Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardim - Din konusu

dory

Öne çıkan mesajlar

dasaaaizm kapılarını yeni müritlerine açıyor!
gelin inanalım!
uzun yıllardan beri kapıları yeni müritlere kapalı olan dasaaaizm yeniden mürit alımına başladı.

sınırlı sayıda açılacak kontenjan için hemen başvurun!
bu büyük fırsatı bu sefer kaçırmayın!

Sosyal ağlarda paylaş

asyam
sana onerim

http://www.godchecker.com/

guzel bi sitedir
http://www.godchecker.com/pantheon/aztec-mythology.php?deity=TEZCATLIPOCA

ne dersin
cok guzelde bi ayini war
aaaiiyyaa taaayyaaa tezcatlipocaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

dendimi bilmiyorum ama şamanizim rls

Farklı kabileler, şamanizmi kendilerine göre uyarlamışlardır ama çoğunda bir “totem” hayvanından bahseder. Bu hayvan yine farklı paganist dinlerinde “ally”, “friend” ya da “familiar” diye geçer. Normalde, bu hayvanı öğrenmek için kabilenizdeki şamana gidersiniz, o bazı büyüler, bazı ayinler düzenler ve size totem hayvanınızın ne olduğunu söyler. Totem hayvanınızı öğrendikten sonra, kendinizi onunla eşleştirir, onun hareketlerini incelersiniz, onun bilgeliğini almaya çalışırsınız.

Sosyal ağlarda paylaş

ülkede baska din yasamak zor oldugu icin sana islamda karar kilmam tavsiye ederim ama onunda yönleri var.
kari kiz sex diyorsan Harun Yahya hazretleri,
Müslüm gürses gibi Damardan diyorsan Fetocular,
yada geyik muhabbet diyorsan ismailaga cemati
baska seceneklerde vardir kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Sylian said:

Crom ya da Thor, ama crom varken Thor'a ne gerek var

Tabii adam kesmeden ölürsen Valhalla'ya gidemiyorsun sanırım o yüzden Thor bi eksi puan daha alıyor bu modern dünyada =(

öldürsende cennete gidemiyosun.

cennet yok zaten.
ya cile cekiyosun yada hergün savaşıyosun.

Crom zaten iplemiyo muritlerini, cennet mennet afterlife gibi olayları yok.

Crom iyidir iyi.Gerçi dua kabul etmez,zayıfları sevmez ama hayatta istediğini almak için güçlü olman ve korkmamak gerektiğini peşin peşin anlatır.Bi de çeliğin bilmecesini sorar ki malzeme mühendislerine ilham vermiştir bunca sene
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen gun piknik yaptik arkadaslarla, bilgisayar basindayken spor bolumune fiksture falan goz attim, maksimum 2 dakika surmustur heralde. Butun gunde yapilan futbol muhabbetini cover ettim 2 dk lik bilgiyle, besiktasin durumuyla, fener gs cekismesiyle vs..

Futbol oyle bisidir genelde geri donusu cok yuksek bi bilgi, 1 dk lik bilgi 3-4 saatlik muhabbeti kaldirir.

Dinlere inanmiyorsakta okumanin o anlamda yarari var, onlarinda donusu cok yuksek. Zaten okumasida keyifli , incil i roman tarzinda okuyacaksin, kuran i hamurabi kanunlari tadinda, ki hepsini okuman gerekmez, her bolumden bir sayfa oku tum hayatina yeter, her tartismaya guvenle girer guvenle cikarsin. ben 3 kere okudum mesela kurani, daha cok basic seylerde yikiyosun zaten karsindakini. ornegin ben bir dini tartismaya katilmistim, dini konular konusuluyordu yani, konusan anlatan kiside alaninin iyilerinden yani. dedim neler konusuluyo acaba bakayim dedim, bazi yerlerde mudahale ettim falan ama, dusun daha bakara suresinden girdik tartismaya, bakaranin yarisindan cikamadik.

okumak o yuzden iyi sosyal ve bilgi olarak, bilmeden konusmak kotu cunku, bilerek konusunca daha iyi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:

Cuce said:

3 kutsal kıtapta sıkıcı, dinleride baya sıkıcı. napıcakki onları.

okudun mu gerçekten götünden mi sallıyosun?

ben okudum ikisini, arkadaşın yorumunu yerinde buldum.Ha anlamak için okumak yetmez hadis fıkıh zart zurt bilmek lazım derseniz bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...