dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dasaaaizm kapılarını yeni müritlerine açıyor! gelin inanalım! uzun yıllardan beri kapıları yeni müritlere kapalı olan dasaaaizm yeniden mürit alımına başladı. sınırlı sayıda açılacak kontenjan için hemen başvurun! bu büyük fırsatı bu sefer kaçırmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 uzak doğu felsefelerine ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yarmasaydın bi din bulurduk da yarmışsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Orcuna inan iste hem orcun yok diyen olursa gelir kufur edip ispat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 jedi olun gençler, ben oldum mutluyum mesudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 patates dini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 tirnak makasina tap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 asyam sana onerim http://www.godchecker.com/ guzel bi sitedir http://www.godchecker.com/pantheon/aztec-mythology.php?deity=TEZCATLIPOCA ne dersin cok guzelde bi ayini war aaaiiyyaa taaayyaaa tezcatlipocaaaa aaaiiyyaa taaayyaaa tezcatlipocaaaa aaaiiyyaa taaayyaaa tezcatlipocaaaa aaaiiyyaa taaayyaaa tezcatlipocaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 off bone, o site ne.. "Today's Top Ten Gods and Goddesses" said: ... Our GodRank™ technology is still in development and plenty more features are on the way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 super sitedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 viktorada bu tanriyi oneriyorum AKUMA http://www.godchecker.com/pantheon/japanese-mythology.php?deity=AKUMA&ds=N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dendimi bilmiyorum ama şamanizim rls Farklı kabileler, şamanizmi kendilerine göre uyarlamışlardır ama çoğunda bir “totem” hayvanından bahseder. Bu hayvan yine farklı paganist dinlerinde “ally”, “friend” ya da “familiar” diye geçer. Normalde, bu hayvanı öğrenmek için kabilenizdeki şamana gidersiniz, o bazı büyüler, bazı ayinler düzenler ve size totem hayvanınızın ne olduğunu söyler. Totem hayvanınızı öğrendikten sonra, kendinizi onunla eşleştirir, onun hareketlerini incelersiniz, onun bilgeliğini almaya çalışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ülkede baska din yasamak zor oldugu icin sana islamda karar kilmam tavsiye ederim ama onunda yönleri var. kari kiz sex diyorsan Harun Yahya hazretleri, Müslüm gürses gibi Damardan diyorsan Fetocular, yada geyik muhabbet diyorsan ismailaga cemati baska seceneklerde vardir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yiyip, içip, sıçıyoruz acaba dedikleri gibi var mı ? yani şu öteki taraf olayları. nasıl hesap vericez lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 amaan boşver, onu da o zaman düşünürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ya öldükten sonra bir şey bekleyebileceğin bir şeye tap illa bir şeye inanmak istiyorsan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 neden bunu bi eksiklik olarak görüyorsun, benim görüşüm din, metafizik, inanç vs insanın hayatında olması gereken, olmazsa olmaz şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Wispy said: Muzcu hoca tarikatı Bekleriz adam tarikata dahilmiş lan?! sadfdf olm naaptın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Cuce said: Sylian said: Crom ya da Thor, ama crom varken Thor'a ne gerek var Tabii adam kesmeden ölürsen Valhalla'ya gidemiyorsun sanırım o yüzden Thor bi eksi puan daha alıyor bu modern dünyada =( öldürsende cennete gidemiyosun. cennet yok zaten. ya cile cekiyosun yada hergün savaşıyosun. Crom zaten iplemiyo muritlerini, cennet mennet afterlife gibi olayları yok. Crom iyidir iyi.Gerçi dua kabul etmez,zayıfları sevmez ama hayatta istediğini almak için güçlü olman ve korkmamak gerektiğini peşin peşin anlatır.Bi de çeliğin bilmecesini sorar ki malzeme mühendislerine ilham vermiştir bunca sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kutsal kitapların çevirilerini al oku boş vaktin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 3 kutsal kıtapta sıkıcı, dinleride baya sıkıcı. napıcakki onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Gecen gun piknik yaptik arkadaslarla, bilgisayar basindayken spor bolumune fiksture falan goz attim, maksimum 2 dakika surmustur heralde. Butun gunde yapilan futbol muhabbetini cover ettim 2 dk lik bilgiyle, besiktasin durumuyla, fener gs cekismesiyle vs.. Futbol oyle bisidir genelde geri donusu cok yuksek bi bilgi, 1 dk lik bilgi 3-4 saatlik muhabbeti kaldirir. Dinlere inanmiyorsakta okumanin o anlamda yarari var, onlarinda donusu cok yuksek. Zaten okumasida keyifli , incil i roman tarzinda okuyacaksin, kuran i hamurabi kanunlari tadinda, ki hepsini okuman gerekmez, her bolumden bir sayfa oku tum hayatina yeter, her tartismaya guvenle girer guvenle cikarsin. ben 3 kere okudum mesela kurani, daha cok basic seylerde yikiyosun zaten karsindakini. ornegin ben bir dini tartismaya katilmistim, dini konular konusuluyordu yani, konusan anlatan kiside alaninin iyilerinden yani. dedim neler konusuluyo acaba bakayim dedim, bazi yerlerde mudahale ettim falan ama, dusun daha bakara suresinden girdik tartismaya, bakaranin yarisindan cikamadik. okumak o yuzden iyi sosyal ve bilgi olarak, bilmeden konusmak kotu cunku, bilerek konusunca daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Cuce said: 3 kutsal kıtapta sıkıcı, dinleride baya sıkıcı. napıcakki onları. okudun mu gerçekten götünden mi sallıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 BloodyBeast said: Cuce said: 3 kutsal kıtapta sıkıcı, dinleride baya sıkıcı. napıcakki onları. okudun mu gerçekten götünden mi sallıyosun? ben okudum ikisini, arkadaşın yorumunu yerinde buldum.Ha anlamak için okumak yetmez hadis fıkıh zart zurt bilmek lazım derseniz bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Kuran baya kötü diğerlerini okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar