Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardim - Din konusu

dory

Öne çıkan mesajlar

canın sıkıldıysa b&w filan oyna.öle sıkıldım yeni dine başlayım olmazsa iade ederim ne ya inançsızsan adam gibi inançsız ol.ama yoq hayatımda bi eksik var diosan putperest ol derim en basiti.bide sık dişini azcık biliyorum dünya sıkıcı ama cehennemde acaip aksiyon varmış die duydum sıkılmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

inançsız olmak zor,bi şeye inan da.

nası bi mantıktır, tamam zor da sırf bunun için, kolaya kaçayım diye de inanılmaz yani.

Vingthor said:

ha ciddi cevap vermek gerekirse bilinç olayına inandığım söylenebilir. kansışnıs. insanın birşeye tapmaması gerektiğini anlatan en güzel olgu.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

euheueh

tam 10 dk once bi misyoner geldi kapima, haftada ortalama uc kez geliyolar hristiyanlar. hep klasik zaten, artik bi teyp doldurcam buna basin dicem

- Merhaba su bu (derken zaten taniyon hemen misyoner diye)
- Ben ilgilenmiyorum tesekkurler.
- Niye?
- Inanmiyorum tanriya
- Peki neye inaniyosun, (ya ne klasik sorudur abi inanmiyom diyorum illa biseye inanmak mi lazim hepsi soruyo)
- Iste bilime insanliga dogaya vs vs artik klise oluyo zaten

Neyse bugun dedim ki okudum ben incili falan, dedi nasi okudun, koca kitap? Sasirdi bayagi, kendi bile zorla okumus anlasilan. Dedim koca falan degildi hangi bible dan bahsediyosunuz bilmiyom ama bi tane kucuk okduum, cikardi cantasindan aha oyle bisi dedim. Bunu okudun ha 2 bin yillik tarih var icinde diyo. lan ne yapiyim onu okuduk iste, sanirim okumamislar daha onlar geride kaldilar ona sasiriyolar.

house gibi haa siz din satıyosunuz kusura bakmayın dün biraz islam aldım de bidahaki sefer :)
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

Kuran baya kötü
diğerlerini okumadım.

neyi kötü ?
birbirnizin hakkını gasp etmeyin dediği içinmi kötü ?
anne babanıza gereken saygıyı gösterin dediği içinmi kötü ?
birbirinizin namasuna göz dikmeyin dediği içinmi kötü ?
yardıma muhtaçlara yardım edin dediği içinmi kötü ?
kendini kötü alışkanlıklardan korumanı söylediği içinmi kötü ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...