bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Dragonmax said: sen istiyor duj verecek 200 dollâr daha ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ben fiyat bilmiyom. duyduum geyik :D ben evimde yıkanırım. biriyle giriceksem de duja, para vermem. masaj yaparım ödeşiriz asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 koltuk altına o sticklerden sürsek deo gerekmez saırım. birde parfüm den vucuda 3-4 kere fıslatmak fazla olmaz sanırım. siz ce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 3-4 iyidir hatun kişiler göğüslerine parfüm sıkmamalılar bu arada. tadı kötü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Asya Masaj salonlari var burda. Dujjjjunuzu aliyorsunuz hatun yikiyor sizi bi guzel, sonra profesyonel masaj yapiyor cok guzel, en sonda cinsel munasebette bulunup ustunuzude giydirdikten sonra gonderiyorlar selametle. Al sana komple bakim lan. Arkadas gitmis o anlatti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Şuraya hemcinsim bir arkadaş gelip kişisel bakım için yaptıklarını yazsın pilinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Afrika Masaj salonlari var burda. Dujjjjunuzu aliyorsunuz adam yikiyor sizi bi guzel, sonra profesyonel masaj yapiyor cok guzel, en sonda cinsel munasebette bulunup ustunuzude giydirdikten sonra gonderiyorlar selametle. Al sana bayanlar icin komple bakim lan. sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Steve said: Everyday I execute at least one skirt shave, in Milwaukee, Wisconsin. fsdsdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ha Ha Arma. Hey you. Yo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 senin rus manitaya nooldu steve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Which russian? Putin? I put in. Ha Ha Ha (Excluding 1 Ha, state tax of Wisconsin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 wisconsinde peynir gibi yemislerdir rusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bu ingilizce bilenler bana cok karizmatik geliyor, bana kisisel bakim yapsinlar istiyorum mutemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Steve said: Which russian? Putin? I put in. Ha Ha Ha (Excluding 1 Ha, state tax of Wisconsin.) barzo çıktı bizim steve. bu nasıl espri steve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hey, I'm trying to experience "Turkish IQ Level" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 skirt shave i iyi öğrenmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sesu said: Şuraya hemcinsim bir arkadaş gelip kişisel bakım için yaptıklarını yazsın pilinz. Geçen msnda da konusu geçmişti şesu ile aramızda. pati kızlarından ses soluk çıkmadı. ben yazıyım bari. tarafımdan; *kışın ayda bir kere, yazın 15 günde bir kere, kuaföre ağda için gidilir. *2 hafta da bir kere saçlara zeytinyağı maskesi yapılır. *hafta da bir kere yüz, eller ve ayaklara çeşitli aromalı(nemlendirici,peeling özellikli ıvırlı zıvırlı) maskeler yapılır. *2 hafta da bir manikür, ayda 1 kere de pediküre gidilir. *bazen hafta da 2 en çok 3. bazen dinlenmesi için zaman arılığı bırakıldığından 2 haftada 2 kere bile olabilir bu sayı fön çektirmeye gidilir. fön çektirmeye gidilemesse düzleştirici ile evde çile çekilir. *her gece yatmadan önce, yüz temizleme ürünleri ile yüz yıkanır. *ardından gece için nemlendirici krem sürülür. *aynı şekilde ellere ve ayaklara da. *rahatlamak amaçlı masaj seansları ayarlanır. ve vucud bakımı yaptırılır (bu işi profesyonel yapan yerlerde) bu çok sık olmasa da 2-3 ayda bir gidilir. *güzellik ve kalite açısından tek ve ünlü bir marka seçilir. *parfüm, deodarant filan her daim çanta da taşınır. *hafta da en az 2-3 kere kirpiklere ve kaşlara badem yağı sürülür. *çok makyaj yapmayı sevmeyen biri olarak, klasik hergün bir nemlendirici az renkli bir ruj sürülür dudaklara bazen hafif göz makyajı yapılır. liste daha çok uzayıp gidebilir. ama genel olarak bu ve bunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 oha tam kokana işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben hergün etek traşı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Böjeek said: *hafta da bir kere yüz, eller ve ayaklara çeşitli aromalı(nemlendirici,peeling özellikli ıvırlı zıvırlı) maskeler yapılır. *2 hafta da bir manikür, ayda 1 kere de pediküre gidilir. *her gece yatmadan önce, yüz temizleme ürünleri ile yüz yıkanır. *ardından gece için nemlendirici krem sürülür. *aynı şekilde ellere ve ayaklara da. *rahatlamak amaçlı masaj seansları ayarlanır. ve vucud bakımı yaptırılır (bu işi profesyonel yapan yerlerde) bu çok sık olmasa da 2-3 ayda bir gidilir. *güzellik ve kalite açısından tek ve ünlü bir marka seçilir. bunları bende yapıyorum yaptırıyorumki zaten sadece kızlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 maniküre giden erkek saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Czentovic said: oha tam kokana işi. sen kokana görmemişsin canım, bunlar sadece genel bakım. kermit said: bunları bende yapıyorum yaptırıyorumki zaten sadece kızlar değil. ağdayı neden çıkardın seçeneklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ayıp ayıp şş editlesene =( herkesin bilmesini istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 aslında intikam almak istediğin erkekleri sıraya koyup hepsine tek tek ağda yapıcaksın. o acıyla kıvranırken karşısında bi sigara yakcaksın. işkence rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar