Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Selamlar, 1 ay önce meyve suyu döküldüğü için teknik servise gönderdim leptopumu (markası asus). Teknik servis bilgisayarda bi sorun olmadığını ancak klavyenin kullanılmasının zor oldugunu klavyenin değiştirilmesi gerektiği söylediler. Başkada sorun olmadığını söylediler. Leptop bugün geldi ve masaüstü simgeleri görünmüyor yoklar kaybolmuşlar. Gerçi zaten kayıptılar döküldükten sonra ama. Neyse sormak istediğim şu; tüm sistemlerin düzgün çalışıp çalışmadıgını kontrol edebilecek bi program var mıdır ? Yada bu sorunu nasıl aşabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 masta üst simgeleri gözükmüo derken? herhangi bişeyi masa üstüne atınca da mı çıkmıo yani bilgisayarım geri dönüşüm kutusu vs onlar kapatılmış olabilir masa üstüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 hangi meyve suyuydu doktugun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mortis said: masta üst simgeleri gözükmüo derken? herhangi bişeyi masa üstüne atınca da mı çıkmıo yani bilgisayarım geri dönüşüm kutusu vs onlar kapatılmış olabilir masa üstüde Yok kişileştirmede hepsi işaretli ama gözükmüyor. Esh said: hangi meyve suyuydu doktugun? Komik olma çabalarınızı anlıyorum ama bu kadarda komik olmaya çalışmayan. Ciddi bir problemim var ve dalga geçilmesi gayet saçma. Kendinizi alçaltmayın heryerde popüler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 hangi meyve suyuysa, icindeki glikoz oranina bagli olarak gercekle$ebilecek elektriksel hatalari hesaplayacaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Esh said: hangi meyve suyuysa, icindeki glikoz oranina bagli olarak gercekle$ebilecek elektriksel hatalari hesaplayacaktim. o zaman sözlerim için özür dilerim gerçekten ciddiysen. Cappy şeftali suyu döküldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Masaüstü simgeleri derken normal bi kısayol attığında görünüyor ama temel simgeler mi görünmüyor ben tam anlayamadım açıkcası.Eğer diğer simgeler görünüyosa formatlayıp bir daha windows kur istersen belki eksik dosya olayı falandır.Yada sağ tıklayınca açılan menuye bi bakabilirsin sağ tık->görünüm->masaüstü simgelerini göster aklıma ilk gelen bunlar oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Beyt said: Masaüstü simgeleri derken normal bi kısayol attığında görünüyor ama temel simgeler mi görünmüyor ben tam anlayamadım açıkcası.Eğer diğer simgeler görünüyosa formatlayıp bir daha windows kur istersen belki eksik dosya olayı falandır.Yada sağ tıklayınca açılan menuye bi bakabilirsin sağ tık->görünüm->masaüstü simgelerini göster aklıma ilk gelen bunlar oldu... o zımbırtı seçiliydi zaten ama kaldırdım tekrar clickledim görünür oldular. Anakartda falan bi sorun varsa yada herhangi bir parçasında sorun varsa bunların çalışmasını test edebileceğim bir program var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 her şey normal yani şimdi ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yav said: her şey normal yani şimdi ?! Evet öyle görünüyor ama yinede bi şüphe var içimde, biyerlere kaçtı mı ki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kaçsa çalışmazdı herhalde di mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 çalışıyorsa sorun yoktur dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Pluton said: Esh said: hangi meyve suyuysa, icindeki glikoz oranina bagli olarak gercekle$ebilecek elektriksel hatalari hesaplayacaktim. o zaman sözlerim için özür dilerim gerçekten ciddiysen. Cappy şeftali suyu döküldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Geçmiş olsun arada sırada saçmalayabiliyor Windows onlardan biri sana denk gelmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yetemenk said: kaçsa çalışmazdı herhalde di mi :/ Ya bu teknik servisdeki eleman dedi ki Anakart'a kaçmıştır oksitlenme yapar bozulur v.s v.sgibilerinden bişi sölediler. Ondan tırsıyorum 440$+KDV miş Anakartı değiştirmenin bedeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Esh said: hangi meyve suyuysa, icindeki glikoz oranina bagli olarak gercekle$ebilecek elektriksel hatalari hesaplayacaktim. hesaplayabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ne kadar süre oldu teknik servisten alalı sen makinayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bende içki dökmüştüm 1 ay önce lap diye, sabaha klavye tuşlarından birkaçı yapış yapış olmuştu ama kendi kendine düzeldi. Klavyelerde sıvı koruması oluyo son 3-4 senedir bozulmasın diye, korkucak birşey olucağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bu masaüstü göstermeme olayını yeni anladım. Arkadaşlar şöyle bir sorun oluyor; Şarj fişini takıyorum masaüstü geliyor, şarj fişini çıkarıyorum masaüstü gidiyor. Ama sağ tıklayıp öğeleri gizle ve ardından göster dersem yine görünüyor. Sizce sorun ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 paspatur said: Esh said: hangi meyve suyuysa, icindeki glikoz oranina bagli olarak gercekle$ebilecek elektriksel hatalari hesaplayacaktim. hesaplayabildin mi? delikanlı adamın meyvesuyu içmeyeceğini hesaplamıştı en son. delikanlı adam aslansütü içer. o da pc'ye zarar vermez. içmeyi bilicen ama.. yoksa "You're such a fruit" der gider bozar pc'yi.. yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Elektronik esyalarin etrafinda yiyecek icecek maddesi bulundurmamak, tuketmemek gerekli. Bir daha dikkat edersin herhalde. Sirf laptop icin degil butun elektronik aksamla calisan aletler icin boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 az votka koy üstüne. bişeyi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bir tane adam gibi geyik yapmadan cvp verecek insan bulamayacağım sanırım. Burda bir sorunum için size fikir soruyorum. Elbette yardım etmemekde özgürsünüz ama bu dalga geçebileceğiniz yada geyik yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 geçmiş olsun sorunun cevabını anca servis verir :S belki bir daha götürmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tuneup utilities yükle. herşeye bakılıyo ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar