Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üstüne meyve suyu dökülen leptop hakkınd

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, 1 ay önce meyve suyu döküldüğü için teknik servise gönderdim leptopumu (markası asus). Teknik servis bilgisayarda bi sorun olmadığını ancak klavyenin kullanılmasının zor oldugunu klavyenin değiştirilmesi gerektiği söylediler. Başkada sorun olmadığını söylediler. Leptop bugün geldi ve masaüstü simgeleri görünmüyor yoklar kaybolmuşlar. Gerçi zaten kayıptılar döküldükten sonra ama.

Neyse sormak istediğim şu; tüm sistemlerin düzgün çalışıp çalışmadıgını kontrol edebilecek bi program var mıdır ? Yada bu sorunu nasıl aşabilirim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

masta üst simgeleri gözükmüo derken? herhangi bişeyi masa üstüne atınca da mı çıkmıo

yani bilgisayarım geri dönüşüm kutusu vs onlar kapatılmış olabilir masa üstüde

Yok kişileştirmede hepsi işaretli ama gözükmüyor.

Esh said:

hangi meyve suyuydu doktugun?

Komik olma çabalarınızı anlıyorum ama bu kadarda komik olmaya çalışmayan. Ciddi bir problemim var ve dalga geçilmesi gayet saçma. Kendinizi alçaltmayın heryerde popüler için...
Sosyal ağlarda paylaş

Masaüstü simgeleri derken normal bi kısayol attığında görünüyor ama temel simgeler mi görünmüyor ben tam anlayamadım açıkcası.Eğer diğer simgeler görünüyosa formatlayıp bir daha windows kur istersen belki eksik dosya olayı falandır.Yada sağ tıklayınca açılan menuye bi bakabilirsin
sağ tık->görünüm->masaüstü simgelerini göster aklıma ilk gelen bunlar oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyt said:

Masaüstü simgeleri derken normal bi kısayol attığında görünüyor ama temel simgeler mi görünmüyor ben tam anlayamadım açıkcası.Eğer diğer simgeler görünüyosa formatlayıp bir daha windows kur istersen belki eksik dosya olayı falandır.Yada sağ tıklayınca açılan menuye bi bakabilirsin
sağ tık->görünüm->masaüstü simgelerini göster aklıma ilk gelen bunlar oldu...

o zımbırtı seçiliydi zaten ama kaldırdım tekrar clickledim görünür oldular. Anakartda falan bi sorun varsa yada herhangi bir parçasında sorun varsa bunların çalışmasını test edebileceğim bir program var mıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu masaüstü göstermeme olayını yeni anladım. Arkadaşlar şöyle bir sorun oluyor; Şarj fişini takıyorum masaüstü geliyor, şarj fişini çıkarıyorum masaüstü gidiyor.

Ama sağ tıklayıp öğeleri gizle ve ardından göster dersem yine görünüyor. Sizce sorun ne olabilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Esh said:

hangi meyve suyuysa, icindeki glikoz oranina bagli olarak gercekle$ebilecek elektriksel hatalari hesaplayacaktim.

hesaplayabildin mi?

delikanlı adamın meyvesuyu içmeyeceğini hesaplamıştı en son.

delikanlı adam aslansütü içer. o da pc'ye zarar vermez.

içmeyi bilicen ama..

yoksa "You're such a fruit" der gider bozar pc'yi.. yaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...