Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben biraktim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun parali olunca ben biraktim. O kadar parayi 1-2 ay beklerim guild wars a ya da world of warcraft a falan veririm, bi cok seyi duzeltmediler oyunda.
Level 45 e geldim, hep ayni, ayni yaratiklari kes, haftada 1-2 gun 2 saat PVP yapacam diye oynanmaz bu oyun., Ayrica cok dengesiz, rogue cok guclu durumda. Benim 800 vuran buyum adam yanima gelene kadar (4 defa atiyorum,ilk chill) anca 400 (4 defada) falan vuruyo, kacmaya calismsam da kacamiyorum, sonra adam bana single hit 1200 yapiyo...ayrica swift ile bile benden hizli kosuyo (chill yemis olarak) zaten bi de ok atiyo ki hic girmiyorum..
yani kisacasi ben parami baska oyunlara veririm, size kolay gelsin...
Oyun hep ayni seyler tekrar tekrar...
Mesaj tarihi:
lineage gibi bişi olması içn bence 1 senelerini vermeleri lazım ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Adam tabi senden daha hızlı koşar sen swift kullanıyorsun adam Lightfeed kullanıyor yanmış yazmış olabilirim skill in yazılışını af ola.

Oyunda yeni patch geldi tabi para vermediğiniz için görmediniz 10 küsür çeşit yeni yaratık eklendı yaratıkların tipi değişti yeni silah ve unique dager lar eklendi clan-war açıldı yani ultimadaki order chaos hesabı.

Sendeki itemlar iyi değildir o yüzden chill attıklarında yavaşlıyorsundur benim karakterimdeki buz bağışıklığı 800 bana tın geliyo oyunda item bulamazsan tabi zevk alamazsın doğal.

Lineage 2 yi ultimanın firması çıkardı ve sponsorları çok sağlam ve Lineage 1 den gelen bir oyun olduğu için taban oyuncu kitlesine sahip, ona verilen sponsor ları KO verselerdi aynı sonuç çıkardı.

Sonuçda Lineage 2 daha güzel kabul ediyorum KO avukatıyımya (ehhe) savunmaya geçeyim dedim.

Ben acc umu sattım 250m a alan hayrını görsün belki bu topiki okur. İtemlarımı söyleyim
Server Adonis:
Full Chitin Set +6 with dex
Ring of life*2
+8 Dex amulet
11m
+4/+6 shard
lvl 60
Logos:
Full Chitin Set +6 govdelil +7 with dex
Ring of life*2
Priest amulet
+6 Iron Bow
+5*2 shard
2m
lvl 48

Napıyoruz ordan gelen parayı dolar a yatırırp WOWC ı bekliyoruz cumlemize hayırlı olsun...[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
Yeni yaratiklara falan bende baktim cikmadan once, ama adamlar 5-6 tane daha skin yapmis diye verilmez her ay o para :) Merak ediyorum acaba 1-2 ay sonra WOW cikinca kac kisi kalacak o oyunda. BU arada WOW open BETA agustos ayinda cikiyo, orada da turk klani falan kuralim...

Bu arada Wolas yanlis anlamisin, chill yiyen ben degilim, chill i ben atiyorum adamin ustune, ama etkilenmiyor...eee madem adam buyuye bu kadar dayanikli, bir koyusta indiriyor beni, wizard in zirhinin fighter gibi olmasi (HP si zaten onda biri falan) dusunulemez, iste sana dengesizlik...
Ben en son lvl 45 de 400 kusur hp ile dolasiyodum, Armor ise Lamia armor bu ne, o ile 300 kusur idi...ve bi priest buff yapmisti beni, adamin teki geldi 1200 vurdu (tek vurusta) oldum, iste o anda icimde bisi koptu....
Neyse hadi WOW veya guild wars topic inde tekrar gorusmek uzere...
Mesaj tarihi:
Ankaradaki cafeye gelen elemanlardan biri aldı.
Demişsinki WOW çıkınca bunu kimse oynamaz zaten bunu değil Lineage i de kimse oynamayacak veya para lı olan başka oyunları en azından oyundan anlayan WOW varken diğerlerine para vermez.

Lvl 70 mage priest armorlarını giyebiliyor böylelikle inanılmaz fazla armor u oluyor tabi yanlızca bir hayal KO nun en üst lvl li oynayanı lvl 63 Adonisde bir fighter.

Chill ile milleti tabiki durduramazsın daha lvl ın çok az adamların lvl ları ve itemları seninkinden çok iyi sana 800+ glaciar resistance ım var diyorum sen bana gelmiş millet donmuyor diyorsun o büyüyle tabi donmaz lvl 57 de gelen bir büyü var o büyü olayı bitiriyor daha sonraki bir lvl da da bir büyü vardı ama hatırlamıyorum ara verdiğim için sonuçda tek başına mage adam öldüremez ama pvm de çok etkili artı boss larıda mage olmadan kesmek imkansız.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
Demişsinki WOW çıkınca bunu kimse oynamaz zaten bunu değil Lineage i de kimse oynamayacak veya para lı olan başka oyunları en azından oyundan anlayan WOW varken diğerlerine para vermez.

*! Tlm den Kızılcık sopasını alır *
olm de gak gidin ya hayatınızda hiçmi oyun görmediniz oyun daha cıkmadan teşhis koymuşsunuz hepiniz deli ediyorsunuz adamı WoW da WoW WoW da WoW gidin oksijen depolayın wow dan daha iyi oyunlarda var biraz araştırmanızı öneriririm

Everquest mesela everquest sux mux diyorsunuz ama oyun en geniş oynanışa sahip oyun oyunda level 65 olduktan sonra asıl oyun başlıyor God kesiyorsunuz raidlere fln fln

vede everquestteki zone kadar hiçbir oyunda zone yok okadar bu yuzden sadece 1 yerde avlanmak diye bişey yok.[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Mesaj tarihi:
Benim EQ ile ilgili anlayamadığım nokta şu: Sırf NPC kesmek için neden MMO oynanır? Diğer MMO'larda klan savaşları vs'de güçlü olmak için yaratık kesilirken burda daha güçlü yaratığı kesebilmek için daha güçlü olabilmek için yaratık kesmek olgusu var. Yanlış mı biliyorum?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
biraz doğruluk payı var ama oyunda önemli olan gralım ben babs mı? tabiki hayır saatler boyu süren (ben gitmedim ama bizim gruptan gidenler söylüyordu) tanrı kesme işkencesi raidler falan yapıyorsun zor bölgelere.yani oyunda amaç gral olmak değil oyun içinde sosyalleşme

dikkatinizi çekerim Everquest grup oyunudur solo olmaz grup olması icinde belli bi çevreye ihtiyac vardır çevre olması icin konuşmaya ihtiyac vardır =)

yani oyunda tek başına hiçbi poké yapamazsın oyun daha çok grup sosyalleşmeye kayık :D 60 70 kişiyle GOD fln kesiyorsunuz düşünsenize süper olmazmı? ordaki eğlence muhabbet hiçbiryerde yok

yok böle muhabbet :D illaki!! :D illaki pınar uscuj :C[signature][hline]morning morning where are you going?
Cable Mail
Aysikyu
Mesaj tarihi:
Bir cafeye gitmiştim oyunun betasını adam oynuyordu ben onu tanıdımda o beni tanımadı ultimadan neyse arkadan izledim hoşuma gitti, webde ss lere video lara baktım bayıldım zaten wc hastası bi insanım daha ne deyim..
Eq çok eski bir oyun hala rekor seviyede oyuncuya sahip ama grafik falan hoşuma gitmiyor, benim oyunu beğenmem için grafik tatmin edici olacak oynanabirlik olucak bundan kastım bireysel yaşayabiliceksin oyunda, skill sistemi insanın beynini zükmüycek kaba ama yeterli düzeyde olucak zaten günümüzde tutulan oyunların çoğuda bu şekilde örneğin cs belli bir taban var oyunda o tabanı öğrendiğinde oyunu oynayabiliyorsun her tür detayını kullanabiliyorsun haa sonra aim ini geliştirip kral olmaya çalışıyorsun. Oyun her düzeyden insanın öğrenebiliceği bir oyun ama half life ın başka bir ürünü olan natural selection o kadar sevilmedi çünkü çok detay var oyunu anlamak zor (ben aşığım o ayrı) bü yüzden oyun yayılamadı toplumun beğenisini kazanamadı oyuncu kitlesi daha çok basit ama eğlendirici oyunlardan hoşlanıyor bu düşüncemide ingiltere yapımı oyunların hangilerini türkiyeye getirmeliyiz diye bir projedeydim bc nin yürüttüğü ordan öğrendim.

[Bu mesaj Wolas tarafından 05 Temmuz 2004 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
McsPeyn, 04 Temmuz 2004 17:50 tarihinde demiş ki:
Benim EQ ile ilgili anlayamadığım nokta şu: Sırf NPC kesmek için neden MMO oynanır? Diğer MMO'larda klan savaşları vs'de güçlü olmak için yaratık kesilirken burda daha güçlü yaratığı kesebilmek için daha güçlü olabilmek için yaratık kesmek olgusu var. Yanlış mı biliyorum?

İlle player kesmek, lootlamak h@x0rlamakmı lazım?[signature][hline] My entire life passes before her eyes..
Aşk ve pilav böceği

Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 04 Temmuz 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
level 65 olduktan sonra asıl oyun başlıyor God kesiyorsunuz raidlere fln fln

Peki o seviyeye gelene kadar ne olucak madem oyun ordan başlıyo ki.. Evet bence oyunda rakibin olucak ki zevk alasın hep daha güclü npc leri öldürebilmek için gelişmek çok sıkıcı geliyor bana bazı kayıplar vericeksin ki oyun oynarken daha iyisini isteyip haz alıcaksın hep exp kasmak lvl yükseltmek sonra x yaratığını keserken artık q yaratığını kesebiliyorum demek çok abes biraz action olacak pvp olacak pvm olacak her türü kaplayacak, bana fm oyunlar içinde pvp si olmayan başka bir oyun söylesene..[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
full multi yani sadece net den oynanabilen stg ko dac vs vs[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
said:
Wolas, 05 Temmuz 2004 03:19 tarihinde demiş ki:
... bana fm oyunlar içinde pvp si olmayan başka bir oyun söylesene..

Eq dada var pvp
bu tür oyunlardan ASLA VE ASLA UO PVP si bekleme bu oyunlarda büyüyü cast etmen icin hareket etmemen ve başkasının sana vurmaması (interrupted) gerekirki anca bi büyü yapabilesin ve acayip sıkıcıdır bu tür oyunlarda pvp ha diyeceksin daocta neden RVR ler cok zevkli bu oyunda özel hareketler var artislik hareketler var (örn:merc) bu oyunu yukarıda tutuyor diye düşünüyorum özel vuruşlar fln oldugu için yani uo nun oyun yapısı farklı 3d fps mmoların farklı anlatabiliyormuyum

yanlışmıyım hacılar??[signature][hline]morning morning where are you going?
Cable Mail
Aysikyu
Mesaj tarihi:
oyun bence gayet güzel, tek kötü yanı olabilir o da eskiler ile yeniler arasında dağlar kadar fark olması. kasıyorus işte. :P[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
  • Yeni Oluştur...