vivavale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 harbiden de cok olumsuz postlar lan dostum ne yap et kahve borclan ya da kendine kahve ısmarlattır gerisi gelicektir. ama ilk postda yazdıklarımda cıkabilir bosuna üzme kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 abi kızla bi yere git, sonra kıza içir, sonra bi araba kirala, varsa göl, sahil, romantik bi yere çık, sonra kızı duygulandır, sonra kızı ağlat, sonra kızı teselli et, yanağını filan okşa ağlama de hafiften yanaşırsa sarıl, öpücükler kondur yanaklarına, yanaktan yavaş yavaş dudağa kay, sonra yapış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ismail pk anlamadım şu konuyu kız bana ne demek istedi arkadaşız diye. daha tanışalı 2 hafta oldu. başımdaki kızı def edince faaliyete geçtim desem. 1 haftaadır faaliyetteyim. çok hızlı olduğumu az düşünüp kendimi az geriye çekeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bir de şu durum var. bu konu dallas gibi karışık. keşkebaşta yazsa idim. bu kız iş yerinde kalıcı en az 2 sene kimse onu atamaz. ama bi kız daha var. benim hemşehrim oluyor aynı zaman da. benim içim ona gidiyor. onunla olsun diyeceğim ama kız 1 ay sonra gidiyor. gideceği yer ise belli değil. işler yarım kalır ve birşey olmadan gitmesinden korkuyorum. işin garip tarafı o kıza güzelsiniz dedim suratına karşı, gül verecektim ama oha dedim kendi kendime 2 hafta oldu geleli iş yerine daha. ve ben 1 haftadır faaliyetteyim. otobüs te yanyana oturduk, muhabbet ettik sağdan soldan. onunda telini aldım. ama bi mahsur gibi cümle kullanmayarak. deneyim kazandığım için;)bu kız acemi olduğu için bana sormaya geldi odama ve sorunu hallettim. tartışma yaşadığı kişileri kendisinden özür dilettim zorla. ben de onun odasına gidiyorum ve burçlarımız aynı çıktı yengeç. bilmiyorum kafam karışık yolun başında iken bi çizgi çicmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Şunu demek istedi sakıncası falan fişman var mı diyerekten sorunca sen az çok bişiler belli etmişsin ki , kız da arkadaşız ne olacak demiş işte benim görüşüm bu doğrultuda. Herkes bilir ki seviyorsan karşındaki ile konuşurken falan o yasak kelime'yi asla duymak istemezsin söylememek için bloke ettiğin gibi.. Eğer kız bunu seni üzmemek için yolun başında belirtmiş ise kötü değil çok iyi bir şey yapmış diyebilirim yani seni çok üzmeden halletmiş bir nebze.. Hadi ben yatayım 7'de kalkıcam işe gidicem akşam 10'a kadar full çalışıcam artık mesai'ye de kalıcam ciğerleri üşüttüm boğazlarım tahriş olmuş yutkunamıyorum bile gg. Dediklerimi göz önünde bulundur lütfen üzülmeni istemem çünki anlıyorum seni. Kal sağlıcakla bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 iki kız yanyana iken birinden birine üstün tutmuyorum kafam karışık olduğu için ama pazartesi o 1 ay sonra gidecek kızla uğraşacağım sadece. hatta bu hafta sonu yemek falan davet etmeyi düşünüyorum ama kızı sıkboğaz etmemek istiyorum. burada kararımı verdim gibi ama acaba hata yapıyormuyum onu düşünüyorum şu an veya eksik kalan biryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 arkadaşlar teşekkür ederim ayrıca size iyi geceler ismail. ben o arkadaşız olayını şöyle yorumladım. daha doğru anlam koydum kız 2 hafta önce tanışıp 1 hafta önce samimi davranan birisine sevgiliyiz diyecek hali yoktu diyorum. o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hagii said: bilmiyorum kafam karışık yolun başında iken bi çizgi çizmeliyim Bence de.. Bir karar vermek hiç vermemekten iyidir. Bir de hani şu söz geldi aklıma " Hayatta söylediklerimiz için değil , söylemediklerimiz için pişman oluruz" diye sen onu hayatta yaptıklarımızdan değil yapmadıklarımızdan pişman oluruz olarak ta görebilirsin hadi gg yattım ulan. Kesin bu sefer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 1 ay sonra gidecek hemşerie bütün ilgimi yoğunlaştıracağım artık. 1 ay sonra yok ama ne olacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hagii said: ve burçlarımız aynı çıktı yengeç. ooo tamam hacı bitmiştir o işi oldu bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 burç kızla ister istemez muhabbet konusunun malzemesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu kadar kafaya takarsan rahat olamazsın. rahat olmazsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 çabuk atlatmana sevindim haci :D inşallah elde edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Araba çok önemli bişey. Direk o kıza da abanma hafiften alıştıra alıştıra git belli direk samimi olmuyor zamanla sen de anlamazsın samimiyetin nasıl geliştiğini zaten. Kızla çok fazla konuşacağına nasıl bi kapı açarım muhabbet gelir kız salt cevap gelmez gibisinden konulara kafa yor. Kolay gelsiN.Güzel arkadaşı varsa ayarla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Öbür kızın ev arkaşına da çalış bence biraz. Hafiften onla da samimi ol, kaleyi içten fethetmek en güzeli aslinda. Onla arkadaşlığın ilerleyince öteki elemanin elindeki kozlardan birini almış olursun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya bu kadar dallandırıp budaklandırıcak ne var anlamıyorum. Çek kolundan sen bundan sonra benim kız arkadaşımsın haberin olsun de geç ya. ( Harbiden işe yarıo bi kez aynen böyle öküzlük yaptım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 diğer cocuga söyle bak kardeşim benim gönlüm bu kızda diye. o cocukta "e benimde öyle" derse gidin kızın odasına 1 2 3 çıkarın vurun masaya sonuc orda belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fistan said: diğer cocuga söyle bak kardeşim benim gönlüm bu kızda diye. o cocukta "e benimde öyle" derse gidin kızın odasına 1 2 3 çıkarın vurun masaya sonuc orda belli olur. ahahahahah harika bi yöntem tuttum bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 biriside çıkıp ne yapayım diye soran bu arkadaşımıza montla sıç dememiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kermit said: biriside çıkıp ne yapayım diye soran bu arkadaşımıza montla sıç dememiş lan. Senin gelip söylemeni bekliyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ver küsküyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Dostum, kafanı kazıt, biraz da vicut yap, tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kermit ne kaadar alakasız bir tipsin ya sen garbıç a gitsene birisi bi laf etsin mont la sıç diyeyim hemen. bunlar 2-3 yaşındaki çocuklarda görülen ve zekanın geliştiğini gösteren bilimsel kanıtlardır. ve sonuç ne mi oldu. baktığım kıza bakmıyorum artık.onunda hiç umrunda değilmiş gibi sanki.diğeri de gideceği için elinde valiz varmış gibi duruyor. yani her iki kız da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sen alakalı tipsinde ne boka yarıyon bana onu söyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar