DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Son ses kibariye dinliyorlar,dinlesinler,diğer dinlediklerinin yanında güzel kalıyor,sabah sabah helelou heleoy diye uyanmak ne güzel,ne hoş. non stop haneler izliyorlar(ulayn muleyn diye bi bağıran adam var tek olayı bu dizinin) bir tanesi daima kafama dikilmiş "abi bu oyun ne oyunu,o adamı niye vurmuyon,ya ben bi oyun gördüm arkadaşta o çok süper bak..." vb saçmalıklarlı doldurup duruyor. iki tanesi sürekli 144x160 fln gibi saçma bi çözünürlükte stargate izleyip ufolar üzerinde ateşli tartışmalar yapıyorlar. diğer bir ilgimi çeken olay 2 tanesinin pc'de emulatorden durmadan pokemon oynuyor olması. arada çok ateşli fb-gs tartışmaları çıkıyor hijyen sıfır,ortak alanların hepsinin anası ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yurda ilk girildiğide illa bi emülatörden oyun oynama geyiği dönüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ilk günler herkes sana ters gelicek ama sonra sende onlardan birisi olacaksın max 2 3 hafta alışmaya bak cidden keyfini çıkarıcaksın zaman geçtikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 cehennem gibiymiş, kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ehahea 234*144 gibi çözünürlükte oturup internetten film izleme olayını bende anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ülke = Avrupa; date = Cumartesi askami; if (vodka + redbul + poker) then if (Ülke = Avrupa) do sex else emulatör oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Skroce said: ülke = Avrupa; date = Cumartesi askami; if (vodka + redbul + poker) then if (Ülke = Avrupa) do sex else emulatör oyna ülke = memleketim; date = cuma öğlen; if yurt=fettoş yurdu hadi beyler cumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 cumartesi gecesi etkinliğin halı saha maçı olacak benden söylemesi. hiç yurtta kalmadım oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ahahha evet onu unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar