta kadar bisuru bana sahsen baya guzel gelen ozellik var.

lease ettim ben, baya mantikli bi fiyat veriyorum aylik

bu da kendisi :) ben yaklasik 5 saatlik gezi ve pazarlik sureci uzerine almanin rahatligi + sorun cikar mi yarin teteneligiyle cok garip cikmisim yalniz ahah, arabayla tezat icindeyim

http://img86.yfrog.com/img86/4462/ou9.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

trix said:

valla turbocharged motor olacak 3.35 olursa, hem sesi güzeldir, hem performansı daha iyidir yüksek devirlerde hem de yokuşta zartta zurtta atmosferik motorlar problem çıkartabiliyor diye duyduğum için 3.35 alabiliyorsan al dedim.

e92 kasa 3.30 var mı bilmiyorum ama 3.35'lerin arka tampon da güzel duruyor tabii =). ayrıca altında coupe araba olacak, spor arabası olupta basmayacam diyen çok kişi gördüm, 2-3 ay sonra canavar kesiliyorlar =)
hadi seni dinledim ben de hehe
Sosyal ağlarda paylaş

abi porsche'den caymistim komple, bunun arkasi coupe olmasina ragmen yayla gibi, cok onemliydi o benim icin. 4 kisi rahat sigar yani gerektiginde.

araba cok icime sindi her acidan. valla panik haldeyim simdi vizeyle ilgili bi detay var avukatimi falan da darlicam yarin, eger sorun cikarsa temmuza kadar beklemem lazim ki bi daha boyle fiyat bulamayabilirim. zira istedigim ekstralarin hepsi alette var + istedigim renkte, bi daha denk getirmek zor olur lease icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

trix said:

hadi seni dinledim ben de hehe

güle güle kullan =), bence süper seçim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...