Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapayım

Hagii

Öne çıkan mesajlar

abi kızla bi yere git, sonra kıza içir, sonra bi araba kirala, varsa göl, sahil, romantik bi yere çık, sonra kızı duygulandır, sonra kızı ağlat, sonra kızı teselli et, yanağını filan okşa ağlama de hafiften yanaşırsa sarıl, öpücükler kondur yanaklarına, yanaktan yavaş yavaş dudağa kay, sonra yapış.
Sosyal ağlarda paylaş

ismail pk anlamadım şu konuyu kız bana ne demek istedi arkadaşız diye.

daha tanışalı 2 hafta oldu. başımdaki kızı def edince faaliyete geçtim desem. 1 haftaadır faaliyetteyim. çok hızlı olduğumu az düşünüp kendimi az geriye çekeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şu durum var.

bu konu dallas gibi karışık. keşkebaşta yazsa idim.

bu kız iş yerinde kalıcı en az 2 sene kimse onu atamaz. ama bi kız daha var. benim hemşehrim oluyor aynı zaman da. benim içim ona gidiyor. onunla olsun diyeceğim ama kız 1 ay sonra gidiyor. gideceği yer ise belli değil. işler yarım kalır ve birşey olmadan gitmesinden korkuyorum.

işin garip tarafı o kıza güzelsiniz dedim suratına karşı, gül verecektim ama oha dedim kendi kendime 2 hafta oldu geleli iş yerine daha. ve ben 1 haftadır faaliyetteyim.

otobüs te yanyana oturduk, muhabbet ettik sağdan soldan. onunda telini aldım. ama bi mahsur gibi cümle kullanmayarak. deneyim kazandığım için;)bu kız acemi olduğu için bana sormaya geldi odama ve sorunu hallettim. tartışma yaşadığı kişileri kendisinden özür dilettim zorla. ben de onun odasına gidiyorum ve burçlarımız aynı çıktı yengeç.

bilmiyorum kafam karışık yolun başında iken bi çizgi çicmeliyim
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu demek istedi sakıncası falan fişman var mı diyerekten sorunca sen az çok bişiler belli etmişsin ki , kız da arkadaşız ne olacak demiş işte benim görüşüm bu doğrultuda.

Herkes bilir ki seviyorsan karşındaki ile konuşurken falan o yasak kelime'yi asla duymak istemezsin söylememek için bloke ettiğin gibi..

Eğer kız bunu seni üzmemek için yolun başında belirtmiş ise kötü değil çok iyi bir şey yapmış diyebilirim yani seni çok üzmeden halletmiş bir nebze..

Hadi ben yatayım 7'de kalkıcam işe gidicem akşam 10'a kadar full çalışıcam artık mesai'ye de kalıcam ciğerleri üşüttüm boğazlarım tahriş olmuş yutkunamıyorum bile gg. Dediklerimi göz önünde bulundur lütfen üzülmeni istemem çünki anlıyorum seni. Kal sağlıcakla bol şans
Sosyal ağlarda paylaş

iki kız yanyana iken birinden birine üstün tutmuyorum kafam karışık olduğu için ama pazartesi o 1 ay sonra gidecek kızla uğraşacağım sadece.

hatta bu hafta sonu yemek falan davet etmeyi düşünüyorum ama kızı sıkboğaz etmemek istiyorum. burada kararımı verdim gibi ama acaba hata yapıyormuyum onu düşünüyorum şu an veya eksik kalan biryer
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar teşekkür ederim ayrıca size iyi geceler ismail.
ben o arkadaşız olayını şöyle yorumladım. daha doğru anlam koydum kız 2 hafta önce tanışıp 1 hafta önce samimi davranan birisine sevgiliyiz diyecek hali yoktu diyorum.

o
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

bilmiyorum kafam karışık yolun başında iken bi çizgi çizmeliyim

Bence de.. Bir karar vermek hiç vermemekten iyidir.

Bir de hani şu söz geldi aklıma " Hayatta söylediklerimiz için değil , söylemediklerimiz için pişman oluruz" diye sen onu hayatta yaptıklarımızdan değil yapmadıklarımızdan pişman oluruz olarak ta görebilirsin hadi gg yattım ulan. Kesin bu sefer!
Sosyal ağlarda paylaş

Araba çok önemli bişey.
Direk o kıza da abanma hafiften alıştıra alıştıra git belli direk samimi olmuyor zamanla sen de anlamazsın samimiyetin nasıl geliştiğini zaten.

Kızla çok fazla konuşacağına nasıl bi kapı açarım muhabbet gelir kız salt cevap gelmez gibisinden konulara kafa yor.

Kolay gelsiN.Güzel arkadaşı varsa ayarla :P
Sosyal ağlarda paylaş

kermit ne kaadar alakasız bir tipsin ya

sen garbıç a gitsene

birisi bi laf etsin mont la sıç diyeyim hemen. bunlar 2-3 yaşındaki çocuklarda görülen ve zekanın geliştiğini gösteren bilimsel kanıtlardır.

ve sonuç ne mi oldu. baktığım kıza bakmıyorum artık.onunda hiç umrunda değilmiş gibi sanki.diğeri de gideceği için elinde valiz varmış gibi duruyor.

yani her iki kız da olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...