necmi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 3in1 bi paket olsa ve bi mağzada satılsa kredi kartına taksitte yapsa fiyatı ne olur ? gittigidiyor'da cok araştırdım ayrı ayrı ve kartıma vade yapmadan satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fiyata gelmeden önce hepsinin CD key al sadece. CD olmadan içinde daha ucuza gelir . Genel olarak DNR dan bakabilirsin fiyatlara. Ancak dediğim gibi sadece cd key satın alıp oyunu netten çekersen daha uyguna gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 d&r da klasik ve tbc yi bir arada satıyolarda 3ü bir arada varmı görmedim ben. hep wotlk ayrı gördüm taksit yapıyolarmı hiç bi bilgim yok ama yapıyolardır bence. 3 ünü alıp bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 hmm bi cd key araştırması yapmak lazım güvenilir bi yer bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 vatan bilgisayarda kredi kartına taksit yapıyorlardı, ama bir de vatan kart çıkarttırman lazım, gerçi o da 10 dakikadan fazkla sürmüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 d&r larda 3 ü bir arada var ama fiyatını bilmiyorum,bencede cd key alıp internetten çekmek daha kârlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tekirdağda yaşıyorum en son 6 yıl once vatan bilgisayara gelmiştim merterdemi neydi yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dr cok pahalıya satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 internetten key alarak ne kadar karımız oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Internetten wotlk 24 lira falandı en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 nerde nerde wotlk 24 lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 taksit yapıyorlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bu cd-key alma olayında hangi sitelere güvenilebilir? mesela offgamers.com diye bi site var fena değil gibi fiyatlar da.. bi bilginiz var mı bu key satan siteler hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 offgamers'dan cok alısverisim oldu rahatca alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 tamam tesekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bana güvenebilirsin :p http://forum.paticik.com/read.php?27,4894635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar