Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dasaaa said: fede said: öldür anca.. ya da şu 15 adımlık şu planı ugula.. 15 adımlık plan [list=1] [*] venezüela bizden vize almıyor. [*] oraya uçak bileti al. [*] ülkenin batı sınırında kolombiya var. sınır diye bişi yok. rahatlıkla girip çıkabilirsin. [*] venezüela'dan bidonla benzin alıp kolombiya'da sat. biraz para yap. [*] sonra uyuşturucu işinde sivrilmen gerek. [*] sivril. [*] artık sadece kolombiya'da kalmalısın. [*] çetelerle içli dışlı ol ve yüksel... [*] yükseldikten sonra üst kademe ile içli dışlı ol. [*] bunu başardıktan sonra gizlice bir tekne ile amerika'ya geçmelisin. [*] gider gitmez fbi'a teslim ol. [*] onlara kolombiya uyuşturucu kartelinden bahsedeceğini söyle. [*] tanık koruma programını istediğini söyle. [*] büyük seçim ister misin derlerse iste kesinlikle. [*] yeni bir isim ve kimlik ile yeniden hayata başlayacaksın. [/list] hayırlı olsun. AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 "social butterfly" said: çivi çiviyi söker dierekten yeni birini buldum harikayım cumarteside onu çat die orta yerinden çatlatırım ohh çok mutluyum şuan onu catlaticam diye kendine catlatma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 O kişi takmıyosa ki bence öyle.Sen kimi bulursan bul çatlamayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 o kadar konuşulmuş. halbuki çok basit. 1 helalinden bir nipıltıvist yapsaydın kurtulmuştun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Tell them that you're ready for a commitment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kin nefret ve gözyasi hepsi var sanki birde azimle öc alma olayina girilmis sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dasaaa idolümsün !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://www.bahsettinabi.com/wp-content/iddaa/uploads/2006/08/simit1%5B1%5D.jpg http://www.alcamsatcam.com/r/kars-taze-kasar-peyniri-mb20757_158151_r1.jpg http://www.koniks.com/data/pic/18690_39_TEK%20%C3%87AY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 abvblizzard said: bana da bul istanbuldasın ankarada olsan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben ankaradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sana bulalım dedim istemedin ki hatırlamıo msun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ankaraya tasiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ne zaman dedim ya. bul sen, ayarla bişeyle, her türlü uyar bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 "social butterfly" said: ankarada olsan ... Ben de ankaradayııım! Bir de karşındaki kişiyi çatlatıcam falan diye böyle konuşmuşsun da peki yaptığın şey sonucunda ona giren çıkan bir şey olacak mı ? Olmayacak kendi kendine zarar vermiş olmayacak mısın sonuçta ? Kendine olan saygın bu kadar mı ?.. Lütfen.. Eski kız arkadaşım da senin gibi benimle birlikteyken ( mantığa bak) benden intikam almak için başka bir çocukla konuşmaya başlamıştı. Ee ne oldu şimdi kendi kendini başkasına peşkeş çekerek boyu mu uzadı ? Yoo hala ç.k kadar. Kişiliğine karakterine bir balta salladı o kadar.. Bir daha düşün iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dasaaa said: fede said: öldür anca.. ya da şu 15 adımlık şu planı ugula.. 15 adımlık plan [list=1] [*] venezüela bizden vize almıyor. [*] oraya uçak bileti al. [*] ülkenin batı sınırında kolombiya var. sınır diye bişi yok. rahatlıkla girip çıkabilirsin. [*] venezüela'dan bidonla benzin alıp kolombiya'da sat. biraz para yap. [*] sonra uyuşturucu işinde sivrilmen gerek. [*] sivril. [*] artık sadece kolombiya'da kalmalısın. [*] çetelerle içli dışlı ol ve yüksel... [*] yükseldikten sonra üst kademe ile içli dışlı ol. [*] bunu başardıktan sonra gizlice bir tekne ile amerika'ya geçmelisin. [*] gider gitmez fbi'a teslim ol. [*] onlara kolombiya uyuşturucu kartelinden bahsedeceğini söyle. [*] tanık koruma programını istediğini söyle. [*] büyük seçim ister misin derlerse iste kesinlikle. [*] yeni bir isim ve kimlik ile yeniden hayata başlayacaksın. [/list] hayırlı olsun.OHAHAHAAHAHA çok iiimiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 "social butterfly" said: çivi çiviyi söker dierekten yeni birini buldum harikayım cumarteside onu çat die orta yerinden çatlatırım ohh çok mutluyum şuan Nası bi Demet Akalın mantığıymış bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Sırf çatlatim diye birini bulmak. Hele daha silmeye bile eli gitmezken. sdf Bence adam çatlamak yerine "iyi kurtarmışım paçayı" der. gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 gelecek bölüm spoiler: peki öteki çiviyi nasıl sökebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 "social butterfly" said: çivi çiviyi söker dierekten yeni birini buldum harikayım cumarteside onu çat die orta yerinden çatlatırım ohh çok mutluyum şuan Bulduğun kişiye yazık değil mi? yani sırf başka birini çatlatmak için başka birinin duygularıyla oynamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 chagy said: "social butterfly" said: çivi çiviyi söker dierekten yeni birini buldum harikayım cumarteside onu çat die orta yerinden çatlatırım ohh çok mutluyum şuan Bulduğun kişiye yazık değil mi? yani sırf başka birini çatlatmak için başka birinin duygularıyla oynamak... +1 yani bu yaptığına söylenecek çok ağır şeyler var ama eğer sırf eski sevgilini çatlatmak için başka bir ilişkiye giriyorsun bunu demeye bile değmez. ki buda en ağırı olsa gerek. tabi anlayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 çevrenizde birinin duygularıyla oynamak isteyen kız varsa bana yönlendirin, benimle oynayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 duygularinla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 nesne önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Bu butterfly çok sosyalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar