bombo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 benim pc biraz güleceksiniz ama olsun: 433 mhz celeron 32 mb ram 2mb ekran kartı falan ben bu pc ye performans artırıcı bir yazılım yükledim intelin yaptığı (bu arada anakart intel) adı ise "intel 82802 Firmware Hub Device.Yükledikten sonra Floopy ve bios ta sorunlar basladı.floopy artık çalışmıyor ve bios ta işlem yapamıyorum ama pc açılıyor.(Biosun pilin çıkarıp taktım ama yinede olmuyo bu sefer de "Detected Hard Disk"diyor.Çıldırıcam) Lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 fıs. la daha ne performans arttırıcısı en baba pc sende zaten,tüh şimdi pc bozuldu nasıl doom3 oynucaz senin pc'de be bombo :)[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bak HL 2 de çıkyoo ya oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 programı uninstall etmeyi denedin önce dimi?[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: aktiftablet, 05 Temmuz 2004 00:32 tarihinde demiş ki: programı uninstall etmeyi denedin önce dimi? sanırım hayır *!iptal olur*[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar