Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ne kadar zamandır Vista kullanıyorum ama arama zımbırtısına bir türlü alışamadım. PDF klasörü içerisinde computer adına sahip olan dosyaları bulmasını istiyorum ama bir türlü bulmuyor. daha ilk dosyanın adı computer oysaki. Sorun nedir anlamadım. Bugün sabahki aramamda dosyaları buluyordu oysa. Şimdi durmak bitmeyen bir yeşil çubuk (loading) görüyorum ama hiç bir sonuç göstermiyor. Copernic Desktop Search denedim, bilgisayardaki her dosyası çabucak indexleyip istediğim şeyleri buluyor. Ama bu da dosya içeriğinde arama yapıyor ve bulduğu sonuçları shift ile topluca seçip başka bir klasöre taşımayı beceremedim. Yine Windows Vista Search'e kaldık yani. Acaba arama ayarlarında mı bir sorun var merak ediyorum. Vista Search ile tecrübeli birisi varsa bu konuda yardım edebilir mi? Öğlenden beri uğraşıyorum bir sonuca varamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 vista happens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar